Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Gas og petroleum (28)

Gas og petroleum bruges ofte i forbindelse med opvarmning, så hvis du fryser i udestuen eller forteltet til campingvognen, så er du kommet til det helt rette sted.  Her på siden finder du et stort udvalg af gas og petroleum samt ovne hertil..

Viser 28 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Special Price 149,95 kr. Regular Price 229,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Special Price 194,95 kr. Regular Price 204,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Special Price 194,95 kr. Regular Price 219,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Special Price 179,95 kr. Regular Price 199,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect

Viser 28 produkter

Gas og petroleum

Gas og petroleum bruges ofte i forbindelse med opvarmning, så hvis du fryser i udestuen eller forteltet til campingvognen, så er du kommet til det helt rette sted. 

Her på siden finder du et stort udvalg af gas og petroleum samt ovne hertil. En gas- eller petroleumsovn er en billig og nem måde, hvorpå du kan få varmen igen. Gas eller petroleum kan også bruges til andre ting som for eksempel grill eller belysning. Find det du skal bruge her hos BAUHAUS. 

Hvad benyttes petroleum til?

Petroleum er en brændbar væske, som ofte bruges til brændsel, rengøring eller motorbrændstof. Du kan bruge petroleum til at antænde olie- og petroleumslamper, og derudover er petroleum et velfungerende rengøringsprodukt. Det er nemlig et opløsningsmiddel, som derfor er rigtig godt til at rense malerpensler eller fjerne rust og gammel olie fra din cykel. 

Petroleumsovne er en nem og billig måde at få en supplerende varme på. Her hælder du nemlig blot petroleum i tanken, og så sørger ovnen for at opvarme det pågældende rum. Det fungerer for eksempel rigtig godt i rum, som ikke skal opvarmes hver dag. 

Hvad skal du vide om gasflasker?

Gasflasker kan benyttes til mange forskellige formål - det kan blandt andet være tilbehør til grill, terrassevarmer, optænding eller diverse havemaskiner. Du finder gasflaskerne i vores sortiment i forskellige størrelser, da der kan være forskel, alt efter hvad formålet er. 

Hvis du for eksempel har en gasgrill, afgør størrelsen på grillen typisk, om du skal have en stor eller lille gasflaske. Dog kan du altid placere gasflasken ved siden af - det kan nemlig være en fordel med en større gasflaske, hvis du bruger grillen meget ofte, da du slipper for at bytte den alt for tit. Mangler du en gasgrill, kan du udforske vores store udvalg her.

Hos BAUHAUS tilbyder vi ombytning af de fleste gasflasker. Det betyder, at når du har tømt din gasflaske, kan du medbringe den hos dit lokale BAUHAUS byggevarehus og få en ny med hjem. Det er både en fordel for os, og samtidig er det en billigere løsning for dig. 

Montering af gasflasker

Når du skal montere din gasflaske, er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvordan strømningen af gas forløber. Det må nemlig ikke være ujævnt, og derfor skal du bruge en regulator til formålet. Regulatoren sørger for at sende den rette mængde gas igennem til eksempelvis din grill. Når du skal montere flasken, skal du bruge en slange, som du monterer på følgende måde:

  • Pak gasflasken ud af indpakningen
  • Anbring regulatoren på ventilen på flasken - vær opmærksom på om drejeknappen er lukket
  • Regulatoren skal fastgøres til ventilen - det gøres ved at løfte op i siderne på regulatoren
  • Tjek om regulatoren sidder ordentlig fast - det gøres ved at løfte op i selv regulatoren

Nu er din gasflaske monteret og klar til brug - husk at lukke for ventilen på gasflasken, hver gang du ikke bruger den!

Skab varme med en gas- eller petroleumsovn

Døjer du tit med kulden i din kolonihave, dit fortelt til campingvognen eller kunne du godt tænke dig en opvarmet udestue? Så er en gas- eller petroleumsovn en ganske god mulighed. En gas- eller petroleumsovn er nemlig en rigtig nem og billig måde, hvorpå du kan få opvarmet det ønskede rum på forholdsvis kort tid. 

Din gas- eller petroleumsovn kan nemt rykkes rundt fra rum til rum, og den fungerer allerbedst i rum, der ikke skal opvarmes til dagligt - men kun efter behov. 

Vælger du at opvarme ved hjælpe af en gas- eller petroleumsovn, skal du huske at få en ordentlig rådgivning og læse op på manualen. Der kan være visse risici under brugen af gas- eller petroleumsovn, og det er derfor vigtigt at være forsigtig. 

Skal jeg vælge gas- eller petroleumsovn?

Gas- og petroleumsovne er begge lette og effektive kilder til supplerende varme, men hvilken er bedst til dit behov?

Der er fordele og ulemper ved begge varianter, og dit endelige valg kommer selvfølgelig an på, hvad der passer bedst til dit behov. I virkeligheden er det oftest en smagssag, da begge varianter minder meget om hinanden - men nogle foretrækker det ene frem for det andet af forskellige grunde. 

En gasovn afgiver mere fugt end en petroleumsovn, og derfor vil en petroleumsovn være bedst til rum, hvor luftfugtigheden i forvejen er for høj. Derudover er det billigere at opvarme med en petroleumsovn end en gasovn - men en gasovn er derimod meget billig at anskaffe. Når du benytter gasovn, er det også en fordel at gasflaskerne fås i store størrelser, da dunkene med petroleum oftest er ret små. Størrelsen på varmekilden er værd at overveje, hvis ovnen for eksempel skal bruges på camping - hvor der måske ikke er plads til at medbringe en gasflaske. 

Bliver du ofte generet af lugt, skal du være opmærksom på, at det kan medføre stærke lugtgener, hvis du benytter petroleumsovn - hvorimod der næsten aldrig forekommer nogen lugt, når du bruger gasovn. 

Vælger du en petroleumsovn, er det vigtigt, at du husker at lufte ud jævnligt. Der kan nemlig hænge nogle reststoffer tilbage i luften, som ikke er sunde at indånde for længe ad gangen. 

Køb gas og petroleum hos BAUHAUS i dag!

Har du fundet den rette gas- eller petroleumsovn - eller måske blot den størrelse gasflaske du skal bruge til grillen. Bestil dine ønskede varer hos BAUHAUS i dag, så du modtager dem i løbet af få dage. Vi tilbyder også Click & Collect, hvor du bestiller dine varer til afhentning i dit lokale BAUHAUS byggevarehus - det giver dig muligheden for at afhente dine varer, når det passer dig allerbedst. Hvis du ønsker at besøge din lokale BAUHAUS i stedet, er du også meget velkommen til det - her kan du få hjælp og vejledning af en af vores dygtige medarbejdere.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.