Skriv en anmeldelse
Stil et spørgsmål

Wagner Farvesprøjte W150

609,95 kr.

Wagner farvesprøjte W150 til lakker og lasurer er særligt velegnet ved projekter i og omkring hjemmet. Hvad enten du vil male hele havestuen e...

Fuld produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Wagner farvesprøjte W150 til lakker og lasurer er særligt velegnet ved projekter i og omkring hjemmet. Hvad enten du vil male hele havestuen eller plankeværket eller du vil pleje dine møbler og give dem et ansigtsløft: W150 er det perfekte udstyr til alle dine projekter. Det berøringsfrie system bevirker, at du kan påføre lakker, lasurer og træbeskyttelse jævnt og dækkende.

Desuden kan du uden problemer nå ind til vanskeligt tilgængelige steder som for eksempel de inderste strukturer på rattanmøbler – det er ikke kun tidsbesparende, du undgår også irritation! Gamle møbler, plankeværk eller trægulve får ny glans og bliver frisket op, professionelt og hurtigt. Nu kan alle omsætte deres individuelle og kreative farvedrømme.

Sprøjtestrålen kan justeres til tre positioner (vandret, lodret og punktstråle) og er nem at arbejde med. Med det enestående Click&Paint-system er det let at skifte materiale, for nye sprøjtepistoler klikkes nemt på, og den udklappelige stander sikrer dem mod at tippe.

Produktinformation:

  • Ydelse: 5m² på 10 min
  • Farvemængde: 0- 140 ml/min
  • Forstøvningseffekt: 70 W
  • Motoreffekt: 300 W
  • Beholderens volum: 600 ml

 

Wagner Farvesprøjte W150 er det perfekte udstyr til alle dine projekter i og omkring hjemmet. Uanset om du ønsker at male hele havestuen eller plankeværket, eller du vil pleje dine møbler og give dem et ansigtsløft, så er W150 den ideelle løsning. Med denne farvesprøjte får du et professionelt resultat hver gang.

Specifikationer

More Information
Produktnavn Wagner Farvesprøjte W150
Artikelnummer 1324948
Vægt, kg. 1.400000
EAN-nr 4004025081910
Nettovægt, kg. 1.260
Varemærke WAGNER
Produkttype Sprøjtepistoler

Lignende produkter

Anmeldelser

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto