Filtrer på...

Varmeblæsere
Rating
Produkttype
Bredde
Længde
Effekt (W)
Spænding (V)
Farve
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 20 produkter
Filter
Viser 20 produkter

Varmeblæsere

Med en varmeblæser kan du hurtigt varme rum op eller sørge for, at en vandskade bliver tørret helt ud. Rul op på siden, og find nemt den rette varmeblæser til dit behov.

En varmeblæser er superpraktisk til hurtigt at varme et rum op, give noget supplerende varme til et køligt rum eller blive brugt til at tørre for eksempel en vandskade. Den har derfor mange forskellige funktioner. De fleste varmeblæsere har du mulighed for at indstille, så du selv kan styre, hvor meget de skal varme.

Skal du bruge varmeblæseren i et opholdsrum, er det en god ide, at du tænker over udseendet. Vi har flere, der er meget kompakte og pæne at se på, så de dermed ikke vil vække så meget opmærksomhed i din stue, køkken eller soveværelse.

Tre fordele ved varmeblæsere:

  • Varmer hurtigt op
  • Muligt at indstille, hvor længe og hvor meget den skal varme
  • Kan både bruges til opvarmning og tørring

Meget hurtig opvarmning giver mulighed for at bruge et rum med det samme

Mange varmekilder kræver lang tid, før de varmer ordentligt op. Det er dog ikke tilfældet med en varmeblæser. Den varmer meget hurtigt op, hvilket gør det muligt for dig at benytte rummet kort tid efter. Det kan for eksempel være, hvis du gerne vil stå ude i garagen og ordne noget om vinteren, men der er for koldt til, at du har lyst til at stille dig derud med den samme.

Den hurtige opvarmning gør også, at du kan bruge varmeblæseren til at varme dig selv op. Hvis du har været ude på en kold vinterdag og har brug for noget varme hurtigt, kan 2-5 minutter foran varmeblæseren gøre, at du har det dejlig varmt igen.

Kan indstilles til den temperatur, du ønsker

Det er forskelligt, hvor meget en varmeblæser kan indstilles, men du har mulighed for at indstille de fleste. Nogle kan du indstille til en vis temperatur, mens du med andre kan indstille dem, så de varmer med høj eller lav intensitet.

Det gør det muligt for dig at få den temperatur i rummet, som du ønsker. Dermed kan du nemmere skabe en behagelig temperatur – selvom du gerne vil have det varmt, vil du jo ikke nødvendigvis have det for varmt.

Kan bruges til forskellige formål

Du kan bruge en varmeblæser på en lang række forskellige måder. Det kan være til at varme et rum op, tørring eller som nævnt til at varme dig selv op. Du kan også bruge den til at varme bilen op, inden du sætter dig derud. Dermed slipper du for, at den skal køre i tomgang og stå og varme op.

Varmeblæsere er særligt populære at bruge i sommerhuse, garager, kolonihaver, udestuer og lignende rum, hvor der ikke er en ordentlig opvarmning ellers. Blæseren gør, at du hurtigt kan varme sommerhuset og kolonihaven op, når du kommer dertil, og at du kan forlænge sæsonen i udestuen betydeligt om efteråret og komme tidligere derud om foråret.

Har du en vandskade, eller er der noget andet, som du skal have tørret, kan du også have glæde af en varmeblæser til at sikre, at det tørrer helt. Varmen er med til at gøre, at vandet helt fordamper. Den kompakte størrelse og den fleksibilitet, der er ved, at den bare skal sættes i stikkontakten, gør, at du kan bruge den på en række forskellige områder.

Selvom varmeblæseren kan hjælpe med en vandskade, må den endelig ikke komme i nærheden af vand. Derfor kan den typisk ikke bruges på badeværelset.

Sådan vælger du den rigtige varmeblæser

Der er en række forskellige detaljer, som du bør tænke over, inden du anskaffer dig en varmeblæser. Først og fremmest er det en god ide, at du sikrer dig, at den har en antitipfunktion, og at den automatisk stopper med at varme ved overophedning. En varmeblæser kan nemlig blive meget varm, og det er derfor vigtigt, at den ikke kommer til at overophede. Samtidig er det også bedst, at den er sikret mod at vælte.

Du bør også være opmærksom på, hvad varmeblæserens energiforbrug er på. Varmeblæseren er dyr som en primær varmekilde, men den kan være et godt supplement til andre. Hvilken effekt, varmeblæseren skal have, kommer an på, hvordan du skal bruge den. Er det til opvarmning, bør den have en høj effekt, skal du bruge den til tørring, behøver den ikke at have en så høj effekt.

Du bør også være opmærksom på, hvor stort et behov du har for at justere på varmen. Hvis du vil bruge den til opvarmning, vil det typisk være rart, at du har flere forskellige muligheder i forhold til at justere for varmen ret præcist. Skal du bruge den til tørring, er det ikke i lige så høj grad nødvendigt.

Endelig kan det også være en god ide, at du overvejer, hvilket design varmeblæseren skal have. Hvis du skal bruge den i stuen eller et andet beboelsesrum, er det en god ide at vælge en flot varmeblæser, der passer ind i indretningen. Skal du bruge den ude i garagen eller værkstedet, betyder udseendet typisk knapt så meget.

Skab hurtigt dejligt varme rum med en varmeblæser

Med en varmeblæser kan du nemt varme dine rum op. Det er med til at gøre, at du hurtigt kan få glæde af dem. Hvis du vil bruge din udestue, selvom der er lidt koldt, eller hvis du har brug for at få noget ekstra varme i dit sommerhus, når du kommer derop, er det perfekt, at du kan sætte din varmeblæser til, og der så i løbet af kort tid bliver behageligt at være.

Her hos BAUHAUS finder du et stort udvalg af forskellige former for varmeblæsere. Du kan dermed nemt finde den rette for dig. Når du har gjort det, kan du vælge at bestille den med levering til din hjemadresse eller med afhentning i et af vores varehuse. Den sidste løsning kalder vi Click and Collect, og med den er du sikker på, at den varmeblæser, som du ønsker, ligger klar til afhentning.

Rul op på siden og find den varmeblæser, der passer til dit behov.

Varmeblæsere

Viser 20 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto