Indlæser

Pex rør og Pex fittings

Filtrer

59 produkter

Shopping Options
Pris
-
price link
Produkttype
 1. Fordelerrør 3
 2. Koblinger 2
 3. Koblingsdåser 3
 4. Muffer 6
 5. Nipler 5
 6. Pakninger 1
 7. Pex-rør 10
 8. Plastsakse 1
 9. Tee 1
 10. Tilbehør 23
 11. Vinkler 4
Varemærke
 1. Frese 3
 2. Ridgig 1
 3. Tiemme 12
 4. Tigris 4
Serie
 1. Wavin 1
Bredde (mm)
 1. 10 1
 2. 12 1
 3. 15 19
 4. 16 3
 5. 18 3
 6. 20 11
 7. 22 2
 8. 25 1

Alle produkter

 1. Koblingsdåse 15 mm ½"
  Koblingsdåse 15 mm ½"
  139,95 kr.
  Click & Collect Levering
 2. Frese rørsamler 3/8"
  Frese rørsamler 3/8"
  89,95 kr.
  Click & Collect Levering
 3. 2-rørs dåse 15 mm ½"
  2-rørs dåse 15 mm ½"
  629,95 kr.
  Click & Collect Levering
 4. Manchet gummi 50/32-40
  Manchet gummi 50/32-40
  89,95 kr.
  Click & Collect Levering
 5. Rørsamler Frese ½"
  Rørsamler Frese ½"
  119,95 kr.
  Click & Collect Levering
 6. Frese rørsamler 3/4"
  Frese rørsamler 3/4"
  139,95 kr.
  Click & Collect Levering
 7. Trådbindere 250 stk
  Trådbindere 250 stk
  99,95 kr.
  Click & Collect Levering

59 produkter

PEX rør

Med PEX rør kan du lægge rør til drikkevand, varmt vand og gulvvarme. Rørene er meget nemme at lægge og er godkendt til formålene. Rul op på siden og dan dig et overblik over vores mange typer af PEX rør.

PEX rør er rør i en meget høj kvalitet, der kan bruges til transport af drikkevand og varmt vand til opvarmning og gulvvarme. Rørene er meget enkle for dig selv at lægge. Hvis du er erfaren handy man, men ikke har lagt rør før, vil det derfor være muligt for dig. Du skal dog selvfølgelig altid være opmærksom på, hvilke former for VVS-arbejde du selv må udføre. Læs mere om det længere nede i teksten.

PEX rørene er godkendt til de formål, som de skal bruges til. For eksempel er rørene til drikkevand netop godkendt til, at du godt må have drikkevand i dem. Rørene til varmt vand og til gulvvarme er alle skabt, så de kan holde til de høje temperaturer, som vandet kommer til at få.

Tre fordele ved PEX rør:

 • Meget nemt at arbejde med
 • Mulighed for rør i rør løsning
 • Godkendte til formålene

Meget nemme rør at arbejde med

PEX rør er kendte for at være rør, der er meget nemme for dig at arbejde med. I langt de fleste tilfælde vil det også være de rør, som din VVS’er vælger. Derfor er det oplagt for dig, at du vælger dem, når du selv skal lægge rør derhjemme.

Rørene kommer i stykker på 50 – 600 mm, og de bliver sat sammen med særlige samlinger. Selvom du ikke har så stor erfaring med at samle rør selv, vil det altså være et system, der er relativt nemt for dig at gå til.

Når du lægger rør med vand og varme, er det selvfølgelig vigtigt, at du ved, hvad du gør. I mange tilfælde kan du blive vejledt af en VVS’er, der kan fortælle dig, hvordan du skal gøre. Længere nede kan du læse mere om, hvilke VVS-opgaver du selv må løse i hjemmet.

Stop nemt en lækage med en PEX rør i rør løsning

En lækage på et af dine rør kan have store konsekvenser for din bolig, og det kan være svært for dig at reparere den igen. Med PEX rør i rør løsningen bliver det dog væsentligt nemmere for dig at gøre det.

Løsningen sikrer, at du kan føre et rør inden i et andet rør. Dermed vil det være langt hurtigere for dig eller VVS’eren at få repareret lækagen, så du kan komme til at bruge dit hjem normalt igen.

Når du har haft en lækage på rørene, er det altid vigtigt, at du sørger for, at dit hjem bliver affugtet korrekt. Her hos BAUHAUS finder du både affugtere, som du kan bruge til at suge fugten ud af rummet med, og rodalon, som du kan behandle et angreb af skimmelsvamp med.

PEX rør er godkendt til formålene

Når du skal lægge rør til vand og varme i din bolig, er det selvfølgelig vigtigt, at du sørger for, at de passer til det behov, du har. I Danmark bliver der stillet skrappe krav til, hvilke rør du for eksempel må bruge til drikkevand. Heldigvis for det for det er jo noget af det, der er med til at sikre, at vi alle kan få rent drikkevand ud af hanerne.

De PEX rør, der er skabt til drikkevand, er alle godkendt til formålet. Derfor kan du være sikker på, at de ikke går i forbindelse med dit drikkevand på den ene eller anden måde.

Når du køber rør til varme og gulvvarme, er det vigtigt, at du sikrer dig, at de kan holde til de temperaturer, der kommer til at være i rørene. Under beskrivelserne af de forskellige produkter kan du se, hvor høje temperaturer de kan holde til.

Sådan vælger du det rigtige PEX rør

Der er selvfølgelig forskel på, om du har brug for et rør til drikkevand, varmt vand eller til gulvvarme. Derfor skal du først og fremmest se på det. Derefter bør du se på, hvilken længde af rør du har brug for. Vi fører en række forskellige længder og samlinger, hvilket gør det muligt for dig at finde dem, der passer ind hjemme hos dig.

Det er vigtigt, at du får valgt de rette rør til dine projekter. Det kan have store konsekvenser for din bolig, hvis du ikke får valgt de rette. Derfor er du altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål i forhold til, hvilke rør du skal vælge. Du kan altid skrive til os på chatten her på siden og ringe til vores kundeservice på 86 26 06 06. Vi har åbent mandag til søndag fra 08:00 til 20:00.

Vær opmærksom på, hvilke VVS- og varmeopgaver du selv må udføre

Du må ikke selv udføre nye VVS-installationer i din bolig. Det skal du have en VVS’er til at udføre for dig. Generelt hedder det, at du må udføre arbejdet fra afspærringsventilen, den der også kaldes ballofix, til den hane, hvor WC’et eller vandhanen er sluttet til. Du må gerne selv lægge gulvvarme, så længe det ikke er sluttet til et fjernvarmeanlæg.

Der er altså nogle begrænsninger i forhold til, hvilke opgaver du selv må udføre. Selv hvis du har brug for rør til en opgave, som du ikke selv må løse, kan der stadig være mange penge at spare på, at du køber dem hos os – hvis VVS’eren selv skal have dem med, kommer det højst sandsynligt til at koste dig ekstra. Og hvem siger, at vedkommende ikke bare køber dem hos os?

Køb nemt PEX rør hos BAUHAUS

Du kan nemt bestille PEX rørene her hos BAUHAUS og så enten få dem leveret eller hente dem selv i et af vores byggemarkeder. Med levering tager det 1-4 dage, inden du får rørene. Det kommer an på, hvornår du bestiller.

Med vores Click & Collect løsning har du mulighed for at hente rørene samme dag, som du har bestilt dem her på siden. Vi lægger dem klar til afhentning i et af vores byggemarkeder bare tre timer efter bestilling.

Rul op på siden og find nemt PEX rør, der passer til dit behov.

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.