Filtrer på...

Brandtæpper
Rating
Produkttype
Serie
Farve
Pris
DKK
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 6 produkter
Filter
Viser 6 produkter

Brandtæpper

Et brandtæppe er et vigtigt brandbekæmpelsesudstyr at have til rådighed i hjemmet, på kontoret eller andre steder med brandrisiko. Hos BAUHAUS kan du finde et godt udvalg af brandtæpper, der kan have en afgørende rolle, hvis uheldet skulle være ude. Med et brandtæppe skaber du tryghed for familien, gæsterne eller medarbejderne. Vælg mellem forskellige modeller på siden her.

Hvad er et brandtæppe?

Brandtæpper er en form for brandslukningsudstyr, der er designet til at kunne slukke mindre brande ved at kvæle ilden. Et brandtæppe vil typisk være fremstillet af et specialbehandlet brandhæmmende tekstil, som kan modstå høje temperaturer og forhindre ilden i at sprede sig yderligere. Brandtæpper er en nem og effektiv måde at slukke brande på i deres tidlige fase. Et brandtæppe er desuden et rigtig godt supplement til en pulverslukker.

En af fordelene ved et brandtæppe er desuden, at det, i modsætning til pulverslukkeren, ikke efterlader følgeskader i forbindelse med slukning af branden.

Et brandtæppe giver ekstra sikkerhed

Et brandtæppe kan være en værdifuld sikkerhedsløsning i private hjem såvel som i erhvervsmæssige miljøer som kontorer, hoteller, industrianlæg og restauranter. Brande kan nemlig opstå når som helst og hvor som helst.

I hjemmet er brandtæpper først og fremmest ideelle til at slukke mindre brande på plane overflader. Det kan for eksempel være på komfuret, i sengen, på køkkenbordet eller på møbler. Når du har et brandtæppe inden for rækkevidde, kan du hurtigt reagere på en brændende pande eller en lysdekoration i flammer. Af samme grund er det vigtigt at montere brandtæppet så let tilgængeligt som muligt for både børn og voksne.

I forbindelse med erhvervsejendomme er brandbekæmpelsesudstyr også ekstremt vigtigt. Her kan et brandtæppe være et led i en omfattende brandsikkerhedsplan. Brandtæppet kan være med til at skabe tryghed og sikkerhed , fordi medarbejdere, besøgende eller gæster kan slukke en brand, før den forårsager betydelig skade eller bliver farlig.

Sådan bruges et brandtæppe

Når en brand opstår, er det vigtigt at handle hurtigt og effektivt. Det er heldigvis enkelt at bruge et brandtæppe. Du skal blot følge instruktionerne, der som regel står på forsiden af tæppets indpakning. For god ordens skyld har vi også samlet fremgangsmåden herunder.

  • Træk brandtæppet ud af opbevaringsposen.
  • Hold fast i de to hjørner af brandtæppet, der er markeret med håndtag eller løkker, og rul det over ilden.
  • Sørg for at dække hele brandområdet, men vær forsigtig, og undgå at komme for tæt på flammerne.
  • Kvæl ilden ved at klappe brandtæppet ned over branden.

Det er vigtigt, at du undgår at åbne døre eller vinduer, da det kan forværre branden ved at give den mere ilt. Samtidig er det også vigtigt at huske, at selvom et brandtæppe er en effektiv måde at slukke små brande, skal du altid prioritere din egen sikkerhed. Hvis branden bliver for stor eller er uden for din kontrol, skal du evakuere området og kontakte de relevante nødtjenester.

Nogle brandtæpper er designet til at blive brugt flere gange, men de bør inspiceres regelmæssigt for at sikre, at de er i god stand og klar til brug, hvis en brand skulle opstå. Når du har brugt brandtæppet, skal du tjekke, om det er rent og uden huller. Lever det ikke op til disse krav, skal det udskiftes.

Find også andet brandbekæmpelsesudstyr hos BAUHAUS

Foruden brandtæpper findes der også andet udstyr til brandbekæmpelse , som kan være en vigtig del af en brandsikkerhedsplan. Det kan være afgørende at have forskellige muligheder til rådighed, så du er rustet til bekæmpelse af forskellige typer af brande.

Hos BAUHAUS finder du for eksempel også brandslukkere, der indeholder pulver, der kan sprøjtes direkte på flammerne for at slukke branden. Herudover kan du også få brandhæmmende spray, der fungerer præventivt. Brandhæmmende spray er især velegnet til brug på blandt andet karton, papir, blomster og tekstiler.

Det er selvfølgelig også vigtigt at hjemmet eller arbejdspladsen er udstyret med en klassisk røgalarm . For optimal sikkerhed bør du placere røgalarmer i flere af ejendommens rum. Hos BAUHAUS finder du mange forskellige røgalarmer, herunder røgalarmer, der er kompatible med andre sikkerhedsforanstaltninger.

Brandtæpper

Viser 6 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto