Filtrer på...

Gasflasker
Rating
Tilbudsvarer
Produkttype
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 16 produkter
Filter
Viser 16 produkter

Gasflasker

Er du løbet tør for gas på flaske? Eller står du måske og mangler en gasflaske? Gas kan bruges til meget derhjemme – blandt andet i forbindelse med din gasgrill eller ukrudtsbrænder. Og uanset hvilket formål, gassen har, så er det naturligvis irriterende at løbe tør for.

Hos BAUHAUS har vi samlet et sortiment af forskellige former for gasflasker, du kan vælge imellem. Har du brug for en mindre eller større mængde gas? Måske er din gamle flaske løbet tør, og du vil gerne ombytte den? Vi kan hjælpe med lidt af hvert. Og dermed er der ingen grund til at føle, at du enten lader ukrudtet vokse løs eller ikke får tændt grillen denne sommer.

Vælg den rette gasflaske til dit behov

Der findes flere størrelser af gasflasker, og det medfører ofte et spørgsmål om, hvilken flaske der er bedst at købe. Faktum er dog, at størrelse kommer an på dit specifikke behov. Når du skal vælge en gasflaske, bør du altså først og fremmest overveje, hvor meget gas du forventer at bruge over hvor lang tid.

En større flaske har naturligvis en større overflade, der med tiden kan forårsage en større fordampning af gassen end en mindre flaske. Har du derfor ikke brug for ret meget gas, kan det altså give god mening at vælge små gasflasker. Og med muligheden for at ombytte flasken i stedet for at betale fuld pris for en ny, er der endnu mere grund til ikke at have en stor gasflaske stående, du måske ikke får brugt.

Find gasflasker med mange formål hos BAUHAUS

Gasflasker kommer altså i mange forskellige størrelser, men det er der en god grund til. Gasflaskerne kan nemlig have flere forskellige formål, og det kan kræve hver sin størrelse.

Har du en grill stående ude i haven, der benytter gas? Så giver det næsten sig selv, at du har behov for en god og stabil gasflaske. Griller du meget om sommeren, kan det sagtens betale sig med den store størrelse, så du ikke skal afsted efter mere gas hele tiden.

Gasflasker er dog ikke helt lette – særligt ikke, hvis du har en af de større modeller. Og det kan være smart, da de står fast og ikke vælter nemt. Men har du brug for at have flasken med dig rundt på din grund, så er en mindre løsning at foretrække. Blandt andet en ukrudtsbrænder kræver, at du kan montere flasken på brænderen og derefter trække den rundt med dig. Derfor er det her bedre med en mindre flaske, der samtidig også passer til størrelsen på udstyret.

Få hjælp og vejledning til valg af gasflaske

Uanset om du har haft med gasflasker at gøre før, eller om det er første gang, du skal have fingrene i en, så kan der opstå spørgsmål og undren undervejs. Det kan være, at du ikke helt kan finde ud af forskellen mellem to gasflasker af samme størrelse. Eller også kan det tænkes, at du har bekymringer angående opbevaringen af flasken.

Hos BAUHAUS har vi forståelse for, at det kan være svært at finde hoved og hale i de forskellige muligheder. Derfor står vi gerne klar til at råde dig, så du kan få truffet den beslutning, der giver mest mening for netop dit behov. Kom bare forbi dit nærmeste BAUHAUS byggevarehus. Så kan vi også fortælle dig mere om optimal opbevaring af gasflasken, så du først og fremmest opbevarer den forsvarligt men for det andet også mindsker fordampning af gassen.

Når du handler hos BAUHAUS, kan du både bestille produkter direkte hjem til din hoveddør, men du kan også benytte dig af vores Click & Collect service. Det kan være særligt smart, hvis du netop har yderligere spørgsmål til din gasflaske, som vi med fordel kan besvare imens du henter din bestilling. Og så sikrer det naturligvis også, at du med sikkerhed ved, at vi har netop din gasflaske på lager til dig.

Gasflasker

Viser 16 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto