Skriv en anmeldelse
Stil et spørgsmål

Brabantia affaldsspand m/låg 6 ltr. grøn

Kun webshop

234,95 kr.

Brabantia har udviklet et smart sorteringskoncept, hvor tre forskellige affaldsbeholderstørrelser og fire flotte farver kan kombineres, så du ...

Fuld produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Brabantia har udviklet et smart sorteringskoncept, hvor tre forskellige affaldsbeholderstørrelser og fire flotte farver kan kombineres, så du kan sammensætte en samlet affaldssorteringsløsning, der matcher lige dit behov - fantastisk hjælp til kildesortering i en travl hverdag.

Brabantia affaldssorterings affaldsspand har låg og en praktisk hank, så det er let at flytte affaldsspanden rundt. Designet på Brabantia affaldsspand til affaldssortering er lækkert og kompakt. Du kan vælge at placere den i et hjørne, men du har også mulighed for at montere den på lodrette flader ved hjælp af det medfølgende vægbeslag - fx på en væg eller inde i et skab.

Du kan også med fordel vælge at placere den lille 6 liters affaldsspand ovenpå en Brabantia indbygnings affaldsspand fra Brabantia sorteringskonceptet. Lågene på Brabantia affaldsbeholdere, der er en del af sorteringskonceptet, har specialdesignede låg, så alle affaldsbeholdere i sorteringskonceptet kan stables ovenpå hinanden.

Det smarte vægmonteringsbeslag giver dig mulighed for vægmontering uden, at affaldsspanden sidder stationært på væggen. Affaldsbeholderen kan nemt løftes af hængslet.

Brabantia affaldsbeholder i 6 liters størrelse er perfekt til fx bionedbrydeligt affald.

- Garanti: 10 år

Brabantia affaldsspand m/låg 6 ltr. grøn er den perfekte løsning til effektiv affaldssortering i dit hjem. Med dens smarte design og holdbare konstruktion vil den hjælpe dig med at holde dit affald organiseret og let at håndtere. Køb den i dag og oplev fordelene ved Brabantia affaldssorteringskonceptet.

Specifikationer

Produktnavn Brabantia affaldsspand m/låg 6 ltr. grøn
Artikelnummer 1423576
Vægt, kg. 0.655000
EAN-nr 8710755129841
Nettovægt, kg. 0.620
Varemærke BRABANTIA
Produkttype Affaldssortering
Dimensioner 25 x 18.5 x 18 cm ( L x B x H )
Bredde 18.5 cm
Højde 18 cm
Længde 25 cm
Antal liter 6 l
Farve Grøn

Anmeldelser

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto