Filter
Viser 50 produkter
Page
 1. DAY
  Tørrestativ med vinger hvid 18 m
  149,95 kr.
 2. DAY
  Tørrestativ alu 50 m tørreplads
  217,95 kr.
 3. DAY
  Day tørrestativ 7,5 m hvid
  334,95 kr.
 4. BRABANTIA
  Brabantia tørrestativ væghængt wallfix stål/sort
  934,95 kr.
 5. BRABANTIA
  Brabantia tørrestativ t. dør/altan/radiator grå
  274,95 kr.
 6. BRABANTIA
  Brabantia tørrestativ Compact 35 mm rør
  839,95 kr.
 7. PLUS
  Plus tørrestativ 70x70x2700mm
  410,95 kr.
 8. Restsalg
  Artweger by Juwel
  Artweger by Juwel tvæghængt tørrestativ 80 cm
  499,95 kr.
 9. Restsalg
  Artweger by Juwel
  Artweger by Juwel væghængt tørrestativ 100 cm
  529,95 kr.
 10. Restsalg
  Artweger by Juwel
  Artweger by Juwel væghængt tørrestativ 60 cm
  429,95 kr.
 11. PLUS
  Plus tørrestativ Cubic trykimprægneret sort 369x108x199 cm inkl. tørresnor
  6.999,00 kr.
 12. BRABANTIA
  Brabantia tørrestativ t. dør/altan/radiator hvid
  294,95 kr.
 13. GREEN IT
  Tørrestativ alu og mahogni
  1.299,00 kr.
 14. BRABANTIA
  Brabantia jordspyd 50 mm rør
  149,95 kr.
 15. PLUS
  PLUS tørrestativ sort inkl. 20 m tørresnor
  1.549,00 kr.
 16. Artweger by Juwel
  Artweger by Juwel tørrestativ ArtDry væghængt 10 m
  589,95 kr.
 17. BRABANTIA
  Brabantia jordspyd 35 mm rør
  139,95 kr.
 18. DAY
  Day tørrestativ sort 18 m
  349,95 kr.
 19. Juwel
  Juwel tørrestativ Fashiondry Autostretch grå
  749,95 kr.
 20. Restsalg
  Artweger by Juwel
  Artweger by Juwel tørrestativ Dry Wing hvid/grå
  359,95 kr.
 21. Artweger by Juwel
  Juwel tørrestativ Fashiondry Autostretch mint
  749,95 kr.
 22. Artweger by Juwel
  Artweger by Juwel tørrestativ Zip hvid 5x4,2 m
  319,95 kr.
 23. Artweger by Juwel
  Artweger by Juwel tørrestativ Piccolo hvid
  109,95 kr.
 24. Restsalg
  Artweger by Juwel
  Artweger by Juwel tørrestativ Dry Wing mint
  359,95 kr.
 25. BRABANTIA
  Brabantia Lift-O-Matic tørrestativ 60 m med jordspyd
  1.249,00 kr.
 26. CONACORD
  Conacord tøjsnor m/stålindlæg 4 mm 30m
  149,95 kr.
 27. Artweger by Juwel
  Artweger by Juwel Dry Basic 110CM grå
  429,95 kr.
 28. Plastik tøjklemmer 24 stk
  29,95 kr.
 29. G. Funder
  G. Funder tørresnor 4mm 20 m
  49,95 kr.
 30. G. Funder
  G. Funder tøjsnor i sisalreb 20 m
  74,95 kr.
 31. G. Funder
  G. Funder plastklemmer 24 stk.
  25,95 kr.
 32. Juwel
  Juwel tørrestativ Novaplus 600 Easy
  1.549,00 kr.
 33. BRABANTIA
  Brabantia tørrestativ Wallfix 24 m m/boks
  1.399,00 kr.
 34. G. Funder
  G. Funder tørresnor plastovertrukket 4mm 20 m
  70,95 kr.
 35. G. Funder
  G. Funder stor træklemme 24 stk.
  16,95 kr.

Vasketøjsstativ 

Vi har et stort sortiment af tørrestativer. Vores udvalg spænder fra stativer til nedgravning i haven til mindre tørrestativer, som kan vægmonteres, hvis pladsen er trang. Fælles for alle tørrestativerne i denne kategori er den gode kvalitet, der gør stativerne i stand til at tåle både vind og vejr. Tag et kig i udvalget nedenfor, og find et tørrestativ, der passer til din bolig og dit behov.

Hvis du er på udkig efter et nyt vasketøjsstativ, er du kommet til det helt rette sted. Hos BAUHAUS finder du et udvalg af nogle af forskellige tørrestativer. Vi sørger for alle behov, og derfor kan vi nemlig tilbyde både tørrestativer til indendørs og udendørs brug.

Uanset hvordan du foretrækker at tørre dit tøj, så kan du garanteret finde et tørrestativ til dig her på siden. Hvis du tørrer tøjet indenfor, så husk at lufte godt ud eller bruge en affugter imens. På den måde skader du ikke indeklimaet unødigt. Se også vores samlede sortiment af isenkram her.

Hvilket slags vasketøjsstativ skal du vælge?

Der er flere overvejelser, du skal gøre dig, når du skal vælge dit tørrestativ. Eksempelvis er det relevant, hvor mange I er i husholdningen. Hvis du bor alene, kan du nok klare dig med et mindre, sammenklappeligt tørrestativ. Hvis I er en større familie, er der derimod et helt andet behov for et stort stativ med lange tørresnore.

Dertil har det også betyding, om du har mulighed for at hænge dit tøj udenfor, eller om det skal hænge indendørs. Vi tilbyder vasketøjsstativer til både indendørs og udendørs brug.

Tørrestativer til indendørs brug

Et af de mest populære vasketøjsstativer til indendørs brug, er det sammenklappelige tørrestativ med vinger. Det er nemlig praktisk, hvor du både får plads nok til vasketøjet, og du samtidigt kan klappe vinger og ben ind, så det fylder mindre. Det er også et godt valg, hvis du har en altan eller balkon, som du kan stille vasketøjet ud på.

Hvis du gerne vil udnytte pladsen optimalt, kan vi også tilbyde væghængt tørrestativ, som du nemt kan trække ud. Dette giver en nem og enkelt montering på badeværelset. På den måde kan du bedre udnytte pladsen optimalt. Du kan også vælge at investere i et lille tørrestativ til at hænge på radiatoren.

Tørrestativer til haven

Hos BAUHAUS har vi flere forskellige tørrestativer, der kan bruges i haven. Den type du skal vælge afhænger af, hvordan det passer ind i dine omgivelser derhjemme og mængden af vedligehold, du vil udføre.

Vi har det klassiske udendørs tørrestativ i trykimprægneret træ. Dette vasketøjsstativ passer ind i de fleste haver og giver dig masser af snoreplads. Træet er trykimprægneret, hvilket betyder, at det kan holde til at stå ude i flere år. Hvis du gerne vil forlænge levetiden, kræver det dog en smule vedligeholdelse. Det kan være med træolie eller anden egnet træbeskyttelse.

En anden mulighed er et vasketøjsstativ i galvaniserede stolper. Det kræver nemlig ingen vedligehold - kun en fugtig klud over snoren engang imellem. Vi har naturligvis også paraplytørrestativer, som du kan folde ned, når du ikke bruger det. Disse bliver ofte monteret med et jordspyd, så du har mulighed for at tage det ind, når du ikke bruger det, eller hvis der er kraftigt blæsevejr i sigte.

Det kan fås i forskellige størrelser afhængigt af, hvor meget plads du har brug for. Paraplystativet kræver heller ingen vedligeholdelse. Det gælder dog for alle udendørsstativer, at du bør aftørre snørerne regelmæssigt, så du ikke får mærker på dit tøj.

Køb dit vasketøjsstativ online hos BAUHAUS

Når du har fundet det rette tørrestativ hjem til dig, så er det let og ligetil at bestille den direkte hjem til dig online hos BAUHAUS. Så kan du nemlig få tørret dit vasketøj på en god måde. Vi kan levere til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus nær dig med vores Click & Collect service. Du bestemmer selv, hvad der er nemmest for dig.

Du har også mulighed for at komme og besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvis du gerne vil se nærmere på vores udvalg af vasketøjsstativer og alt tilbehøret dertil. Her vil vores dygtige medarbejdere svare på dine spørgsmål og give dig yderligere information. På den måde kan du være sikker på at få det rette tørrestativ med hjem.

 

FAQ:

 1. Hvordan sætter man sit tørrestativ op?
  Hvis du har egen have, så kan du sørge for at tørrestativet er placeret et sted, hvor det er nemt at komme til, men hvor det heller ikke er i vejen for hverken dig eller din nabos udsigt. Dertil kan du med fordel vælge en luftig plet i haven, så vinden hjælper med til en hurtigere tørring.
 2. Kan man købe et tørrestativ til væggen?
  Ja, hos BAUHAUS kan vi tilbyde væghængte tørrestativer. Et vægmonteret tørrestativ er et stativ, som du monterer på væggen. Du trækker det ud fra væggen, når det skal bruges, og skubber det ind igen, når det ikke er i brug. Du kan få væghængte vasketøjsstativer i flere forskellige størrelser og udforminger.
 3. Hvilken type tørrestativ er bedst?
  Når du skal udvælge et eller flere vasketøjsstativer blandt de mange, som er tilgængelige, så er det relevant, at du nøje overvejer dine behov og dine vaskevaner. Til at begynde med er det fornuftigt at vurdere, om du vil tørre tøjet indendørs eller udendørs, eller om du har muligheden for at kunne gøre begge dele.

Tørrestativer

Viser 50 produkter
Page
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…