Filtrer på...

Opvarmning
Rating
Tilbudsvarer
Produkttype
Farve
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 1017 produkter
Page
Filter
Viser 1017 produkter
Page
 1. PRIMAGAZ
  Primagaz gasflaske Ragasco 10 kg - ombytning
  189,95 kr.
 2. PRIMAGAZ
  Primagaz gasflaske gul 11 kg - ombytning
  219,95 kr.
 3. PROKLIMA
  Proklima luftkøler 10 L
  1.299,00 kr.
 4. ADURO
  Aduro 9 brændeovn sort med skuffe
  10.489,00 kr.
 5. PROKLIMA
  Ventilator stående 125 cm hvid - Star-fan
  199,95 kr.
 6. PRIMAGAZ
  Primagaz gasflaske med gas Ragasco 10 kg
  949,95 kr.
 7. ADURO
  Asgård 9 brændeovn sort
  4.389,00 kr.
 8. LUNDBERGS
  Duri radiatorskjuler Klara hvid 442x700x19 mm
  399,95 kr.
 9. LUNDBERGS
  Lundbergs monteringskit til Lundbergs radiatorskjuler
  124,95 kr.
 10. PAX
  Fresh PAX ventilator Passad 00 Hvid
  924,95 kr.
 11. LUNDBERGS
  Lundbergs gavlside Klara MDF 125x945 mm hvid
  379,95 kr.
 12. PAX
  Fresh ventilator Pax Calima hvid m/app-styring
  1.849,00 kr.
 13. FRESH
  Fresh vådrumsventilator Intellivent SKY design
  1.699,00 kr.
 14. PRIMAGAZ
  Primagaz gasflaske Ragasco 5 kg - ombytning
  179,95 kr.
 15. LUNDBERGS
  Lundbergs tophylde Helen hvid 800x160x20 mm
  119,95 kr.
 16. PROKLIMA
  Prokilma USB-luftkøler mini m/LED-lys
  249,95 kr.
 17. GLOBO
  Loftventilator Ferro Ø142 cm hvid - Globo
  944,95 kr.
 18. LUNDBERGS
  Duri radiatorskjuler Yoko hvid 1250x700x30 mm
  999,95 kr.
 19. ADURO
  Aduro brændeovn 1.4 sort 6 kW
  8.559,00 kr.
 20. TERMO
  Termo frostvagt 400 W
  209,95 kr.
 21. FRESH
  Fresh udsugningsventil FPH 100 plast
  119,95 kr.
 22. FRESH
  Fresh friskluftventil TL100DE Ø105 mm
  549,95 kr.
 23. FRESH
  Fresh vinduesventil 33 hvid
  154,95 kr.
 24. Star Fan
  Star Fan gulvventilator sølv 40 cm antik
  599,95 kr.
 25. Greenwood
  Pejsebrænde blandet løv ovntørret 22 liter
  47,95 kr.
 26. TERMO
  Termo elradiator Slim Line 524050-EC 500 W
  629,95 kr.
 27. FRESH
  Fresh køleskabsrist 100x600 mm hvid
  199,95 kr.
 28. PROKLIMA
  Proklima luftkøler 18 L inkl. fjernbetjening
  1.799,00 kr.
 29. ADURO
  Aduro stålgulvplade rektangel sort 1000x850 mm
  649,95 kr.
 30. Bahag
  Radiator type 22 1200x600 mm
  1.199,00 kr.
 31. ADURO
  Aduro 1.1 brændeovn sort med skuffe
  8.809,00 kr.
 32. ADURO
  Aduro brændeovn Aduro 14 sort
  5.289,00 kr.
 33. LUNDBERGS
  Duri radiatorskjuler Yoko hvid 450x700x30 mm
  599,95 kr.
 34. Bahag
  Radiator type 22 600x600 mm
  779,95 kr.
 35. PAX
  Fresh ventilator Pax Passad 30 hvid
  1.349,00 kr.

Opvarmning

Skab en dejlig temperatur og et sundt indeklima i dit hjem

Er du på udkig efter den helt rette form for opvarmning eller nedkøling til netop dit hjem, har vi hos BAUHAUS et stort udvalg af forskellige løsninger inden for varme og ventilation. Her kan du gå på opdagelse i vores mange temperaturregulerende produkter, der lader dig sikre din bolig et velafstemt temperaturforhold samt indeklima , som er sundere og mere behageligt at opholde sig i.

Uanset hvad du leder efter inden for varme og ventilation, kan du finde det her hos BAUHAUS blandt nogle af de førende og bedste mærker, hvor kvaliteten er i top og prisen god. Vi har blandt andet ofte brændeovne på tilbud og billigt brændsel til at tænde op med, der udover at sprede varme også skaber hygge og samvær med dine nærmeste. Du slipper heller ikke for gode tilbud på klimaanlæg eller billige ventilatorer, der lader dig nyde en kølig og veltempereret tilværelse i de varme sæsoner.

Om du søger en praktisk eller kreativ løsning, måske endda en blanding af de to, der dækker dine varmebehov og bringer dit hjems indeklima i balance, ruller du bare op på siden og lader dig inspirere.

El-varme eller varmepumpe? Hvilken slags varme skal jeg vælge?

Når det kommer til at finde ud af, hvilken slags varme, som bedst egner sig til dit hjem og dine behov, er der flere faktorer, der spiller ind i denne beslutning. For mange er prisen selvfølgelig den mest væsentlige faktor, da opvarmningsprodukter som regel enten er billige at købe og dyrere i drift eller dyrere at købe og billige i drift. Men hyppigheden i deres anvendelse er mindst lige så relevant, i forhold til at kunne vurdere, hvorvidt du skal gå med den ene eller anden.

Opvarmning i form af for eksempel el-varme  er rigtig praktisk, da det blot kræver et strømudtag, du blandt andet kan sætte en billig varmeblæser eller el-radiator til. Dog er el-varme generelt dyrere at benytte, netop fordi det gør brug af elektricitet som sin energikilde. Overordnet set har el-varmeapparater også markant mindre eftervarme at holde rummet varmt med, og herved reducere varmeregningen, end andre opvarmningsformer, med undtagelse af olieradiatorer .

I el-radiatorens tilfælde har den stadig en fast plads i mange sommerhuse, fordi den har en diskret størrelse, er nem at installere og oftest bruges som supplerende varme til en brændeovn eller pejs. Derfor er el-varme stadig et fornuftigt valg til opvarmning under de rette omstændigheder, da en billig el-radiator, der ikke bliver anvendt som primær opvarmningsform, prismæssigt kan give mere mening end en dyr varmeenhed, der er billig i drift, men ikke bliver anvendt ofte.

Har du derimod brug for en effektiv varmekilde til dit private hjem og vil have noget for dine penge på længere sigt, kan du ikke gå galt i byen med varmepumper. Til trods for en dyrere købspris tjener varmepumper hurtigt sig selv ind igen med lave driftsomkostninger, hvilket kan ses på, hvor mange penge du sparer på dine el- og varmeregninger. Helt simpelt kan man sige, at varmepumper tilfører 4 til 5 gange så meget energi, som de bruger, hvorfor de har et meget beskedent strømforbrug.

Varmepumper består af to dele: en indedel, som står indenfor i hjemmet, og en udedel, der monteres ude foran eller på boligens facade. Kort sagt omdanner udedelen den kolde luft udenfor til varme, hvortil indedelen fordeler den genererede varme i dit hjem igennem dit brugsvand eller luften, alt efter hvilken udgave du anvender.

Varmepumper kommer i to udgaver, der henholdsvis er velegnet som primær og supplerende varmekilder: luft-til-vand varmepumper og luft-til-luft varmepumper.

Har din bolig vandbårne opvarmningssystemer kan en luft-til-vand varmepumpe tilkobles disse, hvilket sikrer, at varmt brugsvand bliver pumpet ud og fordelt til blandt andet radiatorer, gulvvarme og varmtvandsbeholdere i hele hjemmet. Derfor er en luft-til-vand varmepumpe også et oplagt valg til dig, der gerne vil skifte din aktuelle opvarmningsform ud med et billigere og mere bæredygtigt alternativ, men samtidig benytte dine allerede installerede, vandbårne varmeelementer.

Er du allerede tilfreds med din primære varmeløsning, men kunne alligevel godt bruge en ekstra, energieffektiv varmekilde, er en luft-til-luft varmepumpe et godt bud. Indedelen monteres nemt og opvarmer hurtigt rummet, den placeres i, men da varmen er luftbåren, fordeles den ikke jævnt i hele hjemmet. Derfor er luft-til-luft varmepumper bedst anvendt i mindre boliger, hvor varmen kan nå ud i alle afkroge og hjørner, eller som supplerende varmekilde til rum, den primære ikke dækker.

Da el-varme og varmepumper blot er to af mange opvarmningsformer, er der ikke et endegyldigt svar på, hvilken slags varme, der entydigt er den bedste løsning til dine behov. Omstændighederne hvori du har brug for varme varierer og hvad der giver mest mening for dig, kan også findes uden for overvejelser som købs- og driftspriser eller energieffektivitet og varmeoptimering. Hvordan varmeenheden passer ind i og visuelt bidrager til indretningen, bliver også vægtet højt af mange.

Få effektiv opvarmning og hygge med en ovn

Når man hører ordet brændeovn, drages tankerne mod de sene sommeraftener og kolde dage med hygge og levende flammer, hvor man samles venner og familie fra nær og fjern med skøn mad og gode samtaler i lange baner. Nu er denne stemning også inden for rækkevidde i dit eget hjem, da brændeovne og pejse ser deres tilbagevenden i de mange danske hjem, der savner det naturlige samlingspunkt, følelsen og oplevelsen af autentisk opvarmning med træ og levende ild giver.

Det lille hjørne eller område med en brændeovn, der bliver defineret af og fuldendt med en gulvplade og brændekurv, vinder hurtigt frem i hjem, hvor en rustik og hyggelig indretning har prioritet. Om du foretrækker en brændeovn, pejs eller pilleovn, giver alle en effektiv og jævn varme, hvorfor de både kan anvendes som din primære varmekilde eller en sekundær, der kun tændes op i under særligt kolde dage eller for stemningens skyld.

Hvordan du skaber opvarmning, afhænger af den enkelte ovn og det brændsel, du vælger at fyre med. Hvor nogle sværger til lufttørret brænde eller ovntørret brænde, de selv kan kløve og få en føling for, finder mange også glæde i den enkle anvendelse og de høje temperaturer træbriketter giver, hvilke dog kun er egnet til bestemte brændeovn, der kan holde til den ekstra varme.

Vil du have det bedste fra begge verdener i forhold til optændingsmuligheder og levende belysning, kan du med fordel gøre brug af en hybridovn. Hybridovnen, som navnet antyder, kan fyre med flere slags brænde såvel som træpiller, hvilke ellers kun er beregnet til pilleovne. Derved får du i hybridovnen de bedste kvaliteter fra både brændeovnen og pilleovnen, hvorved du kan nyde åben ild samt den praktiske opbevaring og enkle optænding med træpiller.

Selvom ovne ofte forbindes med en ældre tid, hvorfor vi som regel tænker på dem som værende rustikke, kommer de også i moderne designs, der passer ind i det stilfulde hjem, hvor lige linjer og skarpe kanter har sin plads. Du behøver derfor ikke føle dig begrænset i din stilrene indretning, hvis du ellers har holdt dig tilbage på grund den kollektive opfattelse om ovne som havende et generelt råt og ubehandlet udseende. Blanke og glatte overflader er nu at finde på flere moderne ovne.

Hvordan varmer jeg min udestue?

Leder du i stedet efter en supplerende og transportabel varmekilde, der effektivt kan opvarme mindre områder, herunder udestuer, kolonihavehuse eller forteltet til en campingvogn, kan en gasovn være dig behjælpelig. Da størstedelen af gasovne har hjul, sparer du dig selv for en masse flytte- og indretningsbesvær, da de er nemme at rykke fra sted til sted, uden at skulle løfte eller på anden vis bære dem, hvorfor de er en kær genganger i mange udestuer samt campingvognsfortelte.

Hertil har flere gasovne også et indbygget rum, hvor der er plads til en gasflaske, så den ikke står ved siden af og fylder unødigt. Samtidig kommer flaskerne i flere størrelser, hvor du med de største på 11 kg får billige gasflasker med brændsel, der kan holde til mange afteners brug. De store gasflasker har to praktiske håndtag, der gør dem nemme at transportere separat fra gasovnen, hvilket du med fordel kan gøre sammen med en anden, så I bedre kan fordele vægten mellem jer.

Er du mere til en fastinstalleret løsning, hvor praktisk transport bliver byttet ud med ekstra komfort via flere indstillingsmuligheder, kan petroleumsovne opfylde dette behov. Flere petroleumsovne har timere, der kan indstilles til at tænde for opvarmningen på bestemte tidspunkter, så rummet er klart og behageligt at være i, når du skal bruge det. Dertil sikrer den automatiske slukkefunktion også, at du sparer på petroleummet ved at slukke, når den ønskede idealtemperatur er nået.

Ligeledes udskiller en petroleumsovn kun minimale mængder fugt, hvorfor den er ideel i rum som udestuer med en generelt højere luftfugtighed. Har du normalt problemer med fugt i dit hjem, er en affugter en fornuftig investering. Affugteren kondenserer fugten i luften om til vand, der samles i den indbyggede bakke, som er at nem at tage ud og tømme i håndvasken. Så får du både et bedre indeklima samt beskytter og giver træværket i, blandet andet, dine vinduer en længere levetid.

Vil du gerne vide mere om gas- og petroleumsovne som supplerende varmekilder til din bolig, har vi lavet en dybdegående guide, hvor du blandt andet kan læse om deres fordele hver især, hvilken du kan finde her.

Hvad skal jeg gøre for at få et godt indeklima?

Mange forbinder et behageligt indeklima med god opvarmning, hvilket også er rigtigt, men det er kun en del af regnestykket, da ventilation og ren luft har en lige så stor effekt på dette. Har du kun fokus på varme, kan luften hurtigt blive tung og dårlig, hvilket har flere negative følgevirkninger så som ondt i hovedet, udslæt samt træt- og sløvhed. Alt dette kan nemt forebygges med den rette ventilation og affugtning, hvilket på én og samme tid også bekæmper skimmelsvampsdannelse.

Den hyppigst anvendte form for ventilation i de danske hjem er ventilatoren, der som regel findes frem i sommersæsonen, når der bliver for varmt, til at kunne være indenfor foruden den. Ventilatoren er en billig og effektiv løsning, der nedkøler og fordeler luften i hele rummet, hvilket sikrer, du hele tiden har et friskt og veltempereret indeklima med god luftcirkulation i.

Samtidig kommer den i flere varianter, herunder gulvventilatoren, der er en gennemgående favorit, da den har sin egen stander med fod og derfor kan placeres stort set hvor som helst i hjemmet. Ligeledes er loftventilatoren en gammel kending, der er at finde i mange soveværelser, som tilmed forebygger kondensdannelse og dug på vinduer i løbet af natte- og morgentimerne, når du sover, hvilket reducerer risikoen for at danne grobund for skimmelsvamp i vinduesfugerne betydeligt.

Da fugt og skimmelsvamp er tilbagevendende problemer landet rundt, har vi lavet nogle praktiske guides, der forklarer i dybden, hvordan du kan forebygge begge dele og hvad du skal gøre, hvis du allerede står med balladen. Læs mere om Fugt i dit hjem og Skimmelsvamp i boligen, hvor du kan blive mere bevidst om problemerne heraf, og hvordan du kan identificere tidlige kendetegn ved begge.

Er du på udkig efter en 2-i-1 løsning, hvor du både kan få god luftcirkulation og varme i hele hjemmet, er et ventilationsanlæg med varmegenvinding værd at overveje. Ventilationsanlægget udskifter den tunge luft i dit hjem løbende med frisk udendørsluft, hvor varmegenvinding opvarmer dette, så du har konstant adgang til både frisk og varm luft. Samtidig er varmegenvindingen også energieffektiv, da den bruger varmen fra den gamle luft, så du sparer på energi- og varmeregningen.

Hvor mange normalt døjer med for meget fugt i deres hjem, er et for tørt indeklima også blevet et større problem hos flere, hvilket en luftfugter kan afhjælpe. Især nybyggede eller -renoverede huse kan være så velisolerede, at der ikke kommer nogen cirkulation eller fugt i luften, hvilket både kan være skadeligt for dig og træværket i dit hjem. For tør luft kan skabe irritationer i dine slimhinder, øjne og hud samt tørre træværket i dine møbler ud, så de bliver beskadiget og potentielt sprækker.

Luftfugteren, modsat luftaffugteren, tilsætter luften en vis mængde fugt, så indeklimaet kommer i balance. Før du giver dig i kast med en luftfugter, bør du dog være helt sikker på, at luften i din bolig rent faktisk er for tør, hvilket du kan tjekke med et hygrometer, der måler den relative luftfugtighed og temperaturen, det er placeret i. For et optimalt indeklima bør den relative luftfugtighed i din bolig ligge inden for 30-60%, hvor den øvre og nedre procentgrænse er sæsonbetonet.

Er du interesseret i, hvordan hygrometeret helt praktisk fungerer samt hvordan du skal kalibrere det, kan du læse om dette i vores guide her. Ligeledes kan du blive klogere på konsekvenserne ved for fugtigt et indeklima eller for tør luft i vores guide om alt, du bør vide om luftfugtighed, hvilken du kan finde her.

Opvarmning

Viser 1017 produkter
Page
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto