Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

BRABANTIA

(40)
Brabantia er en virksomhed, der producerer holdbare og praktiske produkter til dit hjem. Med eksempelvis kvalitetsfyldte affaldsspande og tørrestativer kan du nemt og hurtigt fylde dit hjem med stilrene varianter, som vil hjælpe dig i hverdage..

1-32 af 40 produkter

Kun webshop
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 40 produkter

Brabantia - Praktiske og alsidige produkter

Brabantia er en virksomhed, der producerer holdbare og praktiske produkter til dit hjem. Med eksempelvis kvalitetsfyldte affaldsspande og tørrestativer kan du nemt og hurtigt fylde dit hjem med stilrene varianter, som vil hjælpe dig i hverdagen.

Hos BAUHAUS forhandler vi et stærkt udvalg af Brabantias praktiske produkter, så du kan samle de varianter, som kan være med til at optimere dit hjem samt gøre hverdagen lettere. 

Hvad er Brabantia?

Brabantia er en hollandsk virksomhed, som blev grundlagt tilbage i 1919 i den lille hollandske by Aaist. Virksomheden er familieejet, og grundlæggernes idé var praktiske produkter i høj kvalitet. Da virksomheden blev grundlagt, producerede de mælkejunger og kander, som bønderne kunne bruge, når mælken skulle blive klargjort. Så allerede dengang var målet at gøre det mere effektivt og nemt, når du skulle udføre opgaver. 

Siden grundlæggelsen i 1919 har virksomheden været i kraftig vækst, fordi de bliver ved med at forny sig og skabe et klassisk udvalg af nyttige produkter, som alle kan gøre brug af. Deres over 100-års erfaring gør dem til et oplagt valg, når du skal erhverve dig produkter som disse.

I takt med virksomhedens høje vækst har Brabantia i dag datterselskaber i mange europæiske lande, inklusive Danmark. 

BAUHAUS sortiment af Brabantia

Brabantia er et mærke, som producerer et bredt udvalg af forskellige, praktiske produkter til hjemmet. Hos BAUHAUS er der nogle kategorier, som især er præsenteret på vores webshop. Her finder du blandt andet:

  • Pedalspande
  • Affaldsposer
  • Tørrestativer
  • Jordspyd
  • Toiletbørster

Pedalspandene fra Brabantia kan bruges overalt i hjemmet, hvor du synes, der skal være en affaldsspand. Brabantia producerer også almindelige affaldsspande, som du kan montere på for eksempel skabslåger, men med pedalspande får du et endnu mere effektivt produkt. Dette skyldes, at du undgår at røre noget med hænderne, men blot kan bruge foden til at åbne låget, hvis du har hænderne fulde. 

Det er altid et irritationsmoment, når affaldsposen er for stor til affaldsspanden. Så risikerer du, at posen falder ned eller går i stykker, og at der dermed ryger gamle madrester ud. Affaldsposerne fra Brabantia er tilpasset virksomhedens egne affaldsspande, så du med garanti undgår dette problem. Derudover er affaldsposerne ekstra holdbare, og du kan lukke dem godt i toppen med et bånd. 

Brabantias tørrestativer findes både som væghængte og almindelige varianter, du kan sætte i jorden. De væghængte modeller er smarte for dig, der har lidt mindre plads, da de kan blive slået sammen på væggen, og så kan du blot folde det ud, når du skal bruge det. Der følger selvfølgelig montering med til de væghængte, så du nemt og ubesværet kan få tørrestativet monteret. Begge varianter står sikkert og stabilt og er modstandsdygtige i forhold til vejret.

Jordspyddene fra Brabantia skal du bruge, når du skal montere dit tøjstativ i haven. Det bliver brugt til at lave et dybt hul i for eksempel din græsplæne, som passer til tørrestativet. Dernæst kan du sætte dit tørrestativ fast, uden at det er til gene for din græsplæne. Et jordspyd medfølger oftest, når du køber et tørrestativ hos Brabantia, men du kan selvfølgelig også købe dem separat. 

Toiletbørsterne har et klassisk design, som passer ind på ethvert badeværelse. De fås i hvid, sort og stål, alt efter hvad der passer bedst ind hos dig. Det smarte ved disse toiletbørster er, at du kan udskifte hovedet, når der er brug for det. Dermed kan det måske godt betale sig at bruge lidt ekstra penge på en toiletbørste i flot design. Holderen gør, at du diskret kan skjule børstehovedet, når det ikke er i brug. 

Genbrug og bæredygtighed 

Brabantia begyndte meget tidligt at tænke genbrug og bæredygtighed ind i deres produktion. Allerede fra 1940'erne blev de to begreber nøgleord, og virksomheden begyndte at overveje, hvordan de kunne fremstille deres funktionelle produkter ved hjælp af genbrugsmateriale. Et af de første eksempler på Brabantias produktion med genbrugsmaterialer var, da virksomheden begyndte at fremstille krus af tindåser, som engang havde indeholdt kondenseret mælk. 

I BAUHAUS sortiment finder du også flere af de Brabantia produkter, som hjælper dig med at få en mere bæredygtig hverdag. Deres store udvalg af for eksempel affaldsspande giver dig god mulighed for at påbegynde affaldssortering i dit hjem. Affaldsspandenes tidløse design gør, at det sagtens kan se fint ud at have flere af pedalspandene fremme i hjemmet. 

Derudover producerer virksomheden så funktionelle tørrestativer, at de kan rotere, imens der tørrer tøj på. Dette fremskynder tørringsprocessen. Dermed kan du måske nedsætte forbruget af din tørretumbler eller helt undgå at anskaffe dig en. 

Kvalitetsfyldte produkter til en god pris

Kvalitet er nøgleordet for produkter som disse. Når du har produkter til hjemmet som for eksempel pedalspande eller tørrestativer, så skal de helst kunne holde til lidt af hvert samt have en forholdsvis lang levetid. 

Dette opfylder Brabantia med deres kvalitetsfyldte produkter af høj kvalitet. Derudover bliver produkterne solgt til en virkelig god pris. Ofte kan du opleve, at du skal investere en del ekstra penge i produkter, som så til gengæld sørger for en god kvalitet. 

Brabantia sørger for at forene både kvalitet og pris, så alle kan være med. Dermed behøver du ikke at gå på kompromis med dine praktiske produkter i hjemmet. 

Køb dine Brabantia produkter hos BAUHAUS 

Er du på udkig efter en specifik pedalspand eller et tørrestativ, så har vi også alle vores varianter af disse samlet. 

Når du har fundet det rette, skal du blot bestille det hjem fra siden her. Når du skal vælge levering, har du to muligheder her hos BAUHAUS. Vi leverer meget gerne dine varer hjem til din adresse, men du kan også afhente dine varer omkostningsfrit i din lokale BAUHAUS via vores Click & Collect funktion. Hvis du bestiller tidligt på dagen, kan du muligvis afhente dine varer allerede samme dag.

Du er selvfølgelig også altid velkommen hos dit nærmeste BAUHAUS byggevarehus til yderligere vejledning.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.