Filtrer på...

Strygebrætter
Rating
Produkttype
Bredde
Længde
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 9 produkter
Filter
Viser 9 produkter

Strygebrætter

Mangler du et nyt strygebræt, så du kan friske dine skjorter op? Hos BAUHAUS finder du praktiske strygebræt, som kan gøre din strygning nemmere. Strygebrætterne er designet således, at de gør strygningen behagelig og effektiv, og du kan blandt andet indstille mange af varianterne efter din højde.

Alle strygebrætter fra BAUHAUS er lette at opbevare, da de kan klappes sammen, så de fylder minimalt i hjemmet. Dermed kan du altså nemt opbevare strygebrættet i dit klædeskab , under sengen eller et tredje sted. Se vores udvalg her, og kom hjem med det helt rigtige strygebræt.

Få et praktisk strygebræt hos BAUHAUS

Hos BAUHAUS har vi flere gode bud på praktiske strygebrætter, som gør strygningen nemmere. Med vores udvalg af strygebrætter har du god plads at arbejde på, og brættet er også designet således, at det er let at stryge både ryg, ærmer og hals på eksempelvis en skjorte.

Vi tilbyder strygebrætter i flere mål, så du kan vælge den variant, som passer bedst til dig og dine behov. Fælles for de fleste er dog den gode komfort, når du skal stryge, samt at størstedelen af vores strygebrætter er udstyret med en station for enden, hvor du kan placere strygejernet. Mange af vores varianter kan også indstilles i flere højder, så det passer til lige netop dig.

Fjern rynker og folder med et strygebræt- og jern

Et strygebræt er svært at undvære, hvis du eksempelvis går med skjorter til hverdag. Når tøjet har været en tur i vaskemaskinen og muligvis også tørretumbleren, så kan det være utroligt krøllet. Her kan strygebrættet og -jernet hjælpe dig med at få de værste folder og rynker væk, så du til sidst står med en flot, nystrøget skjorte.

For at få det bedste resultat når du skal stryge skjorter eller andet tøj, så er det ikke helt ligegyldigt hvilket strygebræt, du vælger. Det er nemlig vigtigt, at strygebrættet er lavet af et materiale, som gør det nemt at trække tøjet hen over brættet uden modstand. Det giver dig de mest ideelle betingelser for at fordele varmen fra strygejernet og fjerne alle krøller på dit tøj.

Hvornår er det tid til at skifte betræk på sit strygebræt?

Vores strygebrætter er lavet med gode materialer, som er velegnet til strygning. Dog kan betrækket falme med tiden og dermed blive mindre effektivt. Det gør eksempelvis, at du ikke kan trække tøjet lige så let henover strygebrættet som før.

Derfor kan det være en god ide at skifte betrækket en gang imellem. Betrækket hjælper nemlig med at fordele varmen fra strygejernet bedre og mere jævnt. På den måde bliver det nemmere, når du skal stryge tøj.

Hvis dit strygebræt er blevet en smule ujævnt, så kan du med fordel vælge et tykkere betræk , da det vil hjælpe med at udligne brættet. Dermed kan du stryge på en god og plan overflade.

Find andre produkter til husholdningen

Hos BAUHAUS kan du få en masse andre gode produkter til husholdningen udover strygebrætter. Vi tilbyder blandt andet også:

Det at ordne tøj er en stor del af hverdagen for mange familier, især hvis du har børn. Derfor er det vigtigt at have de rette husholdningsartikler, så dette kan gøres hurtigere og mere effektivt. BAUHAUS har alt, du skal bruge for at gøre tøjvask, ophængning og strygning endnu nemmere i hverdagen.

Click & Collect dit strygebræt hos BAUHAUS

Hos BAUHAUS tilbyder vi Click & Collect , så du kan shoppe hjemmefra, for derefter at hente dine køb i dit nærmeste byggevarehus. Så kan du kigge på vores sortiment i ro og mag. Du kan naturligvis også bestille dit nye strygebræt hjem til dig selv, hvorefter det vil blive leveret efter nogle dage.

Du er naturligvis også meget velkommen i din lokale BAUHAUS, hvor du kan se vores udvalg af strygebrætter. Og hvis du har brug for hjælp, så står vores dygtige personale altid klar til at rådgive dig på bedste vis.

Strygebrætter

Viser 9 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto