Filtrer på...

Stole
Rating
Produkttype
Serie
Bredde
Materiale stol
Farve
Primært materiale
Pris
DKK
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 22 produkter
Filter
Viser 22 produkter

Stole

Trænger du til en eller flere nye stole? Hos BAUHAUS kan du gå på opdagelse i et bredt udvalg af stole i forskellige udgaver, materialer og designs. Hvad end du leder efter en god spisebordsstol, kontorstol, lænestol eller noget helt fjerde, har du gode chancer for at finde den perfekte stol blandt vores udvalg.

Flotte og komfortable stole til ethvert behov og rum

Uanset hvordan dit hjem er indrettet, og hvor meget plads du har at gøre godt med, kommer du nok ikke uden om behovet for at skulle investere i en eller flere stole. Det kan for eksempel være, at du mangler et par stole til spisebordet, en dejlig lænestol til hyggekrogen eller en god kontorstol til skrivebordet. Uanset hvad du leder efter, finder du hos BAUHAUS et alsidigt udvalg af forskellige stole til ethvert formål og behov.

Hyg omkring spisebordet med en flot og komfortabel spisebordsstol

Spisebordsstole er et yderst vigtigt stykke møbel i hjemmet. Det er dem, der lader dig og resten af familien samles omkring spisebordet, hvor I kan nyde det gode samvær og ikke mindst den gode mad. Du bruger som regel dine spisebordsstole dagligt og nogle gange i længere tid ad gangen. Samtidig har spisebordsstolene sammen med spisebordet en central indflydelse på indretningen og atmosfæren i rummet.

Når du er på jagt efter nye spisebordsstole, bør du derfor overveje, hvor ofte du bruger dem, om de skal være behagelige at sidde i, selv i længere perioder, og hvilken indretningsstil du ønsker. I alle tilfælde er stolens design, materiale og overordnede komfort afgørende for dit valg.

Klar arbejdet derhjemme med en god kontorstol

Arbejder du ofte hjemme? Har du tit noget praktisk privat kontorarbejde, du skal have klaret? Eller har du en særlig stillesiddende hobby, der kræver tid og fordybning? En god og komfortabel kontorstol er vigtig for at kunne arbejde på hjemmekontoret uden problemer og smerter.

Når du er på udkig efter en ny kontorstol, skal du tænke på ergonomi, justerbarhed og den overordnede komfort. Det gør, at kontorstolen føles som om, den nærmest er formet efter din krop og yder vigtig støtte til ryggen og lænden. Dette mindsker din risiko for at slutte arbejdsdagen med en øm ryg og andre smerter, hvilket i værste tilfælde kan medføre vedvarende problemer. En velpolstret kontorstol kan ligeledes gøre stor gavn, så det føles behageligt at sidde i stolen, selv i længere tid ad gangen.

Læn dig godt tilbage i lænestolen

En lænestol er det perfekte møbel til afslapning og hygge i stuen. En god lænestol skal helst gerne have en ordentlig siddekomfort og være behagelig at sidde i for kroppen i længere perioder, så du kan læne dig godt tilbage og fordybe dig i en god bog eller film uden problemer.

For mange er lænestolen mere end blot en yderst komfortabel stol. Den kan nemlig også spille en central rolle i rumindretningen og være med til at enten fuldende stilen i rummet eller give et flot og vovet modspil til resten af indretningen. For eksempel kan en farverig lænestol være den ideelle måde at skabe en interessant kontrast til de andre pæne og neutrale indretningselementer i rummet.

Barstole til de hyggelige stunder i køkkenet

Barstole er perfekte til køkkenøen eller baren i hjemmet, hvor der er lagt op til hyggelige og afslappede samtaler med familie og gæster. De er med andre ord uundværlige, hvis du ønsker et vaskeægte samtalekøkken. En god barstol skal naturligvis have en passende højde, så du kan sidde behageligt ved køkkenøen eller baren.

Fremhæv din indretningsstil med stole i flotte designs

Stole er en oplagt måde for dig at udtrykke din personlige indretningsstil på. De findes nemlig i et utal af forskellige udgaver med diverse materialer, farver og designs. En stol i velour tilføjer uden tvivl karakter og komfort, mens en stol i læderlook forener det moderne og det tidløse look med et tydeligt strejf af eksklusivitet. En stol i polstret stof er endnu et godt alternativ, der tilbyder masser af komfort og er et oplagt valg til især kontorstolen.

Overvej, om du er mest til de lidt mere vovede og trendy varianter, som i den grad kan løfte indretningen, eller de mere klassiske stole, som du med al sandsynlighed ikke vil blive træt af, selv efter mange år. Uanset hvad du foretrækker, har vi sikkert den rette stol for dig.

Stole

Viser 22 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto