Akrylfugemasse – Fugemassen der klæber på næsten alt


Akrylfugemasse er rigtig smart at bruge, hvis du skal tætne lukninger eller samlinger mellem to materialer. Ofte bruger man akrylfugemasse, når man lukker små mellemrum mellem fodpaneler og vægge.

Akrylfugemasse har den styrke, at den kan klæbe rigtig godt mellem to forskellige materialer, så hvis du har et betonelement og en liste i træ, kan akrylfugemassen let benyttes mellem de to materialer.

Akrylfugemassen er, ligesom silikonefugemassen, fleksibel og holdbar. Den er nem at have med at gøre, og når den er tør og hærdet, kan du let overmale den. Det skal du faktisk gøre, da akrylfugemassen kan blive gul efter et par år, og det ser ikke godt ud sammen med en hvid væg eksempelvis.

Relaterede produkter

 

Akrylfugemasse er fleksibel og nem at bruge 


At akrylfugemassen er plastisk gør den meget fleksibel. Dermed kan den bruges steder, hvor der er bevægelse – døre og vinduer – og den tager ikke skade af belastningen. Gipsfiller eller spartelmasse kan eksempelvis ikke tåle samme belastning, og derfor er akrylfugemassen en god løsning til den type opgaver.

Det er faktisk ret unikt, at akrylfugemasse kan tåle belastning sammenlignet med mange andre typer fugemasse. 

Du kan bruge enkelte typer akrylfugemasse udendørs. Det afhænger af det enkelte produkt, men der er mange typer universal akrylfugemasse, som kan benyttes både inde og ude. Oplever du eksempelvis revner i et træskur eller i betongulvet i din garage, kan akrylfugen fint bruges til at udbedre de skader. 

Den klæber lige godt på træ, beton, puds, tegl og gips.

Andre guides

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto