Indlæser

Brændsel

(9)
Er du ejer af en pejs eller af en brændeovn, så har du også løbende brug for brænde til opvarmning. Hos BAUHAUS har vi brænde til salg til skarpe priser online, og du kan bestille brænde hjem i så store mængder, du har behov for. Se alle vores..

Viser 9 produkter

5.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
5.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
5.499,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect

Viser 9 produkter

Brændsel til pejs og brændeovn

Er du ejer af en pejs eller af en brændeovn, så har du også løbende brug for brænde til opvarmning. Hos BAUHAUS har vi brænde til salg til skarpe priser online, og du kan bestille brænde hjem i så store mængder, du har behov for. Se alle vores produkter inden for træbrændsel herover, hvor du blandt andet finder pejsebrænde, træbriketter og træpiller som brændsel til din pejs eller brændeovn.  

En pejs eller brændeovn skaber hygge i hjemmet, og den er samtidig en god kilde til opvarmning af boligen i årets kolde måneder. Den kræver typisk heller ikke megen vedligeholdelse. Du skal blot sørge for altid at have brænde til den, så du kan tænde op.

 

Pejsebrænde, træbriketter og træpiller til din brændeovn

Hos BAUHAUS har vi alt i brændsel til din pejs eller brændeovn, og bestiller du online, kan du selv slippe for slæbet og i stedet få leveret dit brænde direkte til døren. Vi har både pejsebrænde, træbriketter og træpiller, så du kan vælge det produkt, der passer bedst til dit behov, og vi leverer i store mængder, så du ikke behøver at købe nyt brænde så ofte, men i stedet kan få fyldt lageret helt op, når du endelig køber brændsel hos os. Vælg eksempelvis et af følgende produkter:

  • Pejsebrænde i ovntørret ask
  • Pejsebrænde i lufttørret blandet løv
  • Pejsebrænde i ovntørret eg
  • Pejsebrænde i ovntørret elletræ
  • Træbriketter i eg
  • Træpiller i sække á 16 kg

Der følger optændingspinde med til det meste af vores brænde, så det er klar til brug med det samme.

 

Brænde – hvilken slags skal jeg vælge?

Er du ikke vant til at købe brænde, eller vil du gerne vide lidt mere om de forskellige typer af brænde, så læs med her, hvor vi guider dig til, hvilken type af brændsel, der er den rigtige til dit behov. Er du ejer af en brændeovn, er der typisk tre forskellige typer af brænde, der kan bruges, men det er ikke dem alle, der fungerer lige godt til alle typer af brændeovne. Vi skelner i det følgende imellem almindeligt pejsebrænde, træpiller og træbriketter til brug som brændsel i brændeovn.

 

Skal jeg vælge pejsebrænde, træpiller eller træbriketter?

Almindeligt pejsebrænde findes i flere forskellige træsorter hos BAUHAUS, og det alsidige brænde kan bruges i de fleste brændeovne på markedet. Er du ejer af en pilleovn, anbefaler vi dog, at du undlader at bruge pejsebrænde heri men i stedet går efter træpiller, som er særligt egnede til pilleovnen.

Træbriketter er også et godt valg til fyring i brændeovn, og træbriketter kan, ligesom pejsebrænde, bruges i de fleste brændeovne på markedet. Enkelte producenter fraråder dog brug af træbriketter i deres brændeovne, så tjek med din producent, før du køber træbriketter til din brændeovn. Opvarmning med træbriketter skaber en højere varme i brændeovnen end opvarmning med pejsebrænde, og nogle brændeovne har svært ved at klare den høje varme. Det har den betydning, at varmen på sigt kan ødelægge brændeovnen, hvilket bestemt ikke er særligt hensigtsmæssigt. Ligeledes skal du være opmærksom på, at brug af træbriketter støver mere end brug af almindeligt brænde, men kan din brændeovn tåle begge dele, er det til syvende og sidst en smagssag, hvilken type af brændsel du ønsker at bruge.

 

Vælg rent og ubehandlet træ til din brændeovn 

Det vigtigste, når du vælger brænde, er, at du vælger et tørt, rent og ubehandlet træ til din brændeovn, og nyfældet træ skal altid tørre i minimum et år, før det må tages i brug som brændsel. Alt det brænde, vi sælger her hos BAUHAUS, er tørret på forhånd, og du kan derfor trygt bruge det med det samme. Grunden til, at du skal vælge rent træ, er, at træet ellers kan afgive forurenende stoffer ved afbrænding, hvilket kan være sundhedsskadeligt og potentielt skabe fare for brand. Brug heller ikke kul eller koks i din brændeovn, da det er meget forurenende, men brug i stedet træbrændsel fra udvalget hos BAUHAUS.   

 

Køb brænde til din brændeovn online hos BAUHAUS

Er du på udkig efter brænde af høj kvalitet til en skarp pris, så bør du tage et kig på vores udvalg af brænde online hos BAUHAUS. Vi har mange forskellige typer af træbrændsel, herunder både pejsebrænde, træbriketter og træpiller, og vi leverer brænde i store mængder, så du altid har brændsel til din brændeovn og kan holde hjemmet lunt og tørt hele året rundt. Det har særligt stor betydning om vinteren, hvor frosten hurtigt kan gøre hjemmet fugtigt at færdes i, og her er det derfor særligt vigtigt, at du får varmet godt op ved at fyre op for brændeovnen med det helt rigtige brænde.

Du finder alt i brænde til din brændeovn her hos BAUHAUS, og det er nemt at bestille store mængder brænde hjem til lageret. Vi har flere forskellige træsorter, så du kan vælge den type af brænde, du foretrækker, og du er altid velkommen til at bestille mere brænde, når du er ved at løbe tør. Se også, hvad der ellers gemmer sig i vores online trælast – måske vi har lige det produkt i træ, du står og mangler? Bestil alt i træ hos BAUHAUS i dag, og glæd dig til at modtage din bestilling inden længe. Vi leverer inden for få dage, og vi har altid 30 dages fuld returret på alle produkter!

Har du spørgsmål til køb af brændsel eller til vores brænde til salg hos BAUHAUS? Lad vores team i kundesupport besvare alle dine spørgsmål, så du kan føle dig helt tryg ved at lægge din bestilling af brænde hos os. Vi glæder os til at høre fra dig og til at sende dit valgte brænde godt afsted til dig, så du snart kan få fyret op i brændeovnen med nyt og lækkert kvalitetsbrænde fra de bedste leverandører!

 

 

 

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.