Filtrer på...

Madopbevaring
Rating
Tilbudsvarer
Produkttype
Serie
Farve
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 10 produkter
Filter
Viser 10 produkter

Madopbevaring

Når du skal holde din mad frisk i længere tid, er måden, du opbevarer den på, helt afgørende. Hos BAUHAUS finder du flere praktiske beholdere til madopbevaring, så du kan sikre dig, at maden opbevares bedst muligt. Du kan blandt andet vælge mellem opbevaringsbokse i flere størrelser og i plast eller flamingo.

Køb madopbevaring hos BAUHAUS

Madopbevaring er en essentiel del af enhver husholdning. Beholdere til madvarer sørger for, at maden holder sig frisk, og kan samtidig være en hjælp til at holde orden i køleskabet. De forskellige plastbeholdere kan nemlig indeholde alt fra grøntsager til drikkevarer og pålæg. Du kan også bruge denne form for organisering i dine køkkenskabe, hvor beholderne kan rumme tørvarer som krydderier, snacks, morgenmad, sukker og mel.

Madopbevaring i køleskab

Det siger nærmest sig selv, at mad generelt holder sig frisk i længere tid, når det er på køl. Det ligger naturligt at opbevare visse fødevarer og drikkevarer i køleskabet. Med madopbevaring i form af plastbeholdere kan du let organisere indholdet i dit køleskab, så alt bliver let at finde. Når du har overblik, kan du også bedre holde styr på, om der er mad, der er blevet for gammelt.

Madopbevaring i køkkenskabe

Du kan også bruge diverse opbevaringselementer til organisering af både konserves, olier, kaffe og pasta. Opbevaringsglas med pasta, spaghetti og ris kan tilmed fungere som pynt i køkkenet. Vælg lufttætte beholdere, så dine tørvarer er beskyttet mod luft, fugt og insekter.

Madopbevaring i flamingokasser

Hos BAUHAUS kan du få opbevaringskasser i EPS-emballage, der er det samme som flamingo. EPS står for ekspanderet polystyren og er et meget alsidigt materiale. Opbevaringskasserne er særligt velegnede til transport af fisk, kød og grøntsager, og fordelen ved materialet er blandt andet, at det er vandafvisende, termisk isoleret og har en stor trykstyrke. Herudover er materialet også miljøvenligt, idet det kan bruges igen og igen.

Kasserne i flamingo er kompakte og er derfor også ideelle til vinteropbevaring af for eksempel gulerødder, kartofler og løg. En af fordelene ved at have en kasse med grøntsager stående i bryggerset er, at du sparer pladsen i køleskabet.

Find andet til husholdningen hos BAUHAUS

BAUHAUS tilbyder en lang række af husholdningsartikler , der kan gøre hverdagen lettere. Du finder blandt andet tørrestativer , strygebrætter og affaldssortering . Praktiske gøremål kan ofte være svære at overskue, men med det rette udstyr er opgaverne hurtigt klaret.

Når du har fundet de rette husholdningsartikler, kan du let bestille online med Click & Collect. Har du spørgsmål til et specifikt produkt, eller har du behov for hjælp til at vælge en løsning, der passer til dig, så står vi altid til rådighed. Du er velkommen til at henvende dig i dit lokale byggevarehus , hvor du vil være i kyndige hænder hos vores dygtige medarbejdere, men du kan også kontakte os telefonisk inden for hele vores åbningstid.

Madopbevaring

Viser 10 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto