Indlæser
Ændrede åbningstider i weekenden: Lørdag 8-18. Søndag 10-20.

Brændeovne

(9)
En smuk og rustik brændeovn har både en praktisk og en æstetisk funktion i boligen, hvor den spreder varme, lys og hyggelig stemning på kolde efterårs- og vinterdage. Drømmer du om en brændeovn til hjemmet, kan du finde din nye brændeovn online..

Viser 9 produkter

Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect
Montageservice
Levering
Click & Collect

Viser 9 produkter

Brændeovne til opvarmning af dit hjem

En smuk og rustik brændeovn har både en praktisk og en æstetisk funktion i boligen, hvor den spreder varme, lys og hyggelig stemning på kolde efterårs- og vinterdage. Drømmer du om en brændeovn til hjemmet, kan du finde din nye brændeovn online her hos BAUHAUS, hvor vi har et bredt udvalg af forskellige modeller. Se alle vores produkter herover, og køb din nye brændeovn samt tilbehøret dertil hos BAUHAUS. 

Hyggeligt og praktisk

Der er noget super hyggeligt over lyset, varmen og synet af den knitrende ild i brændeovnen på en kold efterårsaften, hvor du kryber sammen under tæppet på sofaen efter arbejde. Indtil det bliver rigtig koldt, giver det bedst mening kun at tænde op om aftenen, men i takt med, at vinteren sniger sig længere og længere ind på os, bliver det mere og mere tilladt også at have brændeovnen tændt i løbet af dagen, hvor der ellers også hurtigt kan blive lidt fodkoldt i stuen, hvis ikke du har skruet op for varmen på radiatoren.

Drømmer du om en brændeovn til stuen, er der heldigvis ikke langt fra drøm til virkelighed online her hos BAUHAUS, hvor du kan bestille din nye brændeovn hjem med bare få klik. Se de mange forskellige modeller her på siden, og find din favorit blandt vores brændeovne, så du snart kan få god varme og masser af lys ind i stuen – selv på de mørkeste vinteraftener, hvor vinden suser udenfor.   

Brændeovne i mange forskellige modeller

Der er intet som en god brændeovn, der giver en varm og hyggelig stemning indenfor. Du vil hurtigt føle dig godt tilpas, når du træder ind i dit hjem, hvor brændeovnen er tændt, og roen vil hurtigt sænke sig over dine gæster, der med det samme vil føle dig velkomne i den varme stue.

Hos BAUHAUS har vi mange forskellige typer af brændeovne, som du kan vælge imellem, hvis du overvejer at bestille en brændeovn hjem til din bolig. Du finder både runde og firkantede modeller, og nogle brændeovne har brændefag eller brændeskuffe for neden, så du kan opbevare en lille smule brænde tæt på brændeovnen. Alternativet er at investere i en brændekurv, som du løbende kan fylde op med nyt brænde ude fra brændeskuret eller fra brændestablen i garagen, så du altid har lidt brænde til at stå indenfor og ikke skal ud og hente nyt, hver gang du gerne vil tænde op.   

Vores brændeovne er super elegante og stilrene i designet, og vi vil gå så langt som til at påstå, at en brændeovn vil pynte i hver en stue. Gå på opdagelse i sortimentet, og find den brændeovn, som du allerbedst kan lide. Du kan nemt finde en billig brændeovn, som vil se rigtig godt ud hjemme hos dig, når først du har fået den installeret, så den er klar til brug.  

 

Svanemærkede brændeovne sikrer et sundt indeklima

Det kan måske være svært at vælge, hvilken af vores brændeovne, der passer bedst til dine behov. Vi anbefaler dig dog først og fremmest at gå efter en svanemærket brændeovn, idet du så er sikret et så miljøvenligt produkt som muligt, der ikke påvirker din og din families sundhed i en negativ retning. Mere konkret betyder Svanemærket, at der er en optimal udnyttelse af det brænde, du kommer i brændeovnen, at brændeovnen udskiller et minimum af potentielt skadelige partikler, og at selve brændeovnen selvfølgelig er produceret under miljøvenlige forhold med respekt for naturen.  

 

Hvilken brændeovn skal jeg vælge?

Som sagt anbefaler vi, at du altid vælger en brændeovn, der har Svanemærket. Så er du allerede på vej til at træffe et rigtig godt valg for dig og din familie. Herudover er det rigtige valg af brændeovn i høj grad en smagssag, og om du er mest til en rund eller en firkantet brændeovn – ja, det er primært op til dig at beslutte. Du finder alle vores forskellige brændeovne her på siden, hvor du kan klikke dig ind og læse nærmere om hver enkelt model i sortimentet, før du træffer dit endelige valg og bestiller din brændeovn hjem. 

 

Husk også brændsel til din brændeovn 

Når du køber brændeovn, skal du selvfølgelig også bruge noget ordentligt brænde til den for at få ild. Hos BAUHAUS kan du heldigvis finde masser af forskellige muligheder for brændsel, og til brændeovn anbefaler vi dig mere specifikt at gå efter almindeligt pejsebrænde af den ovntørrede eller den lufttørrede slags eller alternativt efter træbriketter, der dog ikke er det bedste valg til alle modeller. Tjek derfor altid med producenten af din brændeovn, før du fyrer op med træbriketter, så du passer bedst muligt på din brændeovn. Kun på den måde kan den holde dig varm i mange årtier, før den skal skiftes ud med den ny.

 

Køb din nye brændeovn på tilbud online hos BAUHAUS

Det er lækkert med en brændeovn i stuen, der kan opvarme hele rummet lidt efter lidt og få varmen til at brede sig i kroppen. Drømmer du også om en brændeovn, kan du ofte finde nogle af vores mest populære brændeovne på tilbud hos BAUHAUS, ligesom at vi altid har en fast pris på flere billige brændeovne blandt vores modeller. Uanset dit budget kan du derfor finde en god brændeovn, som du kan have glæde af i mange år. Tag også et kig på vores udvalg af tilbehør til brændeovn her, hvor du kan finde alt, hvad du skal bruge, når du gerne vil have en brændeovn til at flytte ind hjemme i stuen.

Køb din nye brændeovn online hos BAUHAUS, hvor vi har et bredt udvalg af brændeovne for enhver smag. Det kan virke som et stort skridt at få installeret en brændeovn, men det er et valg, som de færreste fortryder. De fleste elsker deres brændeovn allerede fra første øjekast, og har du først mærket den skønne varme fra en brændeovn, får brændeovnen næppe nogensinde lov til at flytte ud igen. Læg din bestilling i dag, og lad os klare resten. Vi leverer din brændeovn til dig, så du snart kan få den installeret og kan komme i gang med at nyde den, præcist som din nye, lækre brændeovn fortjener at blive nydt!

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.