Filter
Viser 573 produkter
Page
 1. UNIPAK
  Gevindtape 12 mm 12 m
  9,95 kr.
 2. DANFOSS
  Danfoss pakdåse t/RA 2000
  99,95 kr.
 3. PURUS
  Purus gumminippel 50/32 mm
  64,95 kr.
 4. DANFOSS
  Danfoss pakdåse RAV/RAVL/FJVR
  104,95 kr.
 5. MARLEY
  Marley dobbelttætning til KGUG 110 mm
  30,00 kr.
 6. Bahag
  Sortiment pakningsringe 141 stk
  159,95 kr.
 7. UNIPAK
  Paksalve & Pakgarnsæt
  84,95 kr.
 8. UNIPAK
  Paksalve 360g spand
  72,95 kr.
 9. MARLEY
  Marley tætningsring 75 HT
  84,95 kr.
 10. WENKO
  Wenko tætningstape 3,5 m
  209,95 kr.
 11. LIP
  LIP SELVKLÆBENDE TÆTNINGSARK TILBEHØR TI
  119,95 kr.
 12. HÄFELE
  Bøsning M4 x 15 mm
  5,00 kr.
 13. HÄFELE
  Bøsning M4 x 18 mm
  5,00 kr.
 14. HÄFELE
  Bøsning M4 x 22 mm
  6,00 kr.
 15. Fastspændings-termometer
  94,95 kr.
 16. MARLEY
  Marley tætningsring 40 HT
  79,95 kr.
 17. UNIPAK
  Multipak paksalve 50g
  74,95 kr.
 18. LIP
  LIP elastisk rørmanchet 40-56 mm
  45,95 kr.
 19. MARLEY
  Marley glidemiddel til samlerør 150 ml
  244,95 kr.
 20. LIP
  LIP elastisk rørmanchet 18-34 mm
  30,95 kr.
 21. LIP
  LIP elastisk rørmanchet 75-110 mm
  64,95 kr.
 22. CRAFTOMAT
  Craftomat gevindtape
  50,95 kr.
 23. MARLEY
  Marley gummiring til KG-rør 110 mm
  74,95 kr.
 24. MARLEY
  Marley pakning 75 HT
  95,95 kr.
 25. LIP
  LIP elastik rørmanchett 10-16 tilbehør
  31,95 kr.
 26. NEOPERL
  Neoperl tilslutningsslange DN8 3/8"-M10
  104,95 kr.
 27. LIP
  LIP elastisk rørmanchet 115-140 mm
  77,95 kr.
 28. Luftudlader automatisk 3/8"
  144,95 kr.
 29. Skivetermometer
  94,95 kr.
 30. CAMARGUE
  LED-lampe med sensor sort
  99,95 kr.
 31. UNIPAK
  Hørpakgarn 100g nøgle
  66,95 kr.
 32. ROTHENBERGER
  Rothenberger teflon tape 10m
  47,95 kr.
 33. LIP
  LIP elastisk rørmanchet 56-75 tilbehør
  49,95 kr.
 34. Kontramøtrik galvaniseret ½"
  20,95 kr.
 35. Tiemme
  Tiemme tee PE-PEX 15 mm
  114,95 kr.

Rør og fittings

VVS-rør og -fittings

Hvis du skal i gang med at lave noget VVS-arbejde, så kan du næsten ikke undgå at skulle bruge forskellige VVS-rør og VVS-fittings. Diverse rør og fittings er nemlig en helt afgørende del af et godt stykke VVS-arbejde. Hos BAUHAUS hjælper vi dig med gør-det-selv-projekterne derhjemme, og det gælder selvfølgelig også, når det handler om at lave VVS-installationer.

Her på siden har vi samlet et stort sortiment af blandt andet:

●    Afløbsrør
●    Kuglehaner
●    Ventiler
●    Nippelrør
●    Rørbærer
●    Og en masse tilbehør dertil

BAUHAUS kan tilbyde dig et udvalg af forskellige VVS-fittings i forskellige materialer, kvaliteter, billige priser og fra forskellige producenter. Så uanset hvad du mangler til VVS-projektet derhjemme, så finder du det garanteret her.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at hvis du anvender rør og fittings i messing, så må du ikke blande disse med rør og fittings i andre metaller. Det kan nemlig forårsage tæring, hvilket kan give vandskader. Er du i tvivl, om du må bruge fittings lavet af messing, så spørg vores medarbejdere.

Galvaniserede fittings

Rør og VVS-installation er ikke altid lige pænt at se på, men det er dog nødvendigt at kunne transportere vand væk fra ens hjem på bedst mulig vis. Heldigvis er mange VVS-installationer typisk gemt væk under gulvet, i væggen eller i skabene. Formålet med vandrør er at transportere vand til de enkelte dele af boligen, og af den grund er det vigtigt, at rørene kan modstå et højt tryk.

Dine vandrør transporterer en meget stor mængde vand, så det er derfor vigtigt, at de kan modstå både rust og alt det, der kommer igennem rørene. Ofte er det nemlig ikke kun vand, der ender i afløbet - det er i høj grad også små plastikstykker, vatpinde og meget andet.

Det betyder, at du hos BAUHAUS kan få et udvalg af galvaniseret rør og VVS-fittings. En galvanisering gør, at der bliver dannet et lag af zink på overfladen af rørene og fittings. Det er med til at forlænge holdbarheden, og det vil på samme måde mindske risikoen for, at der dannes rust.

En galvanisering kan ske på to forskellige måder. Den ene metode kaldes en el-galvanisering, hvor rørene bliver sænket i et kar med zink, hvorefter der bliver tilsluttet strøm til rørene. Dermed danner elektriciteten en tiltrækkende effekt på laget af zink, der så beskytter bedre mod blandt andet rust.

Den anden metode kaldes for en varmgalvanisering, hvor zink bliver nedsmeltet til 460 grader celsius, der så danner et tykkere lag af zink på rørene end ved el-galvaniseringen. Hvis dine VVS-rør og VVS-fittings skal håndtere nogle hårdføre opgaver, så kan det derfor også være en god idé at få galvaniserede disse. Her finder du vores udvalg af galvaniserede fittings.

PEX-rør og PEX-fittings

Med PEX-rør er det muligt for dig at lægge rør til drikkevand, varmt vand samt gulvvarme. Disse rør er lette at lægge, og de er specifikt godkendt til dette formål. Hos BAUHAUS kan vi tilbyde dig mange forskellige slags PEX-rør. Så kig i vores sortiment her på siden.

PEX-rør bruges til at transporterer både drikkevand og varmt vand til opvarmning eller gulvvarme. Det er relativt let selv at lægge rørene, og hvis du har erfaring inden for VVS-installationer, så vil det være muligt for dig at klare dette projekt. Husk dog at være opmærksom på, hvilket slags VVS-arbejde du selv må lave derhjemme.

PEX-rør er godkendt til de arbejdsopgaver, som de skal udføre. Helt konkret er de dermed godkendt til at transportere drikkevand, og de er ligeledes fremstillet til at transportere vand med høje temperaturer. Du kan se vores udvalg af PEX-rør og PEX-fittings her.

Køb dine VVS-fittings online hos BAUHAUS

Når du har fundet de helt rette VVS-rør og -fittings, så er det tilmed let og enkelt at bestille dem direkte hjem til dig online fra BAUHAUS. Vi leverer til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus nær dig med vores Click & Collect service.

Vil du gerne se nærmere på vores sortiment af VVS-rør og -fittings? Intet problem. Du kan altid komme og besøge os i dit lokale BAUHAUS-byggevarehus. Vores erfarne medarbejdere kan dig yderligere information om de forskellige rør og fittings, og de kan svare på dine spørgsmål. Så kan du være sikker på at komme hjem med de rette VVS-fittings og -rør.

Q&A:

1. Hvad er fittings?
Fittings dækker over en bred vifte af forskellige produkter, der typisk også henviser til ventiler og overgangsmuffer. Uden fittings i din VVS-installation vil du være i problemer, da fittings bruges til at samle rør, og samtidig fungerer som retningsændringer. Har du brug for fittings til dit VVS-installation, så tag et kig på udvalget hos BAUHAUS.

2. Hvad er sorte rør?
Selvom man måske skulle tro det, så er sorte rør ikke nødvendigvis et udtryk for, at rørene er malet sorte. Det er i stedet en VVS-betegnelse for ubehandlet metal. Galvaniseret stål – og altså også vores galvaniserede rør og fittings – er derimod behandlet metal.

3. Hvordan måler man fittings?
Når du skal finde frem til de rette VVS-fittings til dit projekt, så skal du måle den udvendige diameter på røret med din tommestok. Derefter skal du finde millimetermålet, så du kan finde den rette rørtykkelse i tommer. Endelig kan du bruge tommemålet til at finde frem til det rigtige produkt. Så længe du har et mål, der passer på et helt antal millimeter, kan du finde det rette tommemål.

4. Kan man selv montere fittings?
Du finde en masse VVS-tilbehør, du nemt kan købe, men som du faktisk ikke selv må montere. Bare fordi tingene er let tilgængelig, så betyder det ikke nødvendigvis, at du må lave tingene selv. Hvis du gerne vil lave en del af arbejdet selv, så er det bedst at gøre det med færdiggørelsen, efter håndværkerne har gjort deres arbejde. Det gælder blandt andet montering af VVS-fittings.

5. Hvorfor kommer der utætheder i vandrør?
Uanset hvilket materiale dine vandrør er fremstillet af, så vil de altid have en begrænset levetid. Typisk er denne levetid på omkring 20-50 år, men der kan dog opstå utætheder på grund af slitage. På samme måde kan der også ske utætheder som et resultat af en ukorrekt installation af VVS-fittings, som kan forårsage lækage.

Fittings

Viser 573 produkter
Page
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto