1 anmeldelse
Stil et spørgsmål

Eeese Luna affugter & luftrenser 12L Wi-Fi

1.599,00 kr.
5 1
Eeese Luna affugter & luftrenser 12L Wi-Fi
5 Affugteren fungerer nemt og er Affugteren fungerer nemt og er også effektiv

Luna er en lille og kompakt affugter med mange funktioner, der effektivt reducerer overskydende fugt i rum op til 50m2. Luna er ekstraordinær ...

Fuld produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Luna er en lille og kompakt affugter med mange funktioner, der effektivt reducerer overskydende fugt i rum op til 50m2. Luna er ekstraordinær lydsvag og er perfekt til mindre rum. Luna har indbygget Wi-Fi, hvilket gør det nemt og fleksibelt at have fuld fugtkontrol via en app. Luna er en opgraderet 2-i-1 hybrid model, der giver muligheden for at kombinere effektiv affugtning med luftrensning i HEPA kvalitet. Det er også muligt at benytte Luna som en separat affugter eller luftrenser. Lunas praktiske tøjtørringsfunktion, tørrer tøjet ekstra hurtigt.

Produktinformation:

  • 2-i-1 affugter og luftrenser
  • Wi-Fi - Kompatibel med Tuya og Google Assistant
  • HEPA-filter• Lavt støjniveau
  • Lavt strømforbrug
  • Tøjtørringsfunktion - Effektiv og bedre for miljøet
  • On/Off Indbygget ionisator (valgfrit)
  • Viftefunktion for bedre luftcirkulation
  • Automatisk stop ved fuld vandtank
  • 24 timers timer (slukket)
  • Sleep mode funktion

Kombineret 2-in-1 affugter og luftrenser

Udnyt din affugter fuldt ud, ved at kombinere effektiv affugtning med luftrensning i HEPA kvalitet. Luna er en opgraderet 2-i-1 hybrid model, og kan derfor både sænke luftfugtigheden, samt rense luften for støvpartikler, pollen og andre allergener.  

HEPA filter

Med et HEPA filter tilføjer du muligheden for at forbedre luftkvaliteten i rummet. Et HEPA filter hjælper mod ophobning af støv, pollen og andre allergener, samt mindsker allergiske reaktioner. Derudover fjerner filteret skimmelsvampssporer, bakterier og vira fra luften. 

Wifi – styr affugteren via telefonen eller Google Assistant

Luna er udstyret med Wi-Fi, hvilket giver dig muligheden for at styre enheden og have fuld fugtkontrol via en app på din mobiltelefon, uanset hvor du er. Det er smart, fleksibelt og innovativt! Maskinens app er kompatibel med TUYA og Google Assistant.

Et meget lavt lydniveau og strømforbrug

Luna er en meget stille affugter, der kan arbejde helt ned til et lydniveau på kun 36dB(A). Det er ekstraordinært lavt for en affugter, og Luna passer derfor perfekt til mindre rum. Derudover har Luna et lavt strømforbrug på kun 165W, og med Lunas praktiske timerfunktion, kan du nemt selv indstille hvornår affugteren selv skal slukke og dermed spare på strømmen. 

Tøjtørringsfunktion – effektivt, bedre for miljøet og billigere i strøm

I mange husstande kan det være nødvendigt at benytte tørretumbleren for at få familiens tøj tørt hurtigt. Denne opgave kan Luna også nemt løse. Affugteren kommer med en smart indbygget tøjtørringsfunktion, der kan let styres via det funktionelle display. Med blot et enkelt klik, startes den meget praktiske tøjtørringsfunktion, som tørrer tøjet ekstra hurtigt. Da strømforbruget er helt nede på 165W, er Luna et meget billigere og bedre alternativ til en tørretumbler.

Indbygget ionisator

Luna indbyggede ionisator (valgfri) skaber negative ioner, der binder sig til positivt ladede molekyler såsom støv, bakterier, pollen, røg og andre allergener. Disse molekyler binder sig til hinanden og bliver til større molekyler, der ikke kan svæve i luften og derfor falder til jorden som støvpartikler. De kan herefter nemt fejes op eller støvsuges væk.

Affugteren kan bruges mens du sover

Luna sørger også for et godt indeklima, mens familien sover. Bruger du affugteren i soveværelset, er det intet problem at lade affugteren køre om natten, da Luna er udstyret med en smart sleep mode-funktion, som let og hurtigt kan aktiveres. Benyttes denne funktion, kører affugteren med lav blæserhastighed og et lydniveau på kun 36dB(A). 

Nem indstilling af fugtniveau

Luna er udstyret med et smart LED-display med soft-key, så du nemt kan indstille det ønskede fugtniveau. Herefter stopper Luna selv, når fugtniveauet er nået og starter automatisk igen, når fugtniveauet overstiges. Temperaturen og fugtigheden i rummet er meget vigtig i forhold til hvor mange liter fugt, der kan håndteres om dagen.

Nem at håndtere

Med sine kun 10,7 kg, er det nemt at flytte Luna rundt - alt efter i hvilket rum du skal bruge den. Affugteren er udstyret med et praktisk greb, der smukt er integreret i designet. Derudover kan Luna let flyttes rundt med de medfølgende 360 graders hjul.

Mulighed for kontinuerligt dræn - Automatisk stop

En affugter har en indbygget vandtank til at opsamle vandet fra fugten i luften. Med tilkobling af en separat afløbsslange, har du mulighed for at føre vandet direkte ud i afløbet, i stedet for at skulle tømme vandbeholderen. Det gør at affugteren kan køre uafbrudt, hvilket især er en god løsning i kældre eller sommerhuse. Hvis du vælger ikke at tilslutte en drænslange, har Luna automatisk sluk-funktion med fuld-tank-indikator, der selv slukker affugteren, når tanken er fuld. Luna er udstyret med en vandtank der kan rumme helt op til 2,6 liter.

Luna – et kvalitetsprodukt fra eeese air care

Luna er en del af den populære serie af affugtere fra eeese air care. Alle affugtere i denne serie er skabt ud fra målet om den perfekte synergi mellem solid viden om det europæiske klima og miljø, stilrent og strømlinet skandinavisk design og den nyeste teknologi.

Ekskl. drænslange

Specifikationer

Produktnavn Eeese Luna affugter & luftrenser 12L Wi-Fi
Artikelnummer 1254874
Vægt, kg. 11.800000
EAN-nr 5704841025646
Nettovægt, kg. 10.700
Varemærke EEESE
Produkttype Luftaffugtere
Serie Luna
Farve Hvid
Dimensioner 30 x 48.4 x 25.6 cm ( B x H x D )
Bredde 30 cm
Højde 48.4 cm

Lignende produkter

Anmeldelser

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto