Alt til badeværelset

Nå i mål med dit drømmebadeværelse

Velkommen til BAUHAUS’ univers af badeværelsesløsninger. Her finder du masser af inspiration og alt, du skal bruge for at skabe din drøm af et badeværelse.

Badeværelset er et af hjemmets vigtigste rum. Det er både her, dagen starter, og her, dagen slutter. Her sætter du rammen om de gode rutiner, her kan du være helt dig selv. Derfor er det også vigtigt, at badeværelset indbyder til ro og velvære.

Med andre ord; det perfekte badeværelse lever ikke kun op til sine praktiske funktioner, men er også et lækkert indrettet rum, hvor skuldrene helt automatisk sænker sig.

Vores mission er at give dig de bedste muligheder for at nå godt i mål med dit renoverings- eller indretningsprojekt. Af den grund har vi sammensat en bred vifte af produkter, serier og stilarter indenfor badeværelsesindretning.

Få det, du skal bruge, her på siden - uanset om dit badeværelse er stort eller småt, og om du går efter en minimalistisk, moderne æstetik eller en mere traditionel stil.

Et afslappende bad derhjemme?

Klassiske og moderne toiletter

Når du skal gøre dig klar

Dekorer dit badeværelse

Essentielt tillbehør
%encoded%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%encoded%

Her er udvalget til dit projekt

Der er mange måder at dekorere badeværelset på. Alt fra mindre detaljer i indretningen til den gennemgribende renovering kan forandre det helhedsindtryk, du får, når du træder ind i rummet.

Når vi skriver ”Alt til badeværelset”, mener vi det. Blandt underkategorierne her på siden kan du finde de produkter, du står og mangler, til det mindste såvel som det mest omfangsrige badeværelsesprojekt.

  • Sanitetsprodukter: Vil du udskifte dit gamle toilet med en ny væghængt model for et mere moderne look? Eller drømmer du om at opgradere håndbruseren til et luksuriøst rainshower-system og sætte en tyk streg under velværefølelsen i dit badmiljø? Lige meget hvilket sanitetsprodukt du skal bruge, forhandler BAUHAUS et bredt udvalg. Blandt vores sortiment finder du en række anerkendte mærker, der sikrer høj kvalitet og lang holdbarhed på dine nye badeværelsesprodukter.
  • Badeværelsesmøbler er en effektiv og enkel metode til at give dit badeværelse et stilmæssigt løft. Og så ser de ikke bare godt ud – de giver også en masse praktisk opbevaringsplads, som er næsten uundværlig på badeværelset. Gå på opdagelse blandt de mange forskellige badmøbler, og få styr på rodet uden at gå på kompromis med æstetikken.
  • Fliserne har stor indflydelse på det samlede udtryk i badeværelset. Er du til det minimalistiske, tidløse look med strømlinede fliser i neutrale farver? En mere kreativ stil med farvestrålende sildebensfliser, eller måske foretrækker du de helt klassiske hvide og rektangulære fliser? Skab lige netop den stil og stemning, du ønsker, med vores alsidige sortiment af fliser til badeværelsets vægge og gulv.
  • Badeværelsestilbehør: Ofte er det enkelthederne, der gør den store forskel. Det gælder også på badeværelset.
    Vi forhandler badeværelsestilbehør i mange udformninger og farver - og i både klassiske og topmoderne designs. På den måde kan du finde frem til et produkt, der ikke bare er praktisk, men også passer perfekt med den røde tråd i din boligindretning. Udforsk vores udvalg af håndklædekroge, sæbedispensere, toiletbørster, badeforhæng og meget mere.

Populære varemærker

Kom godt fra start med Montageservice

Montageservice er et tilbud til dig, som foretrækker, at vi klarer monteringen af dine nye badeværelsesprodukter. Med BAUHAUS Montageservice er du sikker på, at arbejdet er gjort ordentligt og professionelt. For at gøre det så trygt og enkelt som muligt, får du altid servicen til en fast pris, der er aftalt på forhånd.

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…