Filtrer på...

Rating
Bredde
Længde
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 20 produkter
Filter
Viser 20 produkter

Flyttekasser

Man forbinder ofte flytning med hektiske dage med slid og slæb - og derfor er flyttekasser en uundværlig del af enhver flytning, der gør hele processen meget lettere og mere organiseret. Flyttekasser er ikke bare robuste, men også nemme at håndtere med deres ergonomiske og praktiske design, der spare dig tid og besvær.

Med vores store udvalg af flyttekasser kan du trygt og sikkert transportere dine ejendele. Vi har både store flyttekasser, junior flyttekasser, samt tilbehør, der gør flytningen endnu lettere. Læs mere om det hele herunder.

Organiser din flytning nemt og effektivt med flyttekasser

At organisere en flytning kan være en udfordrende og stressende proces, men flyttekasser kan hjælpe med at gøre det hele noget nemmere og mere effektivt. Du kan blandt andet pakke hvert rum ned i bestemte kasser og skrive på siden, hvilke ting der befinder sig i flyttekasserne. Derved kan du i dit nye hjem hurtigt finde og se hvilken kasse, der skal hvorhen.

Andre praktiske ting til flytningen

Udover flyttekasser, er der også andre praktiske ting, der gør flytningen nemmere og hjælper med at passe på dine ting under transporten. Se nogle af de gode muligheder herunder.

Boblefolie, bølgepap eller foam-rulle

Når du flytter, er det vigtigt at beskytte dine ting mod skader og brud. Derfor tilbyder vi en bred vifte af indpakningsmuligheder, der kan hjælpe med en brud-fri flytning.

  • Boblefolie er en ideel hjælp, når du skal flytte og beskytte de skrøbelige ejendele mod skader og brud. Den bløde overflade og de små luftbobler giver en ekstra beskyttelse, når du gerne vil pakke glas, porcelæn og andre skrøbelige materialer sikkert ind. Et godt tip er, at man aldrig må pakke mere end én ting af gangen, også selvom det er nipsting - så risikere du, at de gør i stykker eller får skader. Pak i stedet det hele ned enkeltvis.
  • Bølgepap er en god løsning til at beskytte større genstande som møbler og elektronik, da papiret er stødabsorberende og kan beskytte dine ejendele mod slag og ridser. Bølgepap kan også bruges til at fylde tomme rum i flyttekasserne, så dine ejendele ikke danser rundt under transporten.
  • Foam-rulle er ideel til at beskytte følsomme overflader mod ridser og skader under transport, da det er et blød, let og holdbart materiale, som giver en effektiv stødabsorbering. Ligesom boblefolie kan foam-rulle bruges til alt fra tallerkener, glas og keramik til elektronik og følsomme instrumenter. Foam-ruller kan skæres til den ønskede størrelse, og de er nemme at pakke rundt om genstandene. Sørg for at bruge en passende størrelse foam-rulle for at opnå den bedste beskyttelse under transporten.

Flyttetæpper

Et mere alsidigt tæppe finder man ikke. Som navnet antyder, er det primært brugt til at beskytte genstande under flytning. Med flyttetæpper kan du trygt pakke og flytte dine møbler uden at bekymre dig meget om skader. Flyttetæpper kan også bruges til at dække store og skrøbelige genstande, såsom malerier og spejle, og holde dem beskyttede under flytningen.

Rumdeler og opbevaringskasser til flyttekasser

Rumdeler og opbevaringskasser er også praktiske tilbehør til flyttekasser, der hjælper dig med at organisere dine ejendele og holde dem beskyttet under transporten.

  • Rumdeler til flyttekasser er en smart løsning til at beskytte de skrøbelige ejendele, såsom glas eller vaser, endnu bedre. De kan placeres i en flyttekasse for at adskille og beskytte dine ejendele, så de ikke bliver beskadiget under transporten.
  • Opbevaringskasser er en særlig type kasse, der er designet til at opbevare og beskytte mindre genstande under en flytning. Disse kasser har ofte flere rum eller skuffer til opbevaring af for eksempel bestik, smykker, dokumenter eller små apparater. Opbevaringskasser er typisk lavet af pap eller kraftig karton, og er normalt stabelbare for nem transport. Ved at bruge opbevaringskasser i forbindelse med flyttekasser kan man sikre, at alle ens ejendele er beskyttet under flytningen.

Få hjælp i dit nærmeste byggevarehus

Har du brug for hjælp til at vælge de rigtige flyttekasser og tilbehør, eller vil du gerne se dem før du køber, kan du altid besøge dit nærmeste byggevarehus . Vores søde medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at finde de bedste løsninger til dine behov.

Du kan også prøve vores Click and Collect , hvor du kan bestille dine flyttekasser til afhentning. Derudover sidder vores søde kundeservice også klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til flyttekasser og tilbehør dertil.

Flyttekasser

Viser 20 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto