Alle projekter starter i BAUHAUS

Alle projekter starter i BAUHAUS ...

Det gør de, fordi vi gerne vil motivere alle til at prøve kræfter med gør-det-selv projekter. Vi vil inspirere, give dig tips og guides og how-to videoer, så du kan komme godt i gang.

Har du helt styr på teknikkerne, men mangler inspiration til design og materialer, kan vores uddannede medarbejdere hjælpe dig godt videre. Du kan også finde inspiration i andres gør-det-selv projekter på@bauhaus_danmark 

Har du idéerne, men ikke mulighed for at udføre projekterne selv, tilbyder vi Montageservice, hvor du kan få professionel håndværkerhjælp til faste priser.

Uanset, hvem du er og hvad du kan, kan du se mere på #mitbauhausprojekt 


Dan Husted

Nu bliver det endnu nemmere at komme i mål med dine projekter! I samarbejde med Dan Husted viser vi dig step-by-step hvordan du udfører arbejdet.


Bliv inspireret på: #mitbauhausprojekt

Vi elsker gør-det-selv projekter, store som små, og vi elsker at se, hvordan I giver liv til de materialer, som I tager med hjem fra vores byggevarehuse. Her på siden har vi samlet en række af jeres projekter, så du kan se de flotte løsninger, andre har lavet.

Bliv inspireret til dit gør-det-selv projekt, og inspirér også andre ved at dele dit eget projekt på Instagram med #mitbauhausprojekt.

Tjek #mitbauhausprojekt på Instagram

Står du midt i et gør-det-selv projekt, eller skal du til at i gang med et? På Instagram kan du på #mitbauhausprojekt se andres gør-det-selv løsninger, som du kan lade dig inspirere af til dit projekt. Måske finder du inspiration på hashtagget, der passer netop til dit projekt.

Vi vil også rigtig gerne se dine projekter. Når du lægger dit gør-det-selv projekt op på Instagram, så husk at bruge #mitbauhausprojekt, så andre kan få glæde af og hente inspiration fra netop dit projekt. Følg også @bauhaus_danmark på Instagram, hvor vi deler billeder af jeres gør-det-selv projekter.

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto