Filter
Viser 40 produkter
Page
 1. Klimair
  Klimair Unoklima ventilation m/varmegenvinding Eco 100 Base
  1.679,00 kr.
 2. Sensibo
  Sensibo wi-fi styreenhed Sky til varmepumpe/klimaanlæg hvid/sort
  699,95 kr.
 3. Klimair
  Klimair Unoklima ventilation med varmeveksler XT160
  3.498,00 kr.
 4. Klimair
  Klimair Unoklima ventilation m/varmegevinding Eco 160 Base
  1.749,00 kr.
 5. Haier
  Haier mobil varmepumpe og klimaanlæg AM09AA1GAA 2,9/2,6kW
  4.649,00 kr.
 6. Sensibo
  Sensibo wi-fi styreenhed Sky til varmepumpe/klimaanlæg grå/sort
  699,95 kr.
 7. FRESH
  Fresh lyddæmpende flexslange Ø125x600 mm
  764,95 kr.
 8. Allux
  Allux postkasse model 5000 galvaniseret
  338,95 kr.
 9. PROKLIMA
  Proklima luftkøler 10 L
  1.299,00 kr.
 10. Sensibo
  Sensibo Air controller og bevægelsessensor
  999,95 kr.
 11. EEESE
  Eeese HEPA-filter model Martha
  629,95 kr.
 12. PROKLIMA
  Proklima mobilt klimaanlæg WiFi 12.000 BTU 35 m²
  3.599,00 kr.
 13. PROKLIMA
  Proklima luftkøler 18 L inkl. fjernbetjening
  1.799,00 kr.
 14. PROKLIMA
  Proklima mobilt klimaanlæg 7000 BTU
  3.199,00 kr.
 15. Mobilt klimaanlæg Shiny Eco 10.000 BTU
  3.699,00 kr.
 16. PROKLIMA
  Proklima klimaanlæg Purity 7000 BTU
  2.399,00 kr.
 17. Sensibo
  Sensibo Pure luftrenser
  1.199,00 kr.
 18. PROKLIMA
  Proklima USB-luftkøler m/timer
  444,95 kr.
 19. TERMO
  Termo udskiftningsfilter kit til Termo Pure Pro 2 stk.
  264,95 kr.
 20. Sensibo
  Sensibo Air bevælgelsessensor
  524,95 kr.
 21. PROKLIMA
  Proklima mobilt klimaanlæg Wifi 8500 BTU 24 m²
  5.109,00 kr.
 22. TERMO
  Termo udskiftningsfilter til Termo Pure 1 stk.
  179,95 kr.
 23. Klimair Uno fjernbetjeningsenhed Remote
  222,95 kr.
 24. PROKLIMA
  Prokilma USB-luftkøler mini m/LED-lys
  239,95 kr.
 25. Allux
  Allux postkassestander model 1001 galvaniseret
  475,95 kr.
 26. Sensibo
  Sensibo Elements smart luftkvalitetsmåler
  1.299,00 kr.
 27. PROKLIMA
  Proklima filter t/USB-luftkøler mini m/LED-lys
  64,95 kr.
 28. Klimair
  Klimair Unoklima ventilation 2.0 Base Ø160 1-rum varmegenvindig
  2.149,00 kr.
 29. Klimair
  Klimair Unoklima ventilation 2.0 Base Ø100 1-rum varmegenvindig
  2.749,00 kr.
 30. Klimair
  Klimair Unoklima ventilation 2.0 Ø160 1-rum varmegenvindig
  3.099,00 kr.
 31. Klimair
  Klimair Unoklima ventilation 2.0 Ø100 1-rum varmegenvindig
  3.699,00 kr.
 32. Sensibo
  Sensibo Pure filter til luftrenser
  419,95 kr.
 33. Klimair
  Klimair Unoklima ventilation m/varmegevinding Eco 100 Remote
  2.369,00 kr.
 34. PROKLIMA
  Proklima mobilt klimaanlæg 16000 Wifi BTU 46 m²
  4.799,00 kr.
 35. Klimair
  Klimair Unoklima kontrolpanel PR XT160/160R
  2.349,00 kr.

Ventilatorer og klimaanlæg

En ventilator giver frisk luft og eventuelt afkøling, der hvor den er stillet op. Et klimaanlæg sørger for, at temperaturen altid er korrekt i det eller de lokaler, det dækker. Se det store udvalg hos BAUHAUS, og læs mere om, hvordan du vælger den rigtige ventilator og det rigtige klimaanlæg til dit behov.

I sommervarmen er det rart med en svalende brise, i det lokale hvor du opholder dig. Her er en transportabel ventilator eller en fastmonteret loft-ventilator en god løsning. Problemet er bare, at trækket fra især den transportable ventilator nemt kan give dig en hurtig sommerforkølelse.

Vil du undgå dette, skal du i stedet vælge at få opsat et klimaanlæg. De fås både som små transportable enheder, der kan flyttes rundt i boligen, og som større fastmonterede anlæg, der sikrer en jævn temperatur i et eller flere rum i boligen.

Løsningen kan også være en ventilator med temperaturregulering. De kan bruges både sommer og vinter. Om vinteren kan de give hurtig varme i et koldt lokale, og om sommeren kan de sikre en behagelig temperatur og masser af frisk luft, der hvor du opholder dig.

Så som du kan se, er der mange forskellige muligheder for at vælge en ventilator eller et klimaanlæg, der passer til dit behov. Det bedste er, at alle mulighederne er samlet lige her på siden hos BAUHAUS.

Vi du have en mere effektiv løsning, der sikrer dig en godt og sundt indeklima og den rigtige temperatur hele året rundt? Så tjek vores store udvalg i varmepumper her.

Sådan vælger du den rigtige ventilator

Vil du have en øjeblikkelig afkøling eller opvarmning, der hvor du befinder dig, er en transportabel ventilator den hurtige og nemme løsning.

Den fås i et utal af forskellige varianter både med og uden mulighed for varme. Modellerne uden varme er som oftest de mest simple og kompakte. Alt hvad de kræver, er et stik til strøm, og så kan de ellers gå i gang med at skaffe dig en behagelig, kølig temperatur og masser af frisk luft.

Som regel er der mulighed for, at du kan vælge mellem flere forskellige hastigheder på ventilatoren, lige som de fås i flere forskellige størrelser. Jo større ventilatoren er, jo kraftigere vind og dermed frisk luft kan den frembringe – som regel.

Loft-ventilatorer giver en mere behagelig afkøling

For nogle af de største ventilatorer, som vi sælger hos BAUHAUS, er dem, der er beregnet til at montere i loftet. De giver en behagelig nedkøling af temperaturen i hele det lokale, hvor de er sat op. Samtidig sørger de for, at der kommer bevægelse i luften.

Det gør dem også velegnede til at fordele varmen om vinteren. For varmen fra f.eks. din gulvvarme eller dine radiatorer stiger til vejrs. Så med loftventilatoren tændt på laveste hastighed får du hentet varmen ned fra under loftet, og får en bedre varmefordeling i lokalet.

Den stille og rolige rotation på loft-ventilatoren mindsker samtidig risikoen for, at du får træk – selv når ventilatoren kører på højeste hastighed.

Bordventilator, gulvventilator eller søjleventilator

Den almindelige ventilator fås i to grundlæggende typer: Som bordventilator og gulvventilator. Gulvventilatoren kan igen fås i to forskellige udførelser: Som en traditionel ventilator med propel eller som søjleventilator.

Bordventilatoren

Bordventilatoren er, som navnet antyder, beregnet til at stille på et bord. Det betyder ikke nødvendigvis, at den er lille. Den kan sagtens have noget størrelse. Nogle bordventilatorer er faktisk så store, at de både kan stilles på bordet eller stå nede på gulvet.

De mere avancerede bordventilatorer har mulighed for at dreje fra side til side. Derved fordeles brisen fra ventilatoren mere jævnt hen over bordet, så du undgår kun at blive afkølet et sted på kroppen.

Gulvventilatoren

Den klassiske gulvventilator ligner en almindelig bordventilator. Den er bare sat på en stander, så den kan stå på gulvet. De fås ligesom bordventilatoren i forskellige størrelser.

Typisk kan gulvventilatoren give et noget større lufttryk end en bordventilator. For når ventilatoren står på gulvet, er det typisk fordi, den skal dække et større område i lokalet og ikke bare afkøle lokalt.

De fleste gulvventilatorer er også udstyret med mulighed for, at ventilatoren kan dreje fra side til side, når den kører. Igen giver det en mere varieret fordeling af luften. Derved mindsker du risikoen for at løbe ind i en sommerforkølelse på grund af ventilatoren.

Du kan også få gulvventilatorer med indbygget mulighed for opvarmning. Her sidder der typisk et par elektriske varmetråde foran eller bagved ventilatoren, der opvarmer luften. Denne type ventilator er oftest bygget ind i en kasse, så ingen kan komme til at røre ved varmetrådene ved et uheld.

Søjleventilatoren

Søjleventilatoren fylder væsentlig mindre end en gulvventilator. Den fungerer ved hjælp af en lodret ventilatorsøjle med lameller, der kører rundt inde i søjlen. Derved sættes luften i bevægelse hele vejen rundt om søjlen.

Mange søjleventilatorer kommer med mulighed for at opvarme luften, inden den blæses ud i lokalet. Det gør dem velegnet til brug i lokalet, uanset om du ønsker afkøling i sommerheden, eller har brug for at få løftet temperaturen et par grader i vinterkulden.

Transportabelt klimaanlæg til stabil temperatur kontrol

Har du tit problemer med at få den rette temperatur i et rum i boligen, på kontoret eller et andet sted? Så kan et klimaanlæg være løsningen. Den type klimaanlæg vi taler om her, kaldes også en transportabel aircondition.

Klimaanlægget består af en enhed på hjul, der kan flyttes fra lokale til lokale efter behov, eller kan stilles forskellige steder i lokalet. På nogle klimaanlæg sidder der også en slange med en enhed, der skal sættes udenfor gennem f.eks. et vindue. Andre består udelukkende af ”indeenheden”.

Typisk bruges klimaanlæggene til afkøling i sommervarmen. Men nogle klimaanlæg kan også anvendes til opvarmning, ligesom andre igen giver mulighed for at affugte lokalet eller fungere som ventilator.

Køb ventilator og klimaanlæg online hos BAUHAUS

Her på siden finder du de klimaanlæg og ventilatorer, som vi sælger hos BAUHAUS. Bestiller du varen online her på siden, kan du for de fleste varers vedkommende vælge frit mellem, om du vil have varen sendt hjem eller afhente den i det nærmeste BAUHAUS-varehus.

Det er dog ikke alle ventilatorer eller klimaanlæg, som vi har mulighed for at sende hjem til dig. De skal i stedet afhentes i dit lokale BAUHAUS. Vælg dit lokale varehus øverst på siden. Så kan du både se åbningstiderne, og hvorvidt den pågældende vare er på lager.

Har du spørgsmål til de enkelte varer, kan du stille dem i vores chat. Den har åben alle hverdage inden for normal åbningstid. Uden for åbningstiden sendes din henvendelse videre til vores supportafdeling på mail. Så svarer de dig pr. mail, når vi åbner igen.

Klimaanlæg

Viser 40 produkter
Page
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto