Indlæser

DAMIXA

(119)
Du bruger dit armatur i køkken og bad hver eneste dag, og derfor må dit armatur gerne se forholdsvis pænt ud og være nemt at vedligeholde. Det er armatur fra danske Damixa, der i mere end 80 år har været med til at sætte sit præg på køkken og..

1-32 af 119 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
5.249,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
4.349,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 119 produkter

Damixa

Du bruger dit armatur i køkken og bad hver eneste dag, og derfor må dit armatur gerne se forholdsvis pænt ud og være nemt at vedligeholde. Det er armatur fra danske Damixa, der i mere end 80 år har været med til at sætte sit præg på køkken og bad i mange hjem rundt om i verden. Med sine funktionelle vandhaner i godt dansk design har Damixa siden grundlæggelsen i 1932 arbejdet sig frem til der, hvor virksomheden er i dag. Blandt de førende på det europæiske marked inden for køkkenarmatur og brusearmatur for den stil- og kvalitetsbevidste, moderne forbruger.

En af grundene til, at Damixa er førende inden for sit felt, skal findes i en dengang banebrydende opfindelse, som Damixa står bag. Nemlig et-grebsblandingsbatteriet. En opfindelse, som i dag ses i de fleste europæiske hjem, men som dengang satte nye standarder for funktionaliteten i køkkener og badeværelser. I sortimentet fra Damixa hos BAUHAUS finder du blandt andet et bredt udvalg af følgende produkter:

  • Køkkenarmatur
  • Brusesæt
  • Brusearmatur
  • Termostatarmatur
  • Filtre og reparationssæt
  • Reguleringsenheder og vippearme

Vi har således alt i Damixa reservedele og armatur, og du kan frit vælge imellem mange forskellige Damixa reservedele, brusere og vandhaner i forskellige modeller og stilarter, så du kan matche dit armatur til den stil, du ønsker i dit hjem.

 

Moderne armatur til køkken og bad

Hos Damixa spiller design og stil en lige så stor rolle som ydeevne og funktionalitet. Ingen af delene bliver prioriteret højere end de andre, og derfor lever produkterne fra Damixa op til ethvert tænkeligt krav om funktionalitet såvel som æstetik. Så om du er til det klassiske look eller noget nyere og mere eksperimenterende, har Damixa sørget for at imødekomme dine behov gennem designet af køkkenarmatur og brusearmatur. Også når det kommer til miljøhensyn sørger Damixa for at være på forkant med tiden og have fokus på ny teknologi. Ved enhver produktion er der tanke på miljøet, og uanset hvilket af Damixas armaturer du vælger, er der garanteret både vand- og energibesparelser i forhold til dit nuværende armatur i køkken og bad.

Finder du ikke det, du søger, online her i sortimentet fra Damixa, kan du med fordel tage et kig på vores øvrige sortiment af produkter til badeværelse og køkken for enhver smag og pengepung. Her finder du alt i armatur til dit køkken og dit badeværelse, og du kan mikse de forskellige løsninger, som det passer dig og eksempelvis sammensætte Damixa reservedele med andre produkter fra vores udvalg, hvis det giver mening for dig, og det kan give dig den løsning, du drømmer om.

 

Køb Damixa reservedele online hos BAUHAUS

Mangler du Damixa reservedele eller en færdig løsning til Damixa armatur, så finder du de produkter, du skal bruge, online her i sortimentet hos BAUHAUS, hvor vi har samlet et bredt udvalg af produkter fra den danske armatur-gigant Damixa. Her får du kvalitet for pengene, og du kan være sikker på, at du får lækkert armatur hjem til dit køkken og dit bad. Mulighederne er mange, så gå på opdagelse i sortimentet fra Damixa, og find de Damixa reservedele, det brusesæt eller det bruse- eller køkkenarmatur, som du står og mangler hjem til dit badeværelse eller køkken. Vi har armatur for enhver smag, så frygt ej! Dit nye armatur fra Damixa gemmer sig her på siden og venter på at blive fundet af netop dig.    

Når du køber produkter fra Damixa online hos BAUHAUS, får du glæde af et højt serviceniveau fra start til slut. Vi tilbyder hurtig levering og mulighed for at få fri fragt, når du handler for over 2500 kr. Derudover får du selvfølgelig altid 3 måneders fuld returret på alle produkter, og der er derfor ikke noget, der hedder fejlkøb hos BAUHAUS. Du kan altid returnere dit købte produkt og bestille et nyt, der passer bedre til dit behov eller falder mere i din smag. Vi glæder os til at modtage din bestilling og til at sende dine nye produkter fra Damixa hurtigt og sikkert hjem til dig inden længe!

 

Kontakt kundeservice for hjælp til at handle

Hos BAUHAUS har vi Danmarks bedste kundeservice-team, der gerne gør en ekstra indsats for, at du som kunde skal få en god oplevelse med at handle online hos os. Du kan således altid kontakte kundeservice, hvis der er det mindste, du er i tvivl om undervejs i din handel eller efter, at du har modtaget dine nye produkter fra Damixa. Ring til os, eller send os en mail, og lad os hjælpe dig godt igennem hele handlen fra start til slut.

Hos os er du i trygge hænder, og sammen finder vi frem til en løsning, der passer til dig og din situation. Kontakt os i dag, så du kan få bestilt dine Damixa reservedele, og du kan begynde at glæde dig til, at de lander hjemme hos dig på din bopæl eller i din lokale BAUHAUS, hvis du har valgt levering med Click & Collect. Armatur fra Damixa er noget ganske særligt!   

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.