Indlæser

Badeværelseslamper

Filtrer

52 produkter

Shopping Options
Pris
-
price link
Produkttype
 1. Loftlamper 4
 2. Plafonder 5
 3. Spejllamper 12
 4. Spotlamper 1
 5. Spotrondeller 1
 6. Spotskinner 2
 7. Vådrumsarmaturer 2
 8. Væglamper 25
Varemærke
 1. Aneta 2
 2. Eglo 23
 3. Globo 1
 4. Markslöjd 5
 5. Nordlux 5
 6. Noro 6
 7. Osram 1
 8. Philips 1
 9. Philips Hue 7
 10. Voltolux 1
Serie
 1. Adore 7
 2. Cabus 3
 3. Cailin 1
 4. Cumbrecita 2
 5. Flex 6
 6. Lucca 1
 7. Norrsundet 1
 8. Palmera 2
 9. Palmital 2
 10. Pandella 5
 11. Romendo 4
 12. Rosa 1
 13. SubMARINE 1
 14. Tamara 1
 15. Tangens 1
 16. Ulriksdal 1
 17. Wasao 2
 18. Zarpy 1
 19. Zenit 2
Farve lampeskærm
 1. Hvid 10
 2. Klar 6
 3. Metal 2
Farve lampearmatur
 1. Grå 4
 2. Hvid 3
 3. Metal 11
Materiale lampeskærm
 1. Glas 1
 2. Metal 4
 3. Plast 13
Materiale lampearmatur
 1. Metal 12
 2. Plast 6
Fatning
 1. E14 6
 2. E27 1
 3. G9 4
 4. GU10 5
 5. Indbygget LED 28
IP-klasse
 1. IP21 1
 2. IP44 37
 3. IP65 2
Med LED-lyskilde
 1. Ja 35
 2. Nej (anden lyskilde end LED) 3
 3. Nej (uden lyskilde) 8
Lumen
 1. 3 x 420 lm 1
 2. 4 x 420 lm 1
 3. 204 lm 2
 4. 250 lm 2
 5. 406 lm 1
 6. 420 lm 1
 7. 443 lm 2
 8. 480 lm 1
 9. 570 lm 3
 10. 586 lm 1
 11. 600 lm 1
 12. 710 lm 1
 13. 750 lm 2
 14. 900 lm 2
 15. 980 lm 1
 16. 1300 lm 2
 17. 1350 lm 1
 18. 1700 lm 1
 19. 2400 lm 3
 20. 2500 lm 1
 21. 3500 lm 1
Egenskaber
 1. Smart Home 6

Alle produkter

52 produkter

Badeværelseslamper 

Et badeværelse er et vigtigt rum i dit hjem, her bruger du meget tid på at gå i bad og gøre dig i stand. Derfor spiller det også en ekstra stor rolle, i specielt dette rum, at belysningen er i orden. 

Det vil skabe stor værdi for dig at udstyre dine badeværelser med god og passende belysning, så du eksempelvis kan lægge makeup, sætte håret eller barbere dig uden besvær. 

Hos BAUHAUS finder du et stort udvalg af belysningsmuligheder til badeværelset. Vores sortiment omfatter velkendte mærker inden for badeværelsesbelysning, for eksempel Damixa, Nordlux og Steinel. Tag et kig på vores sortiment og find de helt rette lamper til dit badeværelse. 

Hvad skal jeg overveje, inden jeg køber en ny badeværelseslampe? 

Når du skal installere belysning på dit badeværelse, skal du selvfølgelig tage højde for, hvor meget plads du har i rummet. 

Hvis du har et lille badeværelse i en lille lejlighed, har du højst sandsynligt ikke plads til flere forskellige lamper. Hvis dette er tilfældet, er det alfa omega, at du vælger en god, behagelig lampe, som kan oplyse hele rummet, så du alligevel kan gøre dig ordentligt i stand på badeværelset. 

Hvis du til gengæld har et stort, rummeligt badeværelse, er det en fordel, hvis du opdeler rummet i nogle forskellige sektioner. Der er nemlig ikke behov for den samme type belysning i hele badeværelset. 

En af disse sektioner kan for eksempel være belysning over spejlet, som er et af de vigtigste områder på dit badeværelse. Det er vigtigt, at du har god belysning her, hvor du skal kunne se dig selv i spejlet uden at blive irriteret eller blændet af lyset. Hos BAUHAUS kan du finde specifikke varianter af lamper, som egner sig til spejlbelysning. 

Når du skal have belysning i din bruseniche, er det ekstra vigtigt, at du er opmærksom på, at lampen skal være egnet til vådrum. Når du kigger i BAUHAUS sortiment af badeværelseslamper, så kan du være sikker på, at alle varianterne er godkendt til anvendelse i vådrum. 

Sektionerne over brusenichen og i det generelle rum kræver ikke nogen speciel belysning. Her kan du fokusere på at vælge en lampe ud fra design og din foretrukne belysning, da det blot er vigtigt, at du nemt kan se noget, når det er mørkt. 

Det vil dog klart være at foretrække, at du vælger en belysning til brusenichen, som skal monteres i loftet ovenover, så du undgår direkte vand på lampen. Dette vil også være den bedste løsning til at skabe en fuld belysning til hele badet. 

Hvis du skal vælge belysning til hele rummet, kan du sprede velvære og velbehag ved at vælge den rette lampe med den rette toning. Hvis dette ikke er dit ønske, har vi også et stort udvalg af lamper, som blot kan være en hjælp til at orientere sig på badeværelset. 

Hvilke forskellige varianter findes der? 

Når du skal have udskiftet dine lamper på badeværelset, er du selvfølgelig også interesseret i, at designet er pænt og passer ind til stilen i dit hjem. Hos BAUHAUS kan du finde mange forskellige varianter af lamper til badeværelset. I vores sortiment finder du blandt andet disse udgaver:

 • Spejlbelysning
 • Loftslamper
 • Væglamper
 • LED-belysning
 • Spots

En god lampe til spejlbelysning er en nødvendighed, hvis du skal kunne bruge dit spejl til andet end bare et hurtigt kig. Hvis du kun har belysningen fra en loftslampe, vil det nemt danne skygger i dit ansigt, og det vil blive besværligt at lægge en tilfredsstillende makeup eller foretage en perfekt barbering. Hos BAUHAUS har vi specifikke spejllamper, så du kan få den rette belysning uden skygger og uden at blive blændet. 

Når du skal vælge din loftlampe til badeværelset, skal du huske på, at dette er den primære belysning til hele rummet. Hos BAUHAUS fører vi meget klassiske, hvide modeller, som skaber et rent og smagfuldt look, der kan passe ind i alle badeværelser. 

Vi har et bredt udvalg af væglamper i forskellige former og designs her hos BAUHAUS. De fleste af varianterne er oplagt spejlbelysning, men du kan også bruge væglamper til at skabe den primære belysning i badeværelset, hvis du er vild med det look. 

LED-belysning er et populært valg til badeværelset. I takt med det stigende fokus på miljø og klima, har du muligheden for at spare energi ved brug af en lampe med LED-lyskilde. Desuden har en LED-lyskilde en lang levetid, så det kan være en fordel for dig at kigge efter dette, når du skal vælge badeværelseslampe. 

Spots er en anden oplagt metode til at sørge for en god og stabil belysning i hele badeværelset. Du kan vælge en model, som indeholder én eller flere spots, alt efter hvor stærk en belysning du ønsker. 

Hvis du mangler yderligere inspiration til fornyelse på badeværelset 

Hvis du er i gang med en større udskiftning på badeværelset, har vi et bredt udvalg i vores badeværelseskategori

Tag eksempelvis et kig på vores spejle, hvor du kan blandt andet kan finde spejle med indbygget lys. Eller udforsk vores badeværelsestilbehør, hvor du kan finde bademåtter, hylder og andre ting til at forny stilen på dit badeværelse. 

Vælg en lampe til badeværelset hos BAUHAUS 

Når du har valgt den rette belysning til dit badeværelse, kan du med få klik bestille det hjem fra vores hjemmeside, så vil vi sørge for, at du har varerne i løbet af et par dage. Hvis du ønsker muligheden for at hente dine varer i dag, kan du benytte dig af Click & Collect. Hvis du bestiller i rette tid inden for åbningstiden, kan du hente dine varer i dit nærmeste BAUHAUS byggevarehus samme dag. 

Du er også altid velkommen til at besøge din lokale BAUHAUS, hvor du kan se vores butikssortiment og få en god vejledning af vores kompetente medarbejdere.

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.