Filter
Viser 20 produkter

Skraldespande

Skraldespande er en nødvendighed i ethvert hjem, og de bruges både i køkkenet, på badeværelset, kontoret og udendørs. Affaldssortering er samtidig i dén grad kommet på agendaen, og dette sætter nye krav til dine skraldespande i hjemmet, da de nu også skal kunne bruges til at sortere dit affald.

Hos BAUHAUS har vi et bredt sortiment inden for alverdens affaldsspande til dit hjem. Vi har både indendørs og udendørs skraldespande, og typerne spænder bredt fra affaldsstativer tiltænkt køkkenskabet og plasttønder til haveaffaldet. Tag et kig på vores sortiment her på siden, og find en skraldespand, der passer til dit affald og dine behov.

Hold styr på affaldssorteringen med en skraldespand

Sorterer du dit skrald og affald i forskellige spande i køkkenet? I den moderne husholdning er det ikke længere nok med en enkelt skraldespand til mad- og husholdningsaffald, for sortering af affald er nemlig i dén grad kommet på dagsordenen. Grundet diverse miljø- og klimamæssige årsager er vi i højere grad begyndt at sortere affaldet, inden vi skiller os af med det, og dette stiller lige pludselig nye krav til både din ageren i køkkenet samt dit udstyr til affaldssortering.

Der er heldigvis hjælp at hente hos BAUHAUS, og nedenfor kan du blive klogere på, hvilke typer skraldespande, vi har i sortimentet, samt hvordan du finder den rette affaldsspand til netop dine behov - uanset om det er til affaldssortering eller ej.

Mange typer skraldespande

I enhver moderne husholdning har man typisk både affaldsspande i køkkenet, på badeværelset, i bryggerset og i udearealet, og hos BAUHAUS har vi alverdens affaldsspande i sortimentet, der kan bruges til netop disse formål. Blandt vores udvalg finder du eksempelvis:

  • Affaldsstativer til opsætning i køkkenskabet
  • Skraldespande til udendørs brug
  • Vippelågsspande med multifunktioner

Kendetegnet ved vores skraldespande-sortiment er, at vi tilbyder en skraldespand til ethvert formål og behov, og blandt vores udvalg kan du både støde på skraldespande til indendørs og udendørs brug.

Vores affaldsspande til indendørs brug indebærer forskellige modeller af det klassiske affaldsstativ til husholdningsaffald i køkkenskabet. Disse typer skraldespande er især velegnede til affaldssortering, da de netop indeholder flere forskellige rum, som gør det let for dig at sortere dit affald. Vi har også en række såkaldte vippelågsspande. Disse er også oplagte at bruge til affald i køkkenet, men faktisk er der også mange, der bruger spandene til vasketøj på badeværelset.

Når det kommer til udearealet, så har vi en række forskellige plasttønder, der både er oplagte til haveaffald og opsamling af regnvand. Disse skraldespande er dog meget alsidige, og idet spandene er fremstillet i et fødevaregodkendt plastmateriale, er det også muligt at bruge spandene til fødevarer og dyrefoder.

De forskellige typer affaldsspande i vores sortiment kommer i forskellige modeller, farver og størrelser, så du kan let finde en variant, der passer ind i netop dit hjem.

Hvis du leder efter pedalspande til dit badeværelse, så kan du udforske udvalget her.

Vælg den rette skraldespand til dit behov

Når du skal finde dén skraldespand, der matcher dine behov allerbedst, bør du tage stilling til følgende punkter:

  • Behov - Hvilken type affald er der tale om? Er det mon til affald i haven eller sortering af skrald i køkkenet?
  • Funktioner - Skal din skraldespand have et vippelåg, og er det nødvendigt med flere rum til affaldssortering?
  • Størrelse - Størrelsen på en skraldespand er væsentlig, da størrelsen netop skal afspejle spandens formål. Er det blot en lille skraldespand til køkkenskabet, eller er du ude i en stor tønde til garagen?
  • Design - Affaldsspande fås i mange designs og farver, og det er derfor relevant at overveje, om din affaldsspand skal matche de øvrige omgivelser.

Når den rette skraldespand er valgt, kommer ud ikke uden om, at du skal have fat i nogle skraldeposer til affaldet. Se vores store udvalg af affaldsposer her.

Find din skraldespand hos BAUHAUS

Når du har fundet den rette skraldespand, så er det let og ligetil at online-bestille affaldsspanden direkte hjem til dig hos BAUHAUS. Vi kan enten levere til din private adresse eller til dit lokale BAUHAUS byggevarehus nær dig. Begge muligheder foregår via vores Click & Collect service.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at besøge os i dit lokale byggevarehus. Her vil vores medarbejdere med glæde guide dig i, hvilken type skraldespand der matcher dine behov bedst.

Skraldespande

Viser 20 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…