Filter
Viser 10 produkter

Pejse

Skab ekstra hygge i de kolde vintermåneder

En pejs er både funktionel og dekorativ. Den kan sprede varme i hele huset og skabe en hyggelig stemning, som ikke findes andre steder. I de kolde vintermåneder kan en pejs samle familien og skabe en skøn kontrast til frost og sne udenfor.

Før i tiden var det simpelt at vælge en pejs, da valget primært var baseret på funktionalitet. I dag handler det i lige så høj grad om boligindretning, atmosfære og æstetik. At vælge pejs handler altså i høj grad om personlig stil, da boligen ofte er udstyret med andre varmekilder.

Det er derfor ikke blevet lettere at vælge og på den baggrund har vi lavet en lille oversigt over, hvilke pejse du kan finde hos BAUHAUS, og hvad der er særligt for de forskellige typer. Oversigten skal give dig et overblik, så du er godt klædt på i forhold til at vælge den helt rigtige pejs.   

Hvilken pejs skal jeg vælge?

Her på BAUHAUS.dk har vi et nøje udvalgt sortiment af pejse, herunder biopejse, pejseindsatser og elektriske kaminer. Læs mere om de forskellige pejse her:

Biopejs

En biopejs er ideel for dig, der ønsker et godt alternativ til kaminer, pejseindsatser og brændeovne. Biopejsen behøver ikke aftræk – og dermed er en skorsten ikke en nødvendighed. Hos BAUHAUS kan du finde mange forskellige biopejse, og du kan vælge mellem biopejse i klassisk design eller i mere skulpturelle designs, der f.eks. kan placeres på borde, kommoder eller andre jævne overflader i boligen.

Biopejse har en lugtfri flamme og udskiller ingen form for sod eller kondens. Biopejsen afgiver varme og anvender bioethanol som brændsel. Det særligt smukke ved biopejse er, at de ofte er udstyret med glaslåge eller på anden måde har et godt kig til de flotte flammer. Det ser utrolig elegant ud og bidrager til rummets stemning.         

Vær dog opmærksom på, at biopejse ikke bør opfattes som en primær opvarmningsform, da det er begrænset, hvor meget varme, de kan afgive. Til gengæld er de praktiske og enormt dekorative.

Pejseindsats

En pejseindsats er en flot integreret pejs, der ikke optager unødig plads i rummet, men derimod bliver en naturlig del af huset. Det er selvfølgelig vigtigt, at du har mulighed for at bygge pejsen ind i væggen, da dette er hele formålet med en pejseindsats.

Pejseindsatsen er en effektiv varmekilde, og det er derfor vigtigt, at dit hus størrelse passer til indsatsen. En pejseindsats udnytter brændværdien optimalt, og det er derfor et økonomisk godt valg at få installeret en ny, moderne pejseindsats.

Vores pejseindsatser har stilrene, enkle designs, som passer til enhver bolig. De er derfor nemme at få til at passe ind i boligindretningen. Indsatserne har elegante glaslåger, der giver et godt kig til de levende flammer. Som brændsel anvender en pejseindsats stykker af træ eller træbriketter. Du kan se vores store udvalg af brændsel her.       

Elektrisk kamin

Den sidste type pejs, du kan finde hos BAUHAUS.dk, er en elektrisk kamin, også kaldet en el-pejs. Det særlige ved en elektrisk kamin er, at den drives udelukkende af strøm. Du skal derfor ikke tænke på hverken brændsel, sod eller lugtgener. Den elektriske kamin er mere fleksibel end for eksempel en pejseindsats eller en brændeovn, da kaminen kan placeres fritstående, være indbygget eller væghængt, alt efter, hvad der passer til dine behov.  

En skorsten er ikke nødvendig, og en el-pejs behøver heller ingen særlig montering. Du har dermed frit valg på alle hylder i forhold til indretning. Selvom el-pejsen er praktisk og nem at betjene, har den stadig en smuk, vellignende flamme. Det vil sige, at du slipper for al besværet, mens du stadig får den hyggelige stemning med en livlig, vellignende flamme. Er du mere til levende flammer, bør du vælge en af de andre pejse eller gå på opdagelse i vores sortiment af brændeovne.        

Nu da du har fået et overblik over de forskellige typer, har du et bedre grundlag for at vælge det helt rigtige for dig og din bolig. Uanset hvilken type pejs du vælger, kan du lade pejsens flammer danne en flot baggrund for familiesammenkomster, middagsselskaber og hverdagens små hyggestunder. Besøg et af vores varehuse eller se udvalget her på BAUHAUS.dk og find familiens nye samlingspunkt.  

Pejse

Viser 10 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto