Dobbeltgarage: Alt du skal vide om garagen til to biler

En dobbeltgarage er – du har næsten gættet det – en garage, der har plads til ikke blot én bil men to biler! Det er selvfølgelig særligt praktisk, hvis man er indehaver af to biler, at der så er plads til, at begge kan stå tørt og godt under et dække.
Netop det, at der skal være mere plads i din garage end ved en almindelig garage, betyder, at dobbeltgaragen stiller større krav til din grund. Hvis du vil vide mere om at bygge din egen garage, kan du gøre det her.

Din dobbeltgarage skal passe til dine biler og din stil


Det er vigtigt, når du vælger materialer til din nye dobbeltgarage, at de passer til resten af din bolig. Hvis dit hus er med røde eller gule sten, skal du nok vælge en farve til din garage, der går godt i spænd med netop de farver. Et materiale som stål eller træ kan selvfølgelig males over, og dermed er der rig mulighed for at få en dobbeltgarage, der får din bolig til at fremstå endnu flottere.

Umiddelbart kunne det lyde som om, det kun er personer, der allerede ejer to biler, som har brug for en dobbeltgarage. Men der er mange andre behov end blot opbevaring af din slæde, som en stor garage kan dække. Anskaffer du dig en dobbeltgarage, men ejer du kun en bil, jamen så er der jo masser af plads til cykler, scootere, motorcykler, hobbyrum og opbevaring af meget andet.

Det vigtigste er nok blot, at din dobbeltgarage kan rumme to biler. I så fald har du altid en overdækket, tør og knap så kold plads, hvis I tilføjer en bil mere til husstanden. Hvis I er en børnefamilie med to børn eller mere, er det nok en stationcar, der fylder indkørslen på nuværende tidspunkt. Sådan en krabat måler nok 5 meter på langs og to meter i bredden, og skal du kunne stige ind og ud af bilen inde i garagen, skal din garage være mindst seks meter bred. Dermed er der to meters bevægelighed på hver side af bilerne. Læg også en meters penge i enden, og så har du et cirkatal, du kan gå efter, når du skal undersøge, om der er plads til en dobbeltgarage på din matrikel.

Relaterede produkter

Andre guides

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto