Filtrer på...

Brønde
Rating
Produkttype
Serie
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 24 produkter
Filter
Viser 24 produkter

Brønde

Mangler du en brønd til spildevand eller regnvand? Hos BAUHAUS har vi et stort udvalg af brønde, der hver især har forskellige formål i forbindelse med afledning af vand. Gå på opdagelse i det store udvalg her på siden, hvor du kan finde et komplet sortiment med alt, du behøver til din brønd.

Mange forskellige typer brønde

Når vi taler om brønde, så mener vi brønde til spildevand og regnvand. Det er således ikke brønde, som du kan hente drikkevand op fra. Der findes forskellige typer af brønde til afløb og kloak, og nedenfor gennemgår vi de forskellige varianter, så du kan få en fornemmelse af, hvilken variant du mon er på udkig efter:

  • Regnvandsbrønde: Denne type brønd opsamler vand fra eksempelvis gader. Brønden leder vandet gennem et gitter øverst i brønden, og brønden opfanger derefter tungere partikler som sand og blade i bunden i et såkaldt sandfang. På den måde undgår du tilstopning.
  • Inspektionsbrønde: Denne type brønde har til formål at give adgang til inspektion og vedligeholdelse af kloakken med jævne mellemrum. Brøden er typisk placeret på den lige del af rørledningen.
  • Drænbrønde: Denne type brønde har til formål at inspicere og vedligeholde drænledninger. Brønden anvendes typisk omkring en bygnings fundament, men den kan også bruges til dræning af eksempelvis marker og veje. Normalt er denne type brønde udstyrede med et slamfang.
  • Afløbsbrønde: Som navnet også antyder, så bruger du en afløbsbrønd til dit afløb. Den placeres typisk langs kloaksystemer og fungerer som et inspektions- og vedligeholdelsespunkt for afløbet.

Brønde kommer således i mange forskellige afskygninger, men fællestrækket for alle brønde er, at de typisk er installeret med formålet om at give adgang til inspektion og vedligeholdelse af kloakken eller afløbet.

Vidste du, at vi hos BAUHAUS har et stort udvalg af artikler til afløb og kloak ? Foruden brønde kan du i sortimentet nemlig også finde alt fra afløbsrør og afløbsriste til kloakrør og afløbsskåle.

Find alt til din brønd hos BAUHAUS

Hos BAUHAUS har vi alt, der er nødvendigt for at opbygge et funktionelt brøndsystem. I sortimentet kan du finde alt fra afløb og dæksler til brønde og kegler. I sortimentet kan du eksempelvis støde på topringe, der forhindrer asfalt og grus i at trænge ned i brønden, og du kan også støde på dæksler, som du let kan kombinere med en kegle i samme størrelse. Du kan også finde karme med rister, skørter og låse. Eller måske er du på udkig efter opføringsrør, rendestensbrønde eller tagnedløbsbrønde? Hos BAUHAUS har vi det hele.

Sortimentet er stort og byder på flere velkendte mærker. Materialerne omfatter både genbrugsplast og PVC. Du skal dog være opmærksom på, at installationen af en ny brønd typisk kræver en autoriseret kloakmester, der er ekspert i kloakering. På den måde sikrer du dig, at du får den bedst mulige løsning. Gå på opdagelse i udvalget, og find alt til lige præcis din brønd hos BAUHAUS.

Køb udstyr til din brønd via Click & Collect

Når du har fundet de rette komponenter til din brønd, så er det let og enkelt at få fat i produkterne. Du kan få fat i produkterne på følgende måder:

Hvis du vælger at online-bestille produkterne til dine nye brønd her på siden, så kan du vælge mellem følgende leveringsmuligheder:

  • Levering direkte hjem til dig
  • Levering til dit nærmeste BAUHAUS byggevarehus via Click & Collect

Har du brug for hjælp? Hos BAUHAUS sidder vi altid klar til at hjælpe. Du kan kontakte os her , og du er også altid velkommen til at besøge et BAUHAUS byggevarehus nær dig. Her står vores kyndige medarbejdere altid klar til at vejlede dig i dine byggeprojekter.

Brønde

Viser 24 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto