Filtrer på...

Pilleovne
Rating
Produkttype
Bredde
Farve
Pris
DKK
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 9 produkter
Filter
Viser 9 produkter

Pilleovne

Her på siden finder du et bredt udvalg af pilleovne. Hos BAUHAUS forhandler vi produkter fra den danske producent Aduro, der fremstiller pilleovne i et flot dansk design, og hvor der er fokus på de mest moderne forbrændingsprincipper.

På denne side kan du kun finde vores udvalg af pilleovne, så hvis du er på udkig efter brændeovne og pejse, så kan du se hele vores udvalg lige her.

Vælg en pilleovn til dine behov

Hvis du skal have en pilleovn, så er der flere forskellige modeller for dig at vælge imellem. Uanset, hvilken model du vælger, så er det vigtigt, at du finder en model, der tilgodeser dine ønsker og behov.

Med en pilleovn får du en nem og hurtig opvarmning af din bolig, og du kan bruge en pilleovn som den primære varmekilde i boligen eller som et supplement. Pilleovne er særdeles lette at fyre op, hvor du blot fylder træpiller i ovnen og efter få minutter, kan du få glæde af varmen. Vi anbefaler, at du fylder træpillerne i ovnen, når den er kold, så du undgår at brænde dig.

Vores udvalg af pilleovne har alle en blæser, der sørger for en jævn fordeling af varme i rummet, men du har også mulighed for at dæmpe eller slukke for blæseren, hvis du ønsker dette.

En fordel ved pilleovnen frem for brændeovnen er den nemme påfyldning af træpiller, og at du ikke behøver at hugge brænde. Dertil er rengøringen af pilleovne let og ligetil, og der kan sagtens gå flere dage, før du bør rengøre ovnen. Det er dog nødvendigt, at din pilleovn vedligeholdes på den rette måde, og at den får et professionelt serviceeftersyn en gang om året.

Det er muligt for dig at betjene din pilleovn både med et touch display og en fjernbetjening, men du har faktisk også mulighed for at integrere pilleovnen til dit wifi, så du kan betjene ovnen uanset, hvor du befinder dig i boligen.

Hvis du gerne vil have bekvemmeligheden ved en pilleovn, men stadig savner de livlige flammer fra brændeovnen, så er det faktisk muligt at kombinere begge modeller i en hybridmodel. Denne model anvender nemlig både brænde og træpiller, så du får det bedste fra begge verdener.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en pilleovn, en hybridovn eller en brændeovn så hjælper BAUHAUS dig. Vi har nemlig alle de forskellige modeller i vores sortiment, og du kan altid klikke ind på de enkelte produkter og læse mere om deres egenskaber.

Fyr op med energivenlig forbrænding

Med en pilleovn er det let og ligetil for dig at opvarme din bolig på en energivenlig måde. Forbrændingen i en pilleovn er nemlig bedre end i en konventionel brændeovn. Faktisk har pilleovne fra Aduro en virkningsgrad på omkring 90%, hvilket er et udtryk for, hvor effektivt pilleovnen forbrænder træpillerne.

Forbrændingen af træpiller er derudover også en CO2 neutral måde at varme din bolig på. Pilleovnen med en fuld beholder af træpiller på omkring 15 kg har en køretid på mellem 7,5-21,5 timer afhængig af bl.a. varmeniveauet og træpillernes kvalitet.

Hos BAUHAUS har vi et udvalg af træpiller, som du kan bruge som brændsel til din pilleovn. Du finder hele vores udvalg af træpiller her. Vi forhandler træpiller, der har en diameter på hhv. 6 mm og 8 mm, så du kan få den rette størrelse træpille til din pilleovn. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvilken træpille du anvender i pilleovnen, for kvaliteten af træpillen har indflydelse på ovnens støjniveau, og hvor ofte du bør rengøre den.

Køb din pilleovn online hos BAUHAUS

Efter du har fundet den rette pilleovn, der passer til dine ønsker og behov, så er det nemt at bestille den direkte hjem til dig online hos BAUHAUS. Så kan du nemlig fyre op for varmen derhjemme. Vi kan levere til både din egen hjemadresse eller til dit lokale BAUHAUS byggevarehus tæt på dig med vores Click & Collect. Du bestemmer helt selv, hvad der er lettest for dig.

Du har naturligvis også altid mulighed for at komme og besøge os i et BAUHAUS byggevarehus nær dig, hvis du gerne vil se nærmere på vores sortiment af pilleovne. Her kan vores dygtige medarbejdere hjælpe dig med yderligere information, og de kan svare på dine spørgsmål. Så kan du nemlig være sikker på at få den rette pilleovn med hjem.

Pilleovne

Viser 9 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto