Filtrer på...

Brændeovne & pejse
Rating
Tilbudsvarer
Produkttype
Farve
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 261 produkter
Page
Filter
Viser 261 produkter
Page
 1. ADURO
  Aduro 9 brændeovn sort med skuffe
  10.489,00 kr.
 2. Asgård
  Asgård 9 brændeovn sort
  4.389,00 kr.
 3. ADURO
  Aduro brændeovn 1.4 sort 6 kW
  8.559,00 kr.
 4. ADURO
  Aduro stålgulvplade rektangel sort 1000x850 mm
  649,95 kr.
 5. ADURO
  Aduro 1.1 brændeovn sort med skuffe
  8.809,00 kr.
 6. ADURO
  Aduro brændeovn Aduro 14 sort
  5.289,00 kr.
 7. ADURO
  Aduro 9.3 brændeovn på piedestal
  10.899,00 kr.
 8. ADURO
  Aduro skorstensstartpakke komplet 3,5 m
  5.669,00 kr.
 9. PANADERO
  Brændeovn Onix 3V EcoDesign sort
  13.799,00 kr.
 10. ADURO
  Aduro 9.5 brændeovn sort
  11.419,00 kr.
 11. ADURO
  Aduro hybridovn H1 t/træpiller & træ
  25.999,00 kr.
 12. ADURO
  Aduro ildfast plade vermiculite 50x33x2,5 cm
  274,95 kr.
 13. GARDEN LIFE
  Esschert havepejs sort med brænderum
  1.098,00 kr.
 14. ADURO
  Aduro pejseindsats Aduro 5-1 sort
  8.919,00 kr.
 15. ADURO
  Aduro glasgulvplade rektangel 1000x850 mm
  799,95 kr.
 16. ADURO
  Aduro lige rør 1000 mm sort
  389,95 kr.
 17. PANADERO
  Brændeovn Condor 3V EcoDesign sort med brænderum
  14.699,00 kr.
 18. Asgård
  Asgård 2 brændeovn sort
  4.649,00 kr.
 19. ADURO
  Aduro skorstenshætte sort med skorstensafslutning
  739,95 kr.
 20. ADURO
  Aduro brændeovn 1.1SK med fedtsten sort
  12.369,00 kr.
 21. ADURO
  Aduro brændeovn Aduro 9.3 Lux sort
  12.549,00 kr.
 22. ADURO
  Aduro isoleret længdesektion 1 m sort
  1.029,00 kr.
 23. ADURO
  Aduro glasgulvplade halvmåne
  819,95 kr.
 24. ADURO
  Aduro pilleovn P1
  17.669,00 kr.
 25. ADURO
  Aduro brændeovn 9.1 uden sideglas sort
  10.189,00 kr.
 26. ADURO
  Aduro taginddækning Eco Flex sort 5-32°
  1.669,00 kr.
 27. ADURO
  Aduro pejsegitter sort 110x60 cm
  639,95 kr.
 28. ADURO
  Aduro 9.4 væghængt brændeovn sort
  10.899,00 kr.
 29. ADURO
  Aduro brændeovn 9.7 inkl. akku-sten
  14.269,00 kr.
 30. ADURO
  Aduro uisoleret pejserør 1,5 m sort
  629,95 kr.
 31. ADURO
  Aduro glasgulvplade rund transparent
  759,95 kr.
 32. ADURO
  Aduro skorstenspakke basis
  4.099,00 kr.
 33. ADURO
  Aduro brændeovn 9.5 Lux 6kW sort
  12.929,00 kr.
 34. ADURO
  Aduro stålgulvplade dråbeformet sortlakeret 1100x1100 mm
  649,95 kr.
 35. ADURO
  Aduro stålgulvplade halvrund sortlakeret 1100x850 mm
  709,95 kr.

Brændeovne & Pejse

Opvarm din bolig med brændeovne og pejse fra BAUHAUS

I denne kategori kan du finde effektive og hyggelige måder at opvarme boligen på. Hos BAUHAUS har vi mange forskellige pilleovne, brændeovne og skønne pejse, både indsatser og dekorative biopejse. Herudover kan du selvfølgelig også finde alt det nødvendige udstyr, som du skal bruge, hvis du vælger at købe brændeovne og pejse hos BAUHAUS.

Af tilbehør har vi blandt andet pejsesæt, brændekurve og askestøvsugere, så du kan bestille det hele samlet hos os og komme i gang med at opvarme dit hjem.

Det kan virke som en selvfølge, men det er enormt vigtigt at holde hjemmet opvarmet, især i de kolde vintermåneder. Det er der to vigtige årsager til:

 • Vedligeholdelse af huset
 • Et sundt indeklima

Varmen sørger for, at huset ikke får fugtskader, hvilket kan føre til alvorlige konsekvenser for både huset og dem, der opholder sig i det. Lader du huset være koldt og fugtigt, kan det påvirke inventaret, bygningen og familiemedlemmers helbred. Det kan resultere i dårlig lugt, skimmel og råd, der kan være svært at slippe af med igen. Undgå dette ved at holde din bolig tør og opvarmet. På den måde vedligeholdes huset og det er behageligt at opholde sig i det.

Der er mange forskellige måder at gøre det på. Alt afhængig af husets alder, tilstand m.m. kan der være forskellige metoder, som egner sig bedst til lige præcis dit hus. Hos mange kommer varmen hovedsageligt fra radiatorer enten via naturgas eller fjernvarme.

Som et supplement til radiatoren kan det være en god idé at investere i en pejs eller en brændeovn, der kan opvarme mindre eller større arealer af huset. Med en ekstra varmekilde kan du både spare på varmeregningen og skabe et hyggeligt samlingspunkt for hele familien.

Gør varmekilden til hjemmets omdrejningspunkt

Med en pejs eller brændeovn kan du samle venner og familie om den varme ild og skabe en rar og afslappende atmosfære. Den knitrende ild er lyden af god tid og nærvær med dem, du holder af.

Lyden er et perfekt baggrundstæppe for dybe samtaler og løse snakke om alt mellem himmel og jord. Det er især ideelt, når familien trænger til en pause fra skærme, larmende musik eller tv’ets støj, som så ofte får lov til at dominere i en travl hverdag. Brændeovnen eller pejsens knitrende lyd kan selvfølgelig også nydes alene, når du trænger til alenetid med en god bog og en kop kaffe.

Når du vælger din nye pejs eller brændeovn, er det vigtigt, at du overvejer, hvor den skal placeres. Du skal altid have rummets størrelse for øje, så størrelsen og varmeafgivelsen passer til det rum, den skal opvarme.

Find gerne et centralt sted, hvor varmen kan sprede sig fra, og hvor der er mulighed for at opholde sig tæt på. Du skal selvfølgelig også være opmærksom på, hvor brændeovnen eller pejsen vil gøre sig godt i forhold til boligens andre elementer og din boligindretning generelt.

Det kan være en god idé at placere din nye varmekilde et sted, hvor det er nemt for familien og vennerne at samles. En pejs eller en brændeovn giver nemlig mere end blot varme fra sig, nemlig anledning til kvalitetstid og fordybelse. Du kan placere pejsen eller brændeovnen i stuen, hvor I kan sidde i sofaen eller i behagelige lænestole og nyde de livagtige flammer. Eller placer varmekilden tæt på spisebordet, hvor I enten kan nyde et lækkert måltid eller lave kreative sysler.

Find den rette varmekilde hos BAUHAUS

Nu er spørgsmålet så bare, om du skal vælge brændeovn eller pejs – eller måske noget helt tredje. Svaret er ikke så entydigt, som man kunne ønske, da der er mange forskellige parametre, der spiller ind. Vi kan ikke vælge for dig, men vi kan gøre valget lettere. Vi har derfor oplistet de mest centrale fordele ved henholdsvis brændeovn, pejs, pilleovn og hybridovn.

Fordele ved at vælge brændeovn:

 • Et godt varmesupplement
 • Kan bruges som primær varmekilde
 • Afgiver en behagelig varme
 • Skaber hygge
 • Flot levende flamme
 • Fås med Svanemærket
 • Anvender brænde som brændsel
 • Kan være en billig løsning, hvis du selv har brænde

Vær opmærksom på at brændet skal være helt tørt og rent før brug. Når du skal tænde op i brændeovnen, er det vigtigt, at du gør det på den korrekte måde, så røgen generer miljøet, dine naboer og dig selv mindst muligt. Læs vores guide Optænding i brændeovn: Sådan gør du og bliv klogere på optændingsprocessen.

Ydermere skal du være opmærksom på, at en opsætning af en ny brændeovn skal registreres, hvis der ikke tidligere har været installeret brændeovn i huset. Efterfølgende skal den tjekkes årligt af en skorstensfejer.

Fordele ved at vælge pejs:

 • Et godt varmesupplement
 • Kan bruges som primær varmekilde
 • Bidrager med både lys og varme
 • Fås som biopejs eller el-pejs, der er lugtfri og ikke kræver skorsten

En biopejs eller en el-pejs er et rigtig godt alternativ til dig, der gerne vil have en pejs, men ikke har skorsten eller som bare gerne vil slippe for røg og sod samt vedligeholdelse af et ildsted. Biopejse og el-pejse afgiver en begrænset mængde varme, men de kan sagtens anvendes i huse, der allerede har en primær varmekilde.

Fordele ved at vælge pilleovn:

 • Nem at betjene
 • Et godt varmesupplement
 • Kan bruges som primær varmekilde
 • Let at rengøre
 • Smart betjening via wi-fi, fjernbetjening eller touch display

Når du skal påfylde træpiller, kan det være en god idé at gøre det, mens ovnen er kold, da du ellers nemt kan komme til at brænde dig. Det er nemt at håndtere træpillerne og det bedste er, at du slipper for at hugge brænde. Du kan finde vores store udvalg af træpiller her.

Vær opmærksom på størrelsen af træpiller, da det er vigtigt, at du bruger den rigtige størrelse, der passer til din pilleovn. Det kan nemlig påvirke rengøringsmængden og støjniveauet negativt, hvis du bruger den forkerte størrelse.

Fordele ved at vælge hybridovn

 • Har de bedste kvaliteter fra pilleovnen og brændeovnen
 • Nem at betjene
 • Et godt varmesupplement
 • Kan bruges som primær varmekilde
 • Let at rengøre
 • Smart betjening via wi-fi, fjernbetjening eller touch display
 • Livlige flammer

Hvis du ønsker en pilleovn, der er nem at håndtere og let at rengøre, men savner de livlige flammer fra brændeovnen, så er en hybridovn den perfekte løsning for dig. Du kan nemt skifte mellem brug af træpiller og brænde, og du kan anvende begge dele på samme tid.

Hos BAUHAUS forhandler vi pilleovne og hybridovne fra brandet Aduro, som er en dansk virksomhed med fokus på kvalitet og miljø. Du kan gå på opdagelse i vores store Aduro sortiment her, hvor du finder alt fra rengøringsartikler og redskaber til brændeovne og brændekurve.

Husk at du altid kan læse mere om de enkelte varmekilder ved at klikke på produktet og læse produktbeskrivelsen. Har du spørgsmål til et produkt, kan du kontakte vores kundesupport, der vil hjælpe dig. Kundesupporten er åben hver dag i tidsrummet 08.00 – 20.00 og kan kontaktes på chat, mail eller telefon 86 26 06 06.

Hvis du stadig er i tvivl og ønsker at læse mere om, hvordan du vælger mellem pejs og brændeovn, kan du læse vores guide Få pejs eller brændeovn og gå vinteren varm i møde.

Få fat i det nødvendige udstyr

Det rigtige brændsel er en forudsætning for, at din varmekilde fungerer, som den skal. Derfor er det vigtigt, at du har styr på, hvilken form for brændsel du skal bruge. Når du har fundet det rette, kan du begynde at undersøge, hvilket tilbehør du har behov for.

Her er noget af det udstyr, der er svært at undvære:

 • Pejsesæt
 • Brændekurv
 • Gulvplade

Smarte og praktiske pejsesæt

Et pejsesæt er uundværligt, da det lader dig vedligeholde din pejs eller brændeovn, så du kan have glæde af den i lang tid. Du kan også anvende et pejsesæt til pilleovn, kamin og komfur. Et pejsesæt vil typisk bestå af en skovl, ildrager, kost og tang, men delene kan variere. Oftest vil sættet leveres sammen med en praktisk stander, der passer til redskabernes design og lader dig opbevare det hele samlet ét sted.

Hos BAUHAUS.dk har vi mange forskellige pejsesæt, med forskelligt indhold og vidt forskellige udtryk. Vi har blandt andet enkle og stilrene sæt i stålfarver, moderne sæt i flere nuancer af sort med detaljer i træ samt sjove og anderledes sæt såsom et stativ med form som en ridder i rustning, der holder sættets dele.

Vi er derfor ret sikre på, at vi har noget for enhver smag – mon ikke også der er et pejsesæt, der passer til dig? Du kan også købe nogle af delene enkeltvis, hvis du for eksempel skal have udskiftet et enkelt redskab.

Vælg en dekorativ brændekurv

En brændekurv behøver ikke kun være praktisk – den kan også være dekorativ. Her på BAUHAUS.dk har vi et fint udvalg af flotte brændekurve, der vil pynte ved siden af enhver brændeovn, pejs eller kamin. I vores sortiment finder du billige brændekurve, som du kan få til en overkommelig pris uden, at hverken udseende eller kvalitet forringes. Vores brændekurve er klassiske og har stilrene designs, der passer godt til mange forskellige boligindretninger.

Et fællestræk for alle vores brændekurve er, at de alle er udstyret med enten håndtag eller hanke, så du nemt og bekvemt kan løfte kurven. Det bliver derfor ikke lettere at fylde den tomme brændekurv op og bære nyt ind. De smarte håndtag er placeret, så det er så nemt for dig som muligt at løfte en fyldt kurv. Brændekurvene med hanke er udformet som tasker, der ligeledes er flytbare og nemme at håndtere.

Brændekurvene er fremstillet i forskellige, holdbare materialer såsom filt, kunstlæder og plast. Farverne er holdt i neutrale nuancer, og derfor er størstedelen af brændekurvene sorte, grå eller brune. Således passer de godt til det meste og er lette at få til at matche resten af indretningen.

Beskyt gulvet med en diskret gulvplade

En gulvplade er påbudt og er altså en nødvendighed, hvis din brændeovn står på et brandbart materiale. Det vil sige, at hvis brændeovnen er placeret på fliser, er en gulvplade ikke nødvendig. Er gulvet lavet af et brandbart materiale, såsom træ, skal du placere en gulvplade, der sikrer, at gløder og gnister ikke antænder brand.

Samtidig beskytter gulvpladen gulvet, så det ikke tager skade af eventuelle gnister og gløder fra brændeovnen samt undgår potentielle ridser påført af pejsesæt eller brændekurve. En gulvplade er også en del lettere at rengøre og holde pæn i forhold til at skulle rengøre trægulv dagligt.

Hos BAUHAUS har vi gulvplader i glas og stål i forskellige udformninger. Gulvpladerne er dermed både praktiske, men også flotte at se på.

Nyd også en pejs i uderummet

Pejse er ikke kun forbeholdt indendørs hygge. Også i uderummet kan en havepejs skabe en fantastisk atmosfære og bidrage til mange skønne sommeraftener med hyggelige stunder og afslapning i haven eller på terrassen. Mange af vores havepejse er flytbare og derfor nemme at rykke rundt i haven efter behov.

Hos BAUHAUS kan du også finde et stort udvalg af bålsteder og bålfade, som på hver sin måde skaber en hyggelig stemning i uderummet. Bålfade og bålsteder er også oplagte at tilberede mad på, og det er altid en hyggelig afslutning på en god sommerdag at riste skumfiduser over de sidste gløder.

Hvis du ikke ønsker røg og levende ild, men kun er interesseret i varmen, kan du i stedet investere i en terrassevarmer. Mulighederne er mange, så det er bare med at gå på jagt i vores store udvalg.

Find skarpe tilbud på brændeovne og pejse hos BAUHAUS

Pejse og brændeovne er i mange tilfælde en større investering, som ikke ligefrem er helt gratis. Du kan derfor med fordel holde øje med BAUHAUS.dk og tilbudsavisen, hvor du løbende kan følge med i, hvilke tilbud og kampagner, vi har. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du ugentligt vil modtage nyheder om skarpe priser og stærke tilbud.

Det er nemt at tilmelde sig vores nyhedsbrev. Vores nyhedsmails er fyldt med inspiration, guides og ikke mindst gode tilbud, så du ved, hvornår du skal slå til og få de gode rabatter. På den måde er du en af de første, der får besked, når der er tilbud på brændeovne, pejse og meget andet. Du kan læse mere og tilmelde dig nyhedsbrevet her.

Få leveret til privat adresse hurtigt og nemt

Hos BAUHAUS.dk har vi mange leveringsmuligheder, så du ikke skal bekymre dig om at få fragtet dine varer hjem til din private adresse. En pejs eller en brændeovn fylder meget, og det kan derfor være en fordel at få din nye investering leveret, fremfor selv at afhente den. Det er både nemt og hurtigt at få leveret hos os.

Ønsker du at få din nye brændeovn monteret, er der hjælp at hente hos vores montageservice. Anvender du vores montageservice er der ikke langt fra bestilling til færdigt resultat, så du hurtigt kan komme i gang med at nyde varmen fra din nye pejs eller brændeovn.

Brændeovne & pejse

Viser 261 produkter
Page
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto