Akrylfugemasse – Fugemassen der klæber på næsten alt

Akrylfugemasse | Guide til akrylfugemasse | BAUHAUS

Akrylfugemasse er rigtig smart at bruge, hvis du skal tætne lukninger eller samlinger mellem to materialer. Ofte bruger man akrylfugemasse, når man lukker små mellemrum mellem fodpaneler og vægge. Akrylfugemasse har den styrke, at den kan klæbe rigtig godt mellem to forskellige materialer, så hvis du har et betonelement og en liste i træ, kan akrylfugemassen let benyttes mellem de to materialer.

Akrylfugemassen er, ligesom silikonefugemassen, fleksibel og holdbar. Den er nem at have med at gøre, og når den er tør og hærdet, kan du let overmale den. Det skal du faktisk gøre, da akrylfugemassen kan blive gul efter et par år, og det ser ikke godt ud sammen med en hvid væg eksempelvis.

 

 Akrylfugemassen er nem at bruge og særligt anvendelig mellem forskellige materialer. Husk, at den altid skal overmales, da den bliver gullig med tiden.

 

At akrylfugemassen er plastisk, gør den meget fleksibel. Dermed kan den bruges steder, hvor der er bevægelse – døre og vinduer – og den tager ikke skade af belastningen. Gipsfiller eller spartelmasse kan eksempelvis ikke tåle samme belastning, og derfor er akrylfugemassen en god løsning til den type opgaver.

Du kan bruge enkelte typer akrylfugemasse udendørs. Det afhænger af det enkelte produkt, men der er mange typer universal akrylfugemasse, som kan benyttes både inde og ude. Oplever du eksempelvis revner i et træskur eller i betongulvet i din garage, kan akrylfugen fint bruges til at udbedre de skader. Den klæber lige godt på træ, beton, puds, tegl og gips.

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.