Indlæser
Ændrede åbningstider i weekenden: Lørdag 8-18. Søndag 10-20.

Philips Hue

(61)
Med Philips Hue får du mulighed for at få intelligent belysning til hjemmet, der kan fjernstyres via en app fra din SmartPhone. Samtidig kan belysningen i de enkelte rum i boligen kommunikere med anden forbrugselektronik i lokalet. Det giver nog..

1-32 af 61 produkter

Special Price 339,95 kr. Regular Price 379,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Special Price 269,95 kr. Regular Price 279,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Special Price 1.399,00 kr. Regular Price 1.439,00 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 61 produkter

Philips Hue – intelligent belysning til hjemmet

Med Philips Hue får du mulighed for at få intelligent belysning til hjemmet, der kan fjernstyres via en app fra din SmartPhone. Samtidig kan belysningen i de enkelte rum i boligen kommunikere med anden forbrugselektronik i lokalet. Det giver nogle helt nye belysningsmuligheder, der aldrig har været mulige før.

Med Philips Hue bliver belysningen i din bolig pludselig intelligent, fordi den kan kommunikere med alt den anden forbrugselektronik, som du omgiver dig med i dagligdagen. Samtidig får du mulighed for at styre belysningen via en app fra din SmartPhone – uanset om du bruger Apple iPhone eller en smartphone med Google Android.

Helt nye belysningsmuligheder med Philips Hue

Nogle af de fordele, som Philips Hue giver dig, er ret så fantastiske. F.eks. kan du få lyset i soveværelset til langsomt at skrue op for lysstyrken, når dit vækkeur i mobilen ringer. Samtidig kan du også få farvenuancerne på lyset til at skifte, så du får en perfekt simulering af en solopgang. For de fleste pærer i Philips Hue-serien kan lyse i hele 16 millioner forskellige farver.

Eller du kan få lyset i stuen til at skifte i takt til den musik, du hører, eller tilpasse sig lyset fra eller det der sker i fjernsynet. F.eks. blinke en gang, hver gang nogen scorer et mål i den fodboldkamp, du ser.

Du kan også sætte lyset til at tænde og slukke, når der ikke er nogen hjemme – tilmed på helt tilfældige tidspunkter eller med forskellige tidsintervaller, så det ikke er til at gennemskue, at I ikke er tilstede.

Det er også muligt at slukke alt lys i boligen med tryk på en enkelt knap i app’en – også selv om du først kommer i tanke om, at der er noget lys tændt, når du er taget hjemmefra.

Det er blot nogle af de mange muligheder, som Philips Hue giver. Samtidig giver indførelsen af Philips Hue også en øjeblikkelig, kontant besparelse på din strømregning. Det sker fordi du:

 • Går over til den meget mere miljøvenlige og energibesparende LED-teknologi,
 • Får pærer med meget længere levetid – op til 25.000 timer
 • Kan styre elforbruget meget mere intelligent

Hvordan virker Philips Hue?

Philips Hue fungerer via det trådløse netværk, du har i hjemmet. Det betyder, at alle pærer og andre installationer med Philips Hue-teknologi indbygget, som du sætter op, kan fjernstyres trådløst via hjemmets WiFi-installation.

Sådan kommer du i gang med Philips Hue

Vil du i gang med Philips Hue, kan du f.eks. anskaffe et Philips Hue Starter Kit. Det består af nogle pærer og en såkaldt Philips Hue Bridge. Bridge-enheden kan også købes separat, og sørger for kommunikationen mellem de enkelte Philips Hue elementer og dit trådløse netværk.

 1. Start med at sætte pærer eller andre Philips Hue-produkter op, de steder, hvor de skal anvendes. Herefter kan de tændes og slukkes på kontakten som alle andre elektriske installationer.
 2. Tilslut nu Philips Hue Bridge til strøm i nærheden af den router, som fordeler det trådløse netværk i hjemmet og forbinder det med internettet.
 3. Sæt det medfølgende netværkskabel i et netværksstik i routeren, og tænd for bridgen. Når alle 3 lys på bridge-enheden lyser, er du klar til at kunne udnytte de nye muligheder, som Philips Hue giver.
 4. Hent nu Philips Hue-app’en fra enten Apple App Store eller Google Play. Åbn app’en og opret derefter forbindelse til den opsatte bridge.
 5. Nu er du klar til at kunne arbejde med de opsatte Philips Hue-produkter, opsætte timere for hver enkelt og udnytte alle de andre muligheder som systemet giver.

Husk, at der altid skal være tændt for de Philips Hue-enheder, som du ønsker at fjernstyre.

Tjek også de apps, der findes til din smartphone-platform, som understøtter Philips Hue-teknologien. Du kan f.eks. finde særlige party-apps, der giver mulighed for at bruge bestemte lamper i boligen som lysshow, der kan blinke i takt til den musik du afspiller fra Spotify eller andre musik-apps.

Tilsvarende kan du også finde el-produkter fra andre end Philips, som understøtter Philips Hue-teknologien. Disse kan tilsluttes lige så let, som Philips egne produkter. De kan hverken ødelægge din installation eller den bridge, der styrer den, selv om de ikke er fra Philips.

Friends of Hue

Philips producerer dog selv en lang række lamper og LED-strips, som understøtter Philips Hue-teknologien. De kaldes for Friends of Hue og består af tre forskellige serier. Fælles for alle serier er, at pærerne i produkterne kan lyse i 16 millioner forskellige farver.

 • Bloom-serien er en række retningsbestemte lamper, der er udviklet til at belyse et nærmere afgrænset areal.
 • Iris-serien giver et bredere lys, og kan f.eks. anvendes til at belyse vægge eller hele rum i boligen.
 • Lightstrip-serien dækker over LED-strips med Philips Hue-teknologi. De kan installeres overalt, hvor det normalt ikke ville være muligt at sætte belysning op.

Philips Hue White

Du kan også få pærer til Philips Hue, der ”kun” kan lyse med almindeligt, hvidt lys. Disse pærer har nøjagtigt de samme muligheder for fjernbetjening med Philips Hue-systemet, men kan ikke fjernstyres.

Pærerne fås dog i flere forskellige nuancer af hvid. Så kan du både få pærer, der kan bruges til hyggebelysning (varme, gullige farvetoner på op til 3.500-4.000 kelvin i stil med gammeldags glødepærer) og til arbejdsbelysning (kølige, mere blålige farvetoner med en kelvin-temperatur på 5.500 eller derover).

Sidstnævnte kan f.eks. være en fordel at anvende over køkkenbordet, da det giver et bedre lys at arbejde i. Derved opdager du nemmere eventuelle misfarvninger på fødevarerne, som skyldes mug, råd eller en anden form for fordærvelse.

Philips Hue lamper

Philips har også udviklet flere serier af lamper, der understøtter Philips Hue. Her kan du få både bordlamper, standerlamper, pendler og loftslamper.

En af serierne hedder Beyond. Her er de fleste af lamperne i serien er opbygget i to elementer, der hver er udstyret deres egen pære. Derved kan lampen lyse med to forskellige farver – en i det øvre og en i det nedre element i lampen. Det giver en spændende effekt og nye muligheder for at skabe en stemningsfyldt belysning i de enkelte rum i boligen.

Mange andre muligheder

Philips har flere belysningsløsninger i Philips Hue-serien, lige som du kan få forskellige fysiske betjeningsenheder. For eksempel Philips Hue Tap, der kan indstilles til tre forskellige forudindstillede belysninger. Du kan også få en særlig lysdæmper-kontakt og enheder, der tænder lyset, når der registreres bevægelser i lokalet eller du klapper i hænderne.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.