Skriv en anmeldelse
Stil et spørgsmål

Brabantia affaldsspand m/låg 12 ltr. grøn

Kun webshop

284,95 kr.

Brabantia affaldsspand m/låg 12 ltr. grøn er det perfekte valg til affaldssortering. Denne flotte indbygnings skraldespand fra Brabantia er bå...

Fuld produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Brabantia affaldsspand m/låg 12 ltr. grøn er det perfekte valg til affaldssortering. Denne flotte indbygnings skraldespand fra Brabantia er både praktisk og stilfuld og hjælper dig med at undgå ubehagelige lugtgener.

Med en kapacitet på 12 liter dækker denne affaldsspand nemt dit daglige behov under køkkenvasken. Den leveres med et praktisk monteringsmodul, der gør det nemt at fastgøre den på lodrette flader som vægge eller køkkenskabe. Når beslaget er monteret, kan du let løfte affaldsspanden af rammen for at tømme den. Den robuste hank og det smarte greb i bunden gør denne rutine endnu lettere.

Brabantia affaldsspanden er designet i et lækkert og kompakt design, der gør det muligt at stable en anden Brabantia affaldsspand ovenpå og dermed optimere pladsen i dit køkken.

Denne 12 liters affaldsspand med hank og låg er en del af Brabantias koncept for affaldssortering. I dette koncept er størrelser, farver og låg tilpasset hinanden, så du nemt kan sammensætte den affaldssorteringskombination, der passer bedst til dig og din familie i en travl hverdag.

Affaldssortering og genanvendelse er ikke blot et krav fra de fleste kommuner, men også en fornuftig måde at passe på vores jord og fremtidige generationer. Med Brabantias sorteringskoncept bliver affaldssortering super let, og der er mange kombinationsmuligheder at vælge imellem.

Mål:
- Højde: 35,1 cm
- Bredde: 20 cm
- Dybde: 24,9 cm
- Lågets bredde: 20 cm
- Lågets længde: 24,9 cm
- Højde når låget er åbnet: 60 cm
- Beslagets dybde: 2 cm (1,6 cm synligt på væggen)
- Beslagets højde: 14,5 cm
- Beslagets bredde: 13,5 cm

Som en ekstra fordel får du 10 års garanti på denne Brabantia affaldsspand m/låg 12 ltr. grøn. Gør affaldssortering til en let og stilfuld opgave med Brabantia.

Specifikationer

Produktnavn Brabantia affaldsspand m/låg 12 ltr. grøn
Artikelnummer 1423577
Vægt, kg. 0.820000
EAN-nr 8710755129803
Nettovægt, kg. 0.780
Varemærke BRABANTIA
Produkttype Affaldssortering
Dimensioner 20 x 35.1 x 24.9 cm ( B x H x D )
Bredde 20 cm
Højde 35.1 cm
Antal liter 12 l
Farve Grøn

Anmeldelser

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto