Filtrer på...

Petroleumsovne
Rating
Produkttype
Bredde
Farve
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 9 produkter
Filter
Viser 9 produkter

Petroleumsovne – perfekt til de kolde måneder

En petroleumsovn er meget praktisk til at varme rum uden radiator op. Den er billig i drift og fås i modeller, der er meget sikre. Det er for eksempel nogle, der slukker, hvis de vælter. Du kan klikke ind på de forskellige modeller for at læse mere om deres smarte funktioner.

I et rum uden radiator eller anden form for opvarmning kan det være en god løsning for dig at have en petroleumsovn stående. Den kan nemt og hurtigt varme rummet op, så det bliver rart at være i. De er derfor perfekte til for eksempel værksteder, udestuer, atelier, sommerhuse og kolonihavehuse, hvor der ikke er indlagt opvarmning.

Her hos BAUHAUS kan du finde flere forskellige typer af petroleumsovne. Det gør, at du nemt kan finde den, der passer til dit behov.

Tre fordele ved en petroleumsovn:

  • Perfekt til rum uden opvarmning
  • Billigere i drift end en radiator
  • Smarte funktioner som væltesikker og CO2-måler

I rum, hvor der ikke er indlagt varme, og hvor det ikke giver mening at gøre det - for eksempel i kolonihavehuset og sommerhuset, der kun skal opvarmes få gange om året, er det perfekt for dig at have en petroleumsovn. Den kan opvarme et stort areal i forhold til sin størrelse, så det bliver behageligt for dig at være i rummet.

Petroleumsovnen er langt billigere i drift og varmer hurtigere op end en radiator. I et dårligt isoleret rum som en udestue eller et værksted er det derfor den perfekte løsning, så du ikke kommer til at bruge en masse penge på varme, der bare siver ud af rummet.

Vores petroleumsovne har flere forskellige smarte funktioner. For eksempel med en væltesikker funktion, så de slukker automatisk, hvis de vælter. Nogle har også en CO2-måler, så de giver signal, hvis CO2-niveauet i rummet bliver for højt.

Læs brugsanvisningen grundigt inden brug

En petroleumsovn kan hæve CO2-niveauet i et lokale. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at læse brugsanvisningen grundigt, så du ved, hvad du skal være opmærksom på, når du tager din nye petroleumsovn i brug. På den måde kan du nemt danne dig et overblik over de mange forskellige funktioner.

Det er også vigtigt, at du kun bruger den form for brændstof til ovnen, som den er beregnet til. Det vil være den absolut sikreste løsning, og vi anbefaler dig klart at gøre det. Du kan se vores sortiment af brændstof til din petroleumsovn her.

Vil du gøre rummet varmere ved også at isolere bedre, kan du finde mange forskellige typer af isoleringsmateriale og tilbehør her hos BAUHAUS.

Skab hyggelige og varme rum med en petroleumsovn

Forestil dig, at du hurtigt kan varme sommerhuset eller kolonihavehuset op, når du ankommer. Eller at du kan forlænge sæsonen, hvor du bruger din udestue betydeligt. Begge dele vil være muligt, hvis du har en petroleumsovn. Den hjælper dig derfor virkelig til at skabe nogle hyggelige og dejligt varme rum.

Når du bestiller en petroleumsovn her på siden, har du mulighed for at få den leveret direkte til din dør – også hvis det er døren på dit kolonihavehus eller sommerhus. Dog skal du være opmærksom på, at det koster ekstra, hvis det ligger på en ikke brofast ø. Lige meget hvad, får du dog ovnen leveret i løbet af kort tid, så gå op på siden, og vælg din petroleumsovn allerede nu.

Køb din petroleumsovn online hos BAUHAUS

Efter du har fundet den rette petroleumsovn, der imødekommer dine behov, så er det let og enkelt at bestille den direkte hjem til dig online hos BAUHAUS. Så kan du nemlig hurtigt få en billig og driftssikker varmekilde til din bolig. Vi leverer både til din egen adresse eller til dit nærmeste BAUHAUS byggevarehus via vores Click & Collect. Du afgør naturligvis selv, hvad du foretrækker.

Du kan også altid komme og besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvis du vil se nærmere på vores sortiment af petroleumsovne. Her vil vores erfarne medarbejdere give dig yderligere information og svare på dine spørgsmål. Så kan du nemlig være sikker på, at du får den rette petroleumsovn med hjem til dig.

Petroleumsovne

Viser 9 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto