Filtrer på...

Sofaborde
Rating
Serie
Bredde
Materiale bordplade
Farve
Primært materiale
Pris
DKK
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 14 produkter
Filter
Viser 14 produkter

Sofaborde

Et sofabord er ikke kun et praktisk møbel til at stille dine snacks, drikkevarer og andet på og have det inden for kort rækkevidde. Det kan også have en vigtig indflydelse på din indretning. Hos BAUHAUS har vi et stort udvalg af sofaborde i forskellige størrelser, materialer og stilarter, så du nemt kan finde det perfekte sofabord til dit hjem. Bestil nemt online på vores hjemmeside, og få hurtig levering hjem til dig.

Find dit nye sofabord hos BAUHAUS

Mangler du et nyt sofabord? Måske trænger du til et større bord? Eller et der er oplagt at hvile fødderne på? Eller leder du eventuelt efter et sofabord, der passer bedre ind i din indretningsstil? Uanset hvilken grund du har til at kigge efter et nyt sofabord, kan du hos BAUHAUS opdage mange valgmuligheder med forskellige sofaborde til ethvert behov og enhver smag.

Her på siden kan du finde sofaborde i forskellige materialer. Opdag for eksempel et klassisk sofabord i træ, der uden tvivl vil tilføje varme og karakter til din boligindretning. Samtidig er det et yderst tidløst valg, der passer godt ind i langt de fleste hjem. En anden god mulighed et hjørnebordssæt med marmor, der bestemt vil tilføre et trendy touch i din boligindretning. Samtidig har vi sofaborde i forskellige størrelse og former, så du nemt kan finde en udgave, der passer perfekt ind i rummet.

Vælg det rette sofabord til hjemmet

Det helt rigtige sofabord sammen med en god sofa inviterer til hygge og samvær. Er du dog en smule i tvivl om, hvilket sofabord der passer bedst til lige netop dit hjem og praktiske behov, så gør vi dig her lidt klogere på de forskellige valgmuligheder:

  • Firkantet sofabord - Firkantede sofaborde er et klassisk og yderst populært valg. De flotte kanter og lige linjer er med til at skabe et gennemført og stilrent udtryk i indretningen. Ønsker du yderligere bordplads uden, at sofabordet kommer til at fylde alt for meget, kan du med fordel også overveje rektangulære sofaborde.
  • Rundt sofabord - Runde sofaborde er blevet ganske moderne og kan skabe et flot modspil til de generelle firkantede former i resten af indretningen, og så er de oftest mere pladsbesparende end firkantede sofaborde. Samtidig har du med et rundt sofabord mulighed for at slippe for de skarpe kanter i hjørnerne af bordkanten.
  • Et stort sofabord - Er pladsen til det, vil du helt sikkert kunne få stor glæde af et større sofabord i stuen. Så har alle mulighed for at kunne få plads til at stille deres drikkevarer, og du har mulighed for at præsentere en større anretning af snacks, hvis du ønsker det. Her du en større sofa, vil det især give god mening at have et større sofabord, da det skaber en god sammenhæng mellem størrelsesforhold.
  • Et lille sofabord - Små sofaborde er oplagt til den lille stue og hyggekrog, hvor pladsen oftest er begrænset. Alternativt kan du bruge de små sofaborde som et hjørne- eller sidebord til forskellige steder i hjemmet.

Sofabordet er et vigtigt møbel i hjemmet, og det er nok de færreste, der ikke bruger det på den ene eller anden måde dagligt. Samtidigt er sofabordet et centralt element i rummets indretning. Sørg derfor for at vælge et, der opfylder både dine funktionelle og indretningsmæssige behov.

Sådan holder du sofabordet pænt og rent

Sofaborde kan holde i adskillige år og kan i de fleste tilfælde langt det meste, du eller resten af familien måtte udsætte dem for på daglig basis. De bedste betingelser har du dog, hvis du husker at passe godt på dit sofabord og sørger for at både rengøre og pleje det med jævne mellemrum.

En nem måde at passe godt på dit sofabord er at sørge for at behandle det ordentligt. Det kan du for eksempel gøre ved at undgå at placere varme genstande direkte på bordet. Ved at bruge en bordskåner eller underkop til at beskytte bordet, mindsker du risikoen for skader på overfladen.

Behandling af sofaborde i træ

Har du et sofabord i træ, er det vigtigt at tørre det af med en blød klud efter brug for at fjerne eventuelle pletter eller støv. Hvis bordet er oliebehandlet, kan det være en god idé at påføre olie med jævne mellemrum for at beskytte overfladen.

Behandling af sofaborde med glasplader

Hvis dit bord har en glasplade, skal du være forsigtig med at undgå ridser og skader på overfladen. Brug en blød klud og mild rengøringsmiddel til at tørre glasset af, og undgå skrappe rengøringsmidler eller skurepulver.

Med få gode vaner og midler kan du sørge for, at dit nye sofabord kommer til at bibeholde sine flotte originale stand i mange år frem.

Sofaborde

Viser 14 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto