Filter
Viser 36 produkter
Page
 1. FRESH
  Fresh vandvarmer 100 l 1500W
  1.299,00 kr.
 2. Garvida vandvarmer kompakt 3600W
  419,95 kr.
 3. FRESH
  Fresh vandvarmer 50 l 1200W
  1.078,00 kr.
 4. DANFOSS
  Danfoss Radiatorventil RA-N ½" ligeløbende
  217,95 kr.
 5. HOUSE
  House gasvandvarmer med håndbruser 6L
  1.399,00 kr.
 6. FRESH
  Fresh vandvarmer Dolphin 30 l 1500W
  931,95 kr.
 7. Sikkerhedsventil frese 10A
  209,95 kr.
 8. Metro
  Metro vandvarmer 30 liter
  3.679,00 kr.
 9. Sikkerhedsventil Waterblock 20-20 mm
  299,95 kr.
 10. Metro
  Metro El-vandvarmer 110 liter
  6.699,00 kr.
 11. Grundfos
  Grundfos cirkulationspumpe ALPHA2 25-40
  2.899,00 kr.
 12. Nortiq
  House gasvandvarmer 10 l/min
  3.099,00 kr.
 13. Frese
  Frese sikkerhedsventil 2,5A
  164,95 kr.
 14. DANFOSS
  Danfoss Radiatorventil RA-N ½" vinkelløbende
  264,95 kr.
 15. Fastspændings-termometer
  94,95 kr.
 16. Metro
  Metro vandvarmer 622 60 L
  5.899,00 kr.
 17. DANFOSS
  Danfoss ventilhus FJVR ligeløb 1/2"
  309,95 kr.
 18. DANFOSS
  Danfoss ventilhus RA-N 3/8
  199,95 kr.
 19. FRESH
  Fresh sikkerhedsaggregat t/vandvarmere 10 bar
  499,95 kr.
 20. Metro
  Metro vandvarmer Mini 4 mX
  3.049,00 kr.
 21. DANFOSS
  Danfoss ventilhus FJVR vinkelløb 1/2"
  259,95 kr.
 22. DANFOSS
  Danfoss ventilhus RA-N 1/2"
  199,95 kr.
 23. Grundfos
  Grundfos cirkulationspumpe ALPHA2 25-60
  4.449,00 kr.
 24. Skivetermometer
  94,95 kr.
 25. Flere valgmuligheder
  BOSCH
  Bosch el vandvarmer Tronic 4500 T - flere størrelser
  Fra 3.365,00 kr.
 26. DANFOSS
  Danfoss ventilhus RA-N 3/8"
  204,95 kr.
 27. DANFOSS
  Danfoss ventilhus RA-N/UK 3/8"
  209,95 kr.
 28. Sikkerhedsaggregat 3/4"
  694,95 kr.
 29. Metro
  Metro varmtvandsbeholder til centralvarme model 110
  8.299,00 kr.
 30. Gemina Termix
  Gemina Termix vandvarmer Novi type 1
  7.049,00 kr.
 31. Metro
  Metro varmtvandsbeholder 94 L til fjernvarme 110 liter
  7.699,00 kr.
 32. Metro
  Metro varmtvandsbeholder 3/4" 138 L til fjernvarme model 160
  9.699,00 kr.
 33. Metro
  Metro Therm type 905 15 liter vandvarmer
  5.299,00 kr.
 34. Metro
  Metro vandvarmer Therm 655 55 L
  8.249,00 kr.
 35. Metro
  Metro varmtvandsbeholder 3/8" 138 L til fjernvarme model 160
  9.749,00 kr.

Vandvarmere & tilbehør

Vandvarmere til ethvert behov

Med en ny vandvarmer og det rette tilbehør til den kan du nemt og effektivt få varmet dit brugsvand op. Hos BAUHAUS forhandler vi et bredt udvalg af vandvarmere, så du kan finde frem til en model, der passer til netop dine behov.

Rul op på siden og find den ideelle vandvarmer og det udstyr, du har brug for.  Både hvis du skal installere en mindre vandvarmer i sommerhuset eller mangler en stor varmtvandsbeholder til hele familien og hjemmets gæster, får du, hvad du mangler, her.

Vi har nøje udvalgt de producenter, vi samarbejder med. Derfor får du kvalitetsprodukter til skarpe priser, når du handler hos os.

På denne side vil du finde vandvarmere i mange forskellige størrelser. Her får du derfor nemt fat på en vandvarmer med volumen på få liter, som f.eks. egner sig til håndvasken i sommerhuset. Når du klikker dig igennem vores sortiment i kategorien, vil du også opdage store varmtvandsbeholdere på over 100 liter, der kan sikre dig og familien varmt vand i både køkkenet, brusebadet og håndvaske.  

BAUHAUS forhandler derudover forskellige typer vandvarmere til netop din bolig – uanset om du skal bruge en gennemstrømningsvandvarmer, en el-vandvarmer, en gasvandvarmer eller en vandvarmer til fjernvarme.

Find det rigtige tilbehør online hos BAUHAUS
Det er også her på siden, du kan få alt det tilbehør, du skal bruge for en sikker, praktisk og energioptimeret tilslutning af din nye vandvarmer. Blandt udvalget i denne kategori vil du eksempelvis støde på cirkulationspumper, sikkerhedsaggregater, afkalkningspulver og andet kvalitetstilbehør til din varmtvandsbeholder.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ikke ved, hvilken af BAUHAUS’ vandvarmere og forskellige typer tilbehør hertil, du står og mangler. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til det helt rette produkt. I de følgende afsnit får du nogle gode, generelle råd, som du med fordel kan have in mente, når du står overfor at anskaffe en ny vandvarmer.

Hvor stor en vandvarmer skal jeg bruge?
Der findes mange forskellige vandvarmere på markedet, og det kan godt være lidt af en jungle at finde rundt i, hvilken model der passer bedst til din bolig.

Vandvarmeren bruges til at opvarme dit brugsvand til vandhaner, brusere m.m. i din helårs- eller fritidsbolig. Der findes forskellige metoder, som vandvarmerne bruger til at opvarme vandet. Det kan foregå ved hjælp af fjernvarme, solvarme, kedel, elvarme og andre varmekilder. De varmekilder, du foretrækker og har adgang til i dit hjem, er altså med til at afgøre, hvilken slags vandvarmer du skal bruge.

Hvis du har en varmtvandsbeholder – en vandvarmer med beholder – bliver vandet opbevaret i den efter opvarmning. Når du skal købe en varmtvandsbeholder, er det derfor vigtigt, at du er opmærksom på, hvor meget varmt vand du har brug for at have adgang til i den bolig, hvor den skal monteres.  

For at nærme dig et svar på, hvor stor en volumen din nye vandvarmer skal have, kan du overveje følgende spørgsmål:

 • Hvor mange medlemmer er der i husstanden – og regner I med at blive flere?
 • Er det kun jeres husstand, der skal bruge vandvarmeren, eller skal andre også have mulighed for at bruge den?
 • Har I et badekar, som I har brug for at kunne fylde med varmt vand - og hvor mange liter kan badekarret indeholde?

Hvis du vakler imellem flere modeller, er det en god ide at vælge den største af dine valgmuligheder. Det er at foretrække, at din vandvarmer er lidt større end dit behov, frem for lidt for lille.

Hvis din vandvarmer skal bruges i et sommerhus, som du kun anvender i sommerhalvåret, vil en volumen på 30-35 liter ofte være tilstrækkeligt – dog afhængigt af, hvor stort sommerhuset er, og om der f.eks. er badekar. Skal vandvarmeren bruges året rundt, bør du vælge en større model.

Med en gennemstrømningsvandvarmer varmes vandet op, lige så snart du tænder for det, og det dermed passerer den kraftige varmeveksler. I det tilfælde er der altså ikke tale om en decideret varmtvandsbeholder. Hvis du anskaffer denne type vandvarmer, behøver du derfor heller ikke spekulere over, hvor stor vandbeholderen skal være.  

Hold øje med energimærkningen på din nye vandvarmer
Udover størrelsen på din vandvarmer kan det også betale sig at være opmærksom på, hvilken energimærkning den model, du overvejer at anskaffe, har. Med tiden kan der nemlig være mange penge at spare, hvis du vælger en vandvarmer med et fornuftigt energimærke. En tommelfingerregel kan være at gå efter de modeller, der har mærkning B eller A.

Hvor varmt skal vandet i varmtvandsbeholderen være?
Det er praktisk og rart at kunne justere temperaturen på sin vandvarmer, så den passer til familiens behov og er sikkerhedsmæssigt forsvarlig.

Med en vandvarmer fra BAUHAUS’ sortiment har du altid mulighed for at indstille manuelt, hvor meget den skal varme vandet op. Typisk kan du vælge mellem temperaturer på 10 – 65 grader.

Af sundhedsmæssige årsager bør du dog altid varme vandet i beholderen op til mindst 55 grader. Med en temperatur på 55 grader undgår du nemlig farlig bakterievækst i varmtvandsbeholderen. Anbefalingerne lyder af samme årsag, at vandets temperatur aldrig må være under 50 grader. Hvis temperaturen er højere end 55 grader, kommer du til gengæld hurtigt til at bruge mere energi, end du behøver, på at varme dit vand op. Derudover vil en for høj temperatur øge affældning af kalk og give større risiko for skoldning.

Hvornår er det tid til at skifte vandvarmer?

Ved at skifte en gammel, uddateret varmtvandsbeholder ud med en ny model kan der være en god portion penge at spare på el- og varmeregningen. Desuden kan et skift af vandvarmer også betyde, at din bolig stiger i værdi, blandt andet fordi huset potentielt opnår en bedre energimærkning.

Men hvor gammel skal din vandvarmer være, før det betaler sig at skifte den? Et godt råd lyder, at det sandsynligvis er tid til at foretage en udskiftning, hvis din nuværende varmtvandsbeholder er ældre end 10 år. De gamle modeller er dårligere isoleret og har derfor et stort varmetab, som du bedre undgår med de nye varianter.

For at tjekke, hvor gammel din vandvarmer er, skal du lede efter et mærkat på beholderen, hvor årgangen vil stå.

Hvornår skal du skifte cirkulationspumpe?

Hvis din vandvarmer skal virke optimalt, må du sørge for, at tilbehøret til den er i orden. Ligesom det er tilfældet med din varmtvandsbeholder, kan det være særdeles fornuftigt at udskifte cirkulationspumpen efter en længere årrække.

Cirkulationspumpen er den mekanisme, der sender det varme vand fra vandvarmeren ud til dine vandhaner og brusere. En gammel cirkulationspumpe bruger meget strøm i den proces, og det er derfor anbefalelsesværdigt at undersøge, om din cirkulationspumpe er forældet. Det kan du gøre på tre måder:

 • Undersøg pumpens strømforbrug: Hvis det laveste antal watt i displayet er over 50 watt, bør den skiftes ud uanset alder.
 • Har din pumpe mulighed for flere indstillinger? Hvis din pumpe kan indstilles fra 1 – 3 eller kun reguleres med et håndtag, er den så gammel, at det kan betale sig at skifte den ud.
 • Kontakt en professionel: Hvis du vil have professionel vejledning til at finde alder og elforbrug på din cirkulationspumpe, skal du kontakte din VVS’er.

Undgå at spilde penge på varmetab

Et godt tip til fornuftig brug af din vandvarmer er at installere beholderen tæt på det sted, hvor det varme vand skal bruges. Selvom vandet bliver ført gennem rør, der er godt isolerede, kan et lille varmetab nemlig ikke undgås.

Da en ny vandvarmer er bedre isoleret end en gammel, vil den ikke afgive et lige så stort varmetab til det rum, den er monteret i. Derfor kan det være en god ide at installere en radiator eller få gulvvarme i dette rum. På den måde undgår du, at der opstår fugt i rummet.

Bestil nemt din vandvarmer og tilbehør hos BAUHAUS

Er du på jagt efter en vandvarmer til sommerhuset eller din helårsbolig? Måske står du og mangler det helt rette tilbehør til monteringen eller vedligehold? Uanset hvad du mangler i kategorien vandvarmere og tilbehør, kan du finde det her.

Hos BAUHAUS har vi et stort og bredt sortiment med varer fra de bedste producenter. Når du køber din vandvarmer eller et stykke tilbehør til den her på siden, får du derfor et kvalitetsprodukt, du kan få glæde af både på den korte og på den lange bane

Se også, hvad der ellers gemmer sig i vores varme- og ventilationsudvalg. Her finder du alt, du skal bruge for at sikre en god temperatur og et behageligt indeklima i boligen.

Hvis du har flere spørgsmål til udvalget af vandvarmere, cirkulationspumper og andet tilbehør her på siden, er du meget velkommen til at kontakte vores Kundecenter. Her sider et hold dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig via opkald, mail eller chat hver dag kl. 08.00 – 20.00.

Vandvarmere & tilbehør

Viser 36 produkter
Page
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto