Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Galvaniserede fittings (91)

Hos BAUHAUS finder du et kæmpe udvalg af VVS-produkter, blandt andet et bredt sortiment af VVS-fittings i galvaniseret stål. Her på siden finder du både bøjninger, vinkler og nipler i galvaniseret stål, ligesom du finder en lang række a..

1-32 af 91 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 91 produkter

Galvaniserede rør

Hos BAUHAUS finder du et kæmpe udvalg af VVS-produkter, blandt andet et bredt sortiment af VVS-fittings i galvaniseret stål. Her på siden finder du både bøjninger, vinkler og nipler i galvaniseret stål, ligesom du finder en lang række af andet tilbehør i samme materiale. Klik på det enkelte produkt for nærmere specifikationer og egenskaber. Du kan nemt og bekvemt købe dine produkter her på siden.

Hvad betyder galvanisering?

Det er måske ikke altid så pænt at se på en VVS-installation, men ikke desto mindre et det dog nødvendigt for at kunne transportere vand væk fra boligen på bedste vis. Mange af VVS-installationerne er dog heldigvis gemt væk i et skab, under gulvet eller i væggen. Selve formålet med vandrør er at transportere vand rundt til hele din bolig, og derfor er det vigtigt, at rørene kan klare et højt tryk.

Vandrørene i din bolig transporterer store mængder vand, så det er absolut nødvendigt, at de også kan modstå rust samt alt, hvad der kommer igennem vandrørene. Det er typisk ikke kun vand, der kommer ud i afløbet. Plastik og vatpinde kan også ende i afløbet.

Derfor kan du hos BAUHAUS finde et udvalg af galvaniserede rør og VVS-fittings. En galvanisering betyder, at der bliver dannet et lag af zink på overfladen af rørene og fittings. Det forlænger nemlig holdbarheden, og samtidig vil det mindske risikoen for, at der kommer rust på rørene.

En galvanisering foregår på to forskellige måder. Den ene måde bliver kaldet for en elgalvanisering. Her bliver rørene sænket i et kar med zink, hvor der tilsluttes strøm til rørene. Elektriciteten danner en tiltrækkende effekt på laget af zink, hvilket giver en bedre beskyttelse mod eksempelvis rust.

Den anden måde er en varmgalvanisering. Her bliver zink nedsmeltet til 460 grader, hvilket danner et tykkere lag af zink end ved en elgalvanisering. Hvis dine rør eller fittings skal klare nogle meget hårdføre opgaver, så kan det være fornuftigt at vælge galvaniserede rør og fittings.

Vælg de rette rør til brugsvandet derhjemme

I din bolig bliver vandrør brugt til at transportere vand rundt. Det gælder både for kold og varmt vand i vandhanerne, bruser samt vandet, der er i radiatorerne og gulvvarme.

Du bør ikke anvende kobberrør til brugsvand derhjemme. Årsagen til dette er, at kobber kan afgive metaller til drikkevandet. Andre typer rør kan også afgive metaller til drikkevandet - det gælder især, hvis vandet får lov til at stå stille i vandrørene i længere tid. Det gælder for galvaniserede rør og messingrør.

Af den grund bør du vælge rustfrie rør eller PEX-rør til brugsvandsinstallationer. Du kan dog sagtens vælge at benytte galvaniserede rør, sorte rør eller andre slags til centralvarmen eller til udendørs vandhanen, hvor der ikke tappes drikkevand.

Hvilken slags VVS-arbejde må du selv lave?

Du må ikke udføre alle dine VVS-installationer i din bolig selv. Nogle af opgaverne skal en professionel VVS’er lave for dig. Overordnet set forholder det sig, at du må lave dit eget VVS-arbejde fra afspærringsventilen - også kaldet ballofix - til hanen, hvor toilettet eller vandhanen er tilsluttet.

Dertil må du også gerne selv lave gulvvarme i boligen, så længe det ikke er tilsluttet et fjernvarmeanlæg. Du kan se vores udvalg af VVS-værktøj her til det VVS-arbejde, som du gerne må lave selv.

Således er der nogle begrænsninger, som du må undersøge nærmere i forhold til, hvad du selv må lave derhjemme. Hvis du har brug for galvaniserede rør eller andre rør og fittings til et arbejde, som du ikke selv må lave, så kan du stadigvæk købe dem hos BAUHAUS. Det kan nemlig koste ekstra, hvis din lokale VVS’er selv skal have rørene med.

Køb galvaniserede rør online hos BAUHAUS

Har du fundet nogle galvaniserede rør, som du skal bruge til din bolig? Så kan du nemt og hurtigt bestille dem direkte hjem til dig online fra BAUHAUS. Så kan du nemlig komme i gang med dit VVS-arbejde. Vi leverer til din egen adresse eller til et af vores BAUHAUS byggevarehuse nær dig via vores Click & Collect service.

Du kan naturligvis også altid komme og besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvis du gerne vil se nærmere på vores udvalg af galvaniserede rør. Her kan vores medarbejdere give dig mere information, og de kan svare på dine spørgsmål. Så er du nemlig sikker på at få de rette galvaniserede rør med hjem.

 

FAQ:

 1. Hvad er galvaniseret rør?
  Galvaniserede rør har fået en behandling med zink, der gør, at de bedre kan klare hårdføre opgaver. På samme tid er galvaniserede rør bedre mod rust, idet laget af zink beskytter rørene. Dette giver en forlænget holdbarhed og en mindre risiko for, at der dannes rust på rørene. Hos BAUHAUS kan du finde galvaniserede rør og VVS-fittings.
 2. Hvorfor købe galvaniseret rør?
  Galvaniserede rør har fået en behandling af zink på overfladen. Det er med at forlænge holdbarheden, og samtidig vil det mindske risikoen for, at der dannes rust på rørene. Derfor er det en god idé at vælge galvaniserede rør, hvis rørene skal kunne klare nogle meget hårdføre opgaver, og hvor de bedre kan modstå rust.
 3. Hvad er galvaniserede fittings?
  Galvaniserede fittings har fået en behandling med zink, der giver dem et beskyttende lag. Dette er med til at forlænge deres holdbarhed og på samme tid giver dette en bedre beskyttelse mod rust. Galvaniserede fittings er dermed gode til hårdføre opgaver. Hos BAUHAUS kan du få galvaniserede rør og fittings.
 4. Hvem kan hjælpe med at montere galvaniseret rør og fittings?
  Du må ikke selv udføre alle VVS-installationerne i din bolig. Ved nogle opgaver kræver det nemlig en professionel VVS’er. Overordnet set må du lavet dit eget VVS-arbejde fra afspærringsventilen til vandhanen eller toilettet. Du må ikke lave ændringer til din boligs kloaksystem, men du må gerne tilslutte et afløb fra en ny håndvask til det eksisterende system.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.