Filtrer på...

Træbriketter
Rating
Pris
DKK
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 2 produkter
Filter
Viser 2 produkter

Træbriketter er en formidabel type af brændsel, hvis du ejer en pejs eller en brændeovn. Vælg altid tørre og rene træbriketter af ubehandlet kvalitetstræ, som det du finder her hos BAUHAUS, hvor vi har samlet et bredt udvalg af træbriketter til alle behov. Du kan købe store mængder ad gangen, så du ikke løber tør lige med det samme. Vælg en mindre pakke træbriketter med 6 kg eller 10 kilo træ, eller gå efter en hel palle fyldt med træbriketter, så du kan fylde lageret op og blive klar til vinteren.

Alt i træbriketter til din pejs eller brændeovn

Træbriketter er det naturlige valg af brænde til de fleste pejse og brændeovne. Tjek dog altid din type af brændeovn, da enkelte modeller har knapt så godt af træbriketter og fungerer bedre med almindeligt ovntørret eller lufttørret pejsebrænde. Det skyldes, at træbriketter skaber en større varme i brændeovnen end almindeligt pejsebrænde, og at nogle brændeovne kan have svært ved at klare denne høje varme. Du kan se alle vores forskellige typer af brænde her, hvor du blandt andet også finder et bredt udvalg af træpiller til din pilleovn.

De fleste brændeovne kan sagtens bruge træbriketter som det mest optimale brændsel, og træbriketter er en billig og nem løsning til opvarmning af din brændeovn. Blandt vores træbriketter her på siden finder du blandt andet:

-          Rosager træbriketter i eg

-          Rosager træbriketter i hardwood

Du kan derfor vælge den løsning, der passer bedst til dig, og bestille den mængde af træbriketter hjem, der passer til dit behov. Har du bestilt for lidt, kan du altid hurtigt bestille flere hjem i en ny ordre, så du aldrig kommer til at mangle. Det vil være ærgerligt ikke at kunne tænde op i brændeovnen, når vinteren kommer, så sørg for at være godt forberedt, og bestil dine træbriketter online her hos BAUHAUS.  

Brænde-briketter – hvornår er træbriketter det bedste valg?

Som nævnt tidligere er træbriketter den bedste type af brændsel til de fleste brændeovne, men du bør dog altid tjekke med din producent for en sikkerheds skyld, da enkelte brændeovne fungerer mindre godt med træbriketter som brændsel.

Træbriketter er det gode valg til dig, der gerne vil have en nem og billig løsning til brændsel, men som ikke selv har adgang til at fælde og tørre det træ, der skal til. Træbriketter fremstilles ved, at rene træspåner presses sammen til en briket. Der bruges ikke kunstige bindemidler, men træspånerne bindes i stedet sammen af det naturlige stof lignin, der virker bindende og klæbende, når det udsættes for det hårde tryk. Træbriketter er således så naturligt et brænde, som det er muligt, og du kan trygt vælge træbriketter til din brændeovn, såfremt producenten af din brændeovn siger god for det.  

Opbevaring af træbriketter

Opbevar dine træbriketter tørt og overdækket i garagen eller i et brændeskur. De opbevares bedst i et opvarmet rum. Du kan også til nød opbevare dem i carporten, men det er vigtigt, at de ligger tørt og ikke får fugt. Ved opbevaring i carporten kan briketterne dog nemt få fugt fra luften, og det er derfor ikke en opbevaringsløsning, vi anbefaler til dine træbriketter, hvis du har andre muligheder.

Se vores udvalg af brændely og brændeskure her, hvor du kan få inspiration til den perfekte opbevaring af brændsel til din brændeovn – eksempelvis til briketter, der nemt kan stables ovenpå hinanden og opbevares praktisk, indtil de skal i brug i brændeovnen.  

Køb briketter til brændeovn online hos BAUHAUS

Der er intet som en knitrende brændeovn, der kan skabe hygge, varme og god stemning i et hjem. Mange bruger deres brændeovn hele året rundt for hyggens skyld, men dens primære formål er typisk opvarmning i løbet af vinteren, hvor det godt kan blive koldt og samtidig meget mørkt allerede tidligt på dagen. Her lyser ilden i brændeovnen op og varmer dit hjem, så du kan føle dig godt tilpas indendørs og nyde både fritid og praktiske gøremål uden at fryse.

Bestil så mange træbriketter, som du har brug for, online her hos BAUHAUS, og få dem leveret lige til døren med vores fragtmænd. Vores træbriketter er klar til brug med det samme, og de behøver derfor ikke at ligge til tørring, før du bruger dem til optænding. Bestil en hel palle, eller prøv dig frem med en lille pakke med træbriketter, så du kan finde det brændsel, der fungerer allerbedst i netop din pejs eller brændeovn. Det endelige valg er helt op til dig!

Har du brug for hjælp til valg af træbriketter, eller bliver du i tvivl om det mindste undervejs i købsprocessen, kan du altid ringe eller skrive til vores team i kundesupport, der kan hjælpe dig godt videre, hvis du er gået i stå med din bestilling. Kontakt os, og lad os høre om dine behov. Så finder vi sammen frem til den løsning, der passer allerbedst til dig, så du snart kan få dine nye træbriketter hjem og komme i gang med at bruge dem i din brændeovn. Vi glæder os til at høre fra dig og til at modtage din bestilling af markedets lækreste træbriketter.

Træbriketter

Viser 2 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto