Filtrer på...

Husholdning
Rating
Tilbudsvarer
Produkttype
Farve
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 186 produkter
Page
Filter
Viser 186 produkter
Page
 1. PLUS
  Plus tørrestativ Cubic trykimprægneret sort 369x108x199 cm inkl. tørresnor
  5.399,00 kr.
 2. BRABANTIA
  Brabantia Lift-O-Matic tørrestativ 60 m med jordspyd
  699,95 kr.
  Kampagneprisen er gyldig til og med 20 juni
  Spar: 549,05 kr. Normalpris: 1.249,00 kr.
 3. Styropack
  Opbevaringskasse med låg 50 L 59,5 x 39,5 cm
  114,95 kr.
 4. DAY
  Tørrestativ alu 50 m tørreplads
  208,95 kr.
 5. BRABANTIA
  Brabantia tørrestativ Compact 35 mm rør
  839,95 kr.
 6. PLUS
  PLUS tørrestativ sort inkl. 20 m tørresnor
  1.549,00 kr.
 7. ORTHEX
  Orthex tønde genbrugsplast taupe 65 L 57x48 cm
  149,95 kr.
 8. PLUS
  Plus tørrestativ Classic trykimprægneret sort 400x90x185 cm inkl. tørresnor
  1.639,00 kr.
 9. DAY
  Day tørrestativ sort 18 m
  359,95 kr.
 10. MILLEX
  Millex affaldsstativ grå 3x10 L
  734,95 kr.
 11. NORDISKA PLAST
  Affaldssorteringssæt med udtræk og bundmontering 3 beholdere
  460,95 kr.
 12. ORTHEX
  Orthex tønde genbrugsplast taupe 45 L 50x45 cm
  149,95 kr.
 13. Dobbelt affaldsstativ stål m/fuldt udtræk 36x27,5x50cm
  349,95 kr.
 14. MILLEX
  Millex affaldsstativ grå 2x10 L + 1x20 L
  734,95 kr.
 15. Lope
  Affaldssystem grå 2x7 L
  609,95 kr.
 16. Affaldssystem 3 spande 2x14L + 1x3L
  418,95 kr.
 17. G. Funder
  G.Funder affaldssortering med udtræk
  349,95 kr.
 18. BRABANTIA
  Brabantia tørrestativ t. dør/altan/radiator grå
  274,95 kr.
 19. BRABANTIA
  Brabantia affaldsspande t. indbygning/køkkenskab 2x16liter
  714,95 kr.
 20. Styropack
  Grøntsagstønde med låg Ø42 cm 62.5 cm - Styropack
  164,95 kr.
 21. BRABANTIA
  Brabantia jordspyd 50 mm rør
  149,95 kr.
 22. Artweger by Juwel
  Artweger by Juwel væghængt tørrestativ 100 cm
  549,95 kr.
 23. PINDSTRUP
  Opbevaringskasse Coolsafe 17 L
  59,95 kr.
 24. Hailo
  Hailo Öko Trio Plus pedalspand 3X9L hvid
  599,95 kr.
 25. INTRA
  Intra Ekko4 affaldsbeholder 4 X 8 L spande
  629,95 kr.
 26. ARTWEGER
  Artweger Tørrestativ Dry Maxi mint
  609,95 kr.
 27. PINDSTRUP
  Opbevaringskasse Coolsafe 25 L
  69,95 kr.
 28. ORTHEX
  Orthex låg til tønde 80 L mørkegrå
  73,95 kr.
 29. Artweger by Juwel
  Artweger by Juwel tvæghængt tørrestativ 80 cm
  514,95 kr.
 30. DAY
  Day tørrestativ 7,5 m hvid
  339,95 kr.
 31. BRABANTIA
  Brabantia affaldsspande t. indbygning/køkkenskab 2x12liter
  599,95 kr.
 32. VENUS
  Venus affaldssorteringssystem 3 x 8 L med udtræk
  554,95 kr.
 33. BRABANTIA
  Brabantia jordspyd 35 mm rør
  139,95 kr.
 34. NORDISKA PLAST
  Affaldssorteringssæt med 3 beholdere
  174,95 kr.
 35. Affaldsstativ Deco krom
  99,95 kr.

Husholdning

Få styr på dit hjem og hverdagsopgaverne

Her hos BAUHAUS har vi et stort sortiment af husholdningsartikler, der er klar til at understøtte din dagligdag. Hvad end du leder efter de mere lavpraktiske hverdagsting eller noget nyt, der effektiviserer og gør din tid i hjemmet så bekvem og enkel som muligt, kan du finde det her.

Hos BAUHAUS er vores produkter inden for husholdning blandt andet med til at afhjælpe de praktiske gøremål i din hverdag, der ikke altid er lige interessante, men alligevel nødvendige for at få den til at fungere. Vores udvalg spænder bredt og lader dig finde inspiration til den næste opgradering af dit hjem.

Hvad skal jeg vide om affald og affaldssortering?

Affald og affaldssortering er ikke ligefrem det, de fleste forbinder med en sjov opgave, men det er i stigende grad et emne, der er blevet mere relevant og sat mere fokus på end nogensinde før. Derfor er det også en god idé at være på forkant med, hvordan du håndterer dit affald både for at gøre det nemmere for dig selv nu, såvel som inden det uundgåeligt kommer til at blive påkrævet af din kommune i fremtiden.

Essentielt for ethvert hjem er affaldsposer, der holder styr på alt det skrald, du producerer i løbet af ugen fra din daglige husholdning. Fordi affaldsposer fremstilles i forskellige litermål og materialer, kan du bruge dem til både små og store dagligdagsopgaver, herunder affaldssortering og opbevaring samt alt det imellem.

For eksempel er affaldsposer med plads til 50-60 liter gode til at opbevare tøj og andre personlige genstande i, hvilke beskyttes for fugt og andre vandskader, når posen bliver lukket til, hvoraf de nemt og sikkert kan opmagasineres på loftet eller i garagen. Begår du dig ellers meget i haven eller sorterer madaffald er bioposer et godt og miljøbevidst alternativ til de normale plastikaffaldsposer, da de er kompostbare og oplagte at bruge sammen med dit organiske affald.

Som regel er der allerede installeret en affaldsspand under håndvasken i dit køkken, men da du ikke kun producerer affald eller altid er i køkkenet, kan du med fordel have flere skraldespande i dit hjem. Udover at være praktisk at have på badeværelset eller i arbejdsrummet, kan den rette skraldespand være med til at sætte et personligt præg på dit hjem, der kan matche eller supplere din indretning.

Er du ikke tilfreds med den skraldespands- eller affaldsløsning, der allerede er installeret i dit hjem, kan du i stedet gøre brug af et affaldssystem. Med et affaldssystem får du mulighed for at sortere dit affald i flere spande, hvilken oftest har et låg, der dækker dem alle til og forhindrer lugt i at sive ud i din bolig. Samtidigt undgår du madrester, væsker og lignende på gulvet, hvis en skraldepose revner, da det blot ender i bunden af spanden, hvilken du nemt kan løfte ud af affaldssystemet og rengøre.

Hvilket strygebræt skal jeg vælge?

Står du og skal i byen i dit stiveste puds, kan det være frustrerende, når du ellers har taget dig tiden til at finde det helt rigtige sæt tøj, at finde ud af det er krøllet. For at undgå den flade fornemmelse et krøllet sæt tøj kan give dig, er det vigtigt, du altid har et godt strygebræt og betræk lige ved hånden, så du nemt og hurtigt kan få gjort noget ved det.

Når det kommer til, hvor flot og krøllefrit et slutresultat dit tøj får, har valget af strygebræt en markant effekt på dette. Strygebrættets materiale skal vigtigst af alt lade dig kunne trække tøjet rundt på sin overflade, når du anvender strygejernet, så varmen jævnt fordeles og fjerner krøller uden modstand fra brættet. Herefter skal du tage stilling til, hvad dit strygebræt skal kunne gøre eller have, for at du kan stryge dit tøj under ideelle forhold.

Stryger du ofte, kan det være en fordel med et strygebræt med en indbygget stikkontakt nær strygejernsholderen, så du ikke skal trække ledningen fra strygejernet tværs gennem rummet med risiko for at snuble over den. Ellers er det generelt vigtigt, at strygebrættet er stabilt og kan justeres i højden, så du ikke skal arbejde foroverbøjet i længere perioder og får ondt i ryggen.

Selvom mange strygebræt allerede fremstilles med gode overfladematerialer til strygning, kan disse dog falme og blive mindre effektive med tiden, hvorfor det er vigtigt med et nyt betræk til strygebrættet, før eller når dette sker. Et godt strygebetræk kan understøtte strygejernets arbejde med en god varmereflektion, der fordeler varmen bedre og mere jævnt, så dit tøj efterlades krøllefrit. Samtidigt kan et ekstra tykt og polstret strygebetræk opveje for potentielle buler i dit strygebræt, så overfladen forbliver plan og optimal at stryge på.

Hold dit tøj friskt og rent med et tørrestativ

Uanset om det er nyvasket tøj eller tøj, der er blevet vådt efter en pludselig regnbyge på vej hjem, skal det tørres, før det kan tages i brug. Selvom mange nu til dags tørrer deres tøj i en tørretumbler, bliver det stadig gjort på den gammeldags måde, hvor det bliver hængt til tørre, hvilket både kan have at gøre med omstændigheder eller præference.

Derfor har du også masser af valgmuligheder til at supplere din tørretumbler eller helt erstatte den med et tørrestativ. Med et tørrestativ kan du lufttørre dit tøj, da stativet nemt kan transporteres, så det for eksempel kan starte med tørre udenfor, inden du tager det indenfor og folder det, hvilket giver tøjet en helt anden friskhed, der ikke kan efterlignes, hvis det tørretumbles.

Når det kommer til tørrestativer, er det mest gængse af slagsen det indendørs tørrestativ, der ses i mange danske hjem, hvilket hurtigt kan slås op, hvis du skal tørre tøj, der ikke kan holde til at blive tørretumblet. Samtidigt kan du også gøre brug af et udendørs tørrestativ, som ofte er et fast inventar i den morderne have, der giver mulighed for at hænge større ting til tørre så som dit sengetøj, lagen og andet sengelinned.

Tørrestativer er også en praktisk løsning i forhold til, hvor lidt plads, de anvender, når de ikke er i brug. Har du eksempelvis ikke gulvplads til at slå et normalt tørrestiv ud, kan du i stedet få glæde af et vægmonteret tørrestativ. Et væghængt tørrestativ kan foldes sammen efter brug, så kun ganske få centimeter stikker ud fra væggen, hvilket gør det nemt at finde plads til og kan derefter bruges som håndklædeholder som en ekstra bonus, hvis det installeres på badeværelset.

Hvordan opbevarer jeg vin bedst?

Nyder du som de fleste et godt glas vin til maden eller er du en vaskeægte connaisseur inden for vinverdenen, kan et vinkøleskab være en glimrende tilføjelse til dit hjem, hvis du gerne vil tage din smagsoplevelse til det næste niveau. Vinkøleskabet sikrer, at din vin konstant bliver opbevaret under optimale forhold, hvilket blandt andet lader den ældes med ynde, hvorved dens nuancer og kompleksitet bliver udviklet og fremhævet yderligere for en endnu bedre smag.

Selvom du måske tænker det ingen effekt har eller er underordnet, om du opbevarer din vin i et almindeligt køleskab eller vinkøleskab, bliver smagen påvirket betydeligt af dette valg på flere områder. Et almindeligt køleskab rummer et væld af forskellige mad- og drikkevarer på en lav gennemsnitstemperatur, der ikke er egnet til vin, hvor madrester og andre lugter samtidig kan sætte sig i korkproppen, som ødelægger vinens aroma og nøje udvalgte smagssammensætning.

Ganske simpelt trives vin ved varmere temperaturer og en højere luftfugtighed end et almindeligt køleskab kan generere, hvorfor vinkøleskabet har stor betydning for den kvalitetsbevidste vinelsker. Den rette temperatur sikrer en god balance, hvor vinens komposition fremmes og smagen af alkohol ikke bliver et overskyggende element. Hertil sørger den højere luftfugtighed for, at korkproppen ikke tørrer ind, hvorved du undgår at luft trænger ind til vinen, hvilket både ilter og ødelægger den.

Vinkøleskabe er ligeledes konstruerede som vibrationsfrie miljøer, da de konstante små rystelser, der bliver produceret i et almindeligt køleskab, hæmmer vinens naturlige aldringsproces. Er du samtidig tilhænger af hele vinpaletten, kan du med fordel anskaffe dig et vinkøleskab med flere temperaturzoner, hvor hver zone kan indstilles individuelt til optimaltemperaturen for den enkelte slags vin:

 • Rødvin bør opbevares ved en temperatur på mellem 12-21 grader
 • Hvidvin skal derimod ideelt have en køligere temperatur på mellem 9-10 grader
 • Mousserede vine har den laveste opbevaringstemperatur på mellem 6-10 grader

Med et vinkøleskab har du derfor det ideelle indeklima, der opretholder og forstærker vinens smag samt delikate opbygning, hvortil du får mulighed for at nyde den intenderede effekt og kvalitet, præcis som vinproducenterne havde tiltænkt den.

Husholdning

Viser 186 produkter
Page
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto