Alle projekter starter i BAUHAUS

Vi elsker gør-det-selv projekter, store som små, og vi elsker at se, hvordan I giver liv til de materialer, som I tager med hjem fra vores byggevarehuse. Her på siden har vi samlet en række af jeres projekter, så du kan se de flotte løsninger, andre har lavet.

Bliv inspireret til dit gør-det-selv projekt, og inspirér også andre ved at dele dit eget projekt på Instagram med #mitbauhausprojekt.

Tjek #mitbauhausprojekt på Instagram

Står du midt i et gør-det-selv projekt, eller skal du til at i gang med et? På Instagram kan du på #mitbauhausprojekt se andres gør-det-selv løsninger, som du kan lade dig inspirere af til dit projekt. Måske finder du inspiration på hashtagget, der passer netop til dit projekt.

Vi vil også rigtig gerne se dine projekter. Når du lægger dit gør-det-selv projekt op på Instagram, så husk at bruge #mitbauhausprojekt, så andre kan få glæde af og hente inspiration fra netop dit projekt. Følg også @bauhaus_danmark på Instagram, hvor vi deler billeder af jeres gør-det-selv projekter.

Bliv inspireret på: #mitbauhausprojekt

Vind et gavekort på 1.000 kr. til BAUHAUS

Når du deler dit gør-det-selv projekt med #mitbauhausprojekt på Instagram, deltager du også i vores konkurrence. Fra den 22/6 til 31/8 2020 udtrækker vi hver anden onsdag en vinder af et gavekort på 1.000 kr. til BAUHAUS, som du kan bruge i alle vores byggevarehuse - til dit næste projekt. 

Første vinder udtrækkes den 1/7, mens vi finder den sidste vinder den 26/8. Du kan læse mere om konkurrencen i opslaget på vores Instagramprofil @bauhaus_danmark.

Læs vores konkurrencebetingelser her

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.