Filter
Viser 9 produkter

Olieradiator

Olieradiatorer giver en hurtig og effektiv opvarmning og er miljøvenlige. Dertil er de ligeledes egnet for både astmatikere og allergikere. Denne type radiator passer perfekt som en ekstra varmekilde, som du nemt og hurtigt kan flytte rundt. På grund af olien og radiatorens konstruktion er den ligeledes meget effektiv i forhold til dens strømforbrug. Her på siden kan du se vores samlede udvalg af forskellige olieradiatorer.

Det er værd at huske på, at mindre radiatorer har svære ved at opvarme større arealer på kort tid. Hvis du du således har et stort rum, som du gerne vil have varmet op hurtigt, bør du vælge en større radiator. Hos BAUHAUS har vi et alsidigt udvalg af olieradiatorer, der både er lange og mobile med op til 2500 W, som du kan bruge til opvarmningen derhjemme. Se også vores samlede udvalg af produkter inden for indeklima og ventilation.

Olieradiatorer som en effektiv varmekilde

En olieradiator er en god løsning til et værelse, hvor der ikke i forvejen er installeret en radiator. Det kan eksempelvis være gældende i kolonihavehuset, værkstedet eller sommerhuset. En olieradiator er en effektiv måde at få supplerende opvarmning indendørs og et neutralt indeklima. I en olieradiator ligger varmeelementet inde i ribberne og kommer således ikke i kontakt med luften. Det modvirker en tør luft i rummet, hvilket er godt for dig, hvis du er allergiker.

En olieradiator kombinerer varmen fra en olieradiator med konvektionsvarme. Varmen lægger sig rundt om olieradiatoren. Derfor skal du overveje, hvor du placerer radiatoren. Hvis der kommer kold luft ind via vinduerne, bør du overveje at anvende en anden type opvarmning, for en olieradiator ikke modvirker kulden på samme måde.

Hvor meget energi bruger en olieradiator?

Hvor stort dit energiforbrug vil være med en olieradiator afhænger af isoleringen af dit hus, værksted eller lignende. Den traditionelle elradiator har indvendige tråde af stål. Strømmen løber gennem disse tråde, hvorefter de bliver varmet op. Her er varmetrådene inde i et beskyttet stålkabinet.

En anden type er den oliefyldte elradiator. Her sørger elektriciteten for opvarmningen af olien. Det tager længere tid for oliefyldte radiator, når det kommer til at varme et rum op, ligesom det tager længere tid at køle ned. Den oliefyldte elradiator bruger lige så meget strøm som en almindelig elradiator - dog kun indtil olien er blevet varmet op. Derefter lukker den ned for strømforbruget, indtil olien igen skal varmes op. Den oliefyldte elradiator fungerer en smule langsommere i forbindelse med regulering.

Med en god olieradiator får du en jævn varme derhjemme. Hertil er det værd at vide, at den også yder en meget længere eftervarme. Du kan derfor slukke for din olieradiator og holde lokalet varmt i en længere periode end ved andre typer elradiatorer.

Derfor skal du vælge en olieradiator til din bolig

Oliefyldte elradiatorer er sammenlignet med gas- eller petroleumsovne en bedre løsning for opvarmningen derhjemme. Du skal ikke bruge nyt brændsel og termostaten er helt automatisk.

I forhold til indeklimaet er olieradiatoren brugbar i velisolerede opholdsrum. Den har ikke en støjende blæser på samme måde som den traditionelle varmluftblæser kan sende en hvæsende støj ud i omgivelserne. Olieradiatorer er helt lydløse. Hvis der kommer støj, så er det typisk de klik, du hører, når termostaten justerer sig selv. Radiatoren skaber ikke tør luft. Det er nemlig fraværet af en ventilator, der betyder, at luften i dit værelse ikke tørrer ud.

Olieradiatorer hører til blandt de sikreste former for opvarmning. Metaloverfladerne bliver varme til berøring, men de bliver dog aldrig så varme, at de antændes. Varmeelementet er nemlig kapslet ind solidt inde i radiatoren. På den måde er der er ingen risiko for, at radiatoren antændes og går i brand.

Køb din olieradiator online hos BAUHAUS

Når du har fundet en olieradiator, der passer til dine behov, så kan du nemt og hurtigt bestille den direkte hjem til dig online fra BAUHAUS. Så kan du nemlig få opvarmet din bolig. Vi leverer til din egen adresse eller til et af vores BAUHAUS byggevarehuse i nærheden af dig via vores Click & Collect service.

Hvis du vil se nærmere på vores udvalg af olieradiatorer, så kan du komme og besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus. Her kan vores dygtige medarbejdere hjælpe med at svare på dine spørgsmål. Så kan du nemlig være sikker på at få den helt rette olieradiator med hjem.

 

FAQ:

 1. Mister man varme med radiatorskjulere?
  Dette kommer an på, hvordan den er fremstillet. Hvis din radiatorskjuler er lavet korrekt, så mister du ikke varme, og du får heller ikke en dyrere varmeregning. Det er vigtigt, at den varme luft uhindret kan komme ud i toppen af radiatoren. Du kan også altid montere en termostat.
 2. Hvor stor en radiator skal jeg bruge?
  En radiator bruger omkring 65 watt per kvadratmeter. Du skal derfor dividere radiatorens watt med 65 for at finde ud af, hvor mange kvadratmeter som radiatoren dækker over. Hvis du således skal opvarme et rum på 20 kvadratmeter, så, har du brug for en radiator, der har en samlet effekt på minimum 1.300 watt.
 3. Hvorfor olieradiator?
  Olieradiatorer hører til blandt de sikreste former for opvarmning. Derudover giver olieradiatorer en jævn og samtidig varme. Hertil kommer, at den yder en meget længere eftervarme. Du kan derfor slukke for din olieradiator og holde lokalet varmt i en længere periode end ved andre typer el radiatorer.
 4. Hvad koster det at bruge olie radiator?
  Hvor stort dit energiforbrug vil være med en olieradiator afhænger af isoleringen af din bolig. Olieradiatorer giver en jævn og samtidig varme. Derudover giver den en meget længere eftervarme. Du kan således slukke for din olieradiator og stadig holde værelset varmt i en længere periode end ved andre typer radiatorer.

Olieradiatorer

Viser 9 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto