Filter
Viser 26 produkter
 1. EGLO
  Eglo LED-indbygningsspot Fueva 5 hvid IP44 3-trins Ø8,6 cm 3 stk.
  299,95 kr.
 2. EGLO
  Eglo LED-indbygningsspot Fueva 5 hvid IP44 3-trins Ø11,7 cm 3 stk.
  389,95 kr.
 3. MARKSLÖJD
  Markslöjd LED-terrasselys Garden 24 stål Ø5 cm 3 stk.
  649,95 kr.
 4. MARKSLÖJD
  Markslöjd LED terrasselys Garden 24 sort Ø6 cm
  349,95 kr.
 5. NORDLUX
  Nordlux nedgravningsspot Pato Round GU10 Ø11 cm
  259,95 kr.
 6. MARKSLÖJD
  Markslöjd LED-terrasselys Garden 24 sort/alu Ø6 cm 3 W
  359,95 kr.
 7. MARKSLÖJD
  Markslöjd LED terrasselys Garden 24 sort 20 lm Ø5 cm
  459,95 kr.
 8. MARKSLÖJD
  Markslöjd LED terrasselys Garden 24 sort 3 W Ø6 cm
  379,95 kr.
 9. EGLO
  Eglo LED-indbygningsspot Fueva 5 hvid IP44 3-trins Ø11,7 cm
  149,95 kr.
 10. EGLO
  Eglo LED-indbygningsspot Fueva 5 hvid IP44 3-trins Ø8,6 cm
  94,95 kr.
 11. PAULMANN
  Paulmann startsæt Floor Eco Plug & Shine IP65 Ø7 cm 3 stk.
  1.249,00 kr.
 12. EGLO
  Eglo LED-indbygningsspot Fueva 5 hvid Ø11,7 cm
  139,95 kr.
 13. EGLO
  Eglo LED-indbygningsspot Fueva 5 hvid dæmpbar Ø11,7 cm
  169,95 kr.
 14. EGLO
  Eglo LED-indbygningsspot Fueva 5 børstet stål Ø11,7 cm
  159,95 kr.
 15. EGLO
  Eglo LED-indbygningsspot Fueva 5 børstet stål Ø8,6 cm
  99,95 kr.
 16. EGLO
  Eglo LED-indbygningsspot Fueva 5 hvid Ø16,6 cm
  169,95 kr.
 17. EGLO
  Eglo LED-indbygningsspot Fueva 5 hvid dæmpbar Ø21,6 cm
  294,95 kr.
 18. EGLO
  Eglo LED-indbygningsspot Fueva 5 børstet stål Ø16,6 cm
  209,95 kr.
 19. NORDLUX
  Nordlux nedgravningsspot Pato Square GU10 11x11 cm
  259,95 kr.
 20. EGLO
  Eglo LED-indbygningsspot Saliceto 2 hvid alu 4W 3-trins dæmpbar Ø9 cm
  139,95 kr.
 21. EGLO
  Eglo LED-indbygningsspot Fueva 5 hvid Ø21,6 cm
  229,95 kr.
 22. EGLO
  Eglo LED-indbygningsspot Fueva 5 børstet stål Ø21,6 cm
  299,95 kr.
 23. EGLO
  Eglo LED-indbygningsspot Fueva 5 hvid Ø8,6 cm
  99,95 kr.
 24. NORDLUX
  Nordlux indbyg-spot Mixit Pro Ø8,5cm GU10 sort
  229,95 kr.
 25. MARKSLÖJD
  Markslöjd Garden 24 udendørs spot 6W sort
  999,95 kr.
 26. MARKSLÖJD
  Markslöjd Garden 24 udendørs spot 9W sort
  1.029,00 kr.

Udendørsspots

Indbygningsspots med LED-teknologi

Med udendørs indbygningsspots kan du placere dine indbygningsspots på steder, hvor det ikke tidligere var muligt. De moderne, energiøkonomiske LED indbygningsspots udvikler nemlig ikke den samme varme og fylder ikke nær så meget, som traditionelle indbygningsspots.

I gamle dage skulle du sørge for at holde afstand til brandbare materialer, når du skulle sætte indbygningsspots op. For varmeudviklingen fra især halogenspots kunne nemt antænde brandbare materialer i både udhæng og over lofterne. Derfor var der bestemte afstandskrav, der skulle overholdes, ligesom der var steder, hvor det var helt umuligt at sætte indbygningsspots op. Sådan er det heldigvis ikke i dag.

Spar op til 80 procent i strøm med LED-udendørsspots

Med den moderne lavenergi LED-teknologi får du et kraftigt og stabilt lys, der kun kræver en brøkdel af den strøm, som de gamle halogenpærer brugte. Faktisk kan du spare helt op til 80 procent på strømregningen ved at gå over til LED-indbygningsspots – og stadig få samme eller endda bedre belysning.

Så hvor du før skulle bruge en 20 W halogenpære, kan du nu nøjes med at bruge en LED-pære på 1 til 2 W. Det giver en kontant besparelse, som du får glæde af, lige så snart du har skiftet dit gamle indbygningsspot ud med et indbygningsspot med LED-teknologi.

Udendørsspots holder meget længere end traditionelle pærer

Det er ikke kun strømmen, du kommer til at spare på. For LED-pærer holder helt op til fire gange så længe som traditionelle pærer. Så hvor du tidligere skulle skifte halogenpærer hvert tredje eller fjerde år, kan der nu gå op til 12-16 år, før du skal tænke på at skifte LED-pæren.

Det kommer naturligvis an på hvor mange timer dit indbygningsspot er tændt hver dag. Men med en gennemsnitlig levetid på mellem 30.000 og 50.000 timer, kan LED-pæren holde i rigtig mange år, hvis den kun er tændt fire til otte timer hver dag. Det giver dig endnu en kontant besparelse fra dag et.

Lavere energi betyder mindre varmeudvikling

Det lavere strømforbrug betyder også, at der ikke opstår en lige så stor varmeudvikling, som der gjorde med en traditionel halogen- eller glødepære. Derfor kan du sætte LED-indbygningsspots op på steder, hvor det tidligere var umuligt på grund af manglende afstand.

Samtidig slipper du også for at skulle sætte afstandsbokse op i de indbygningsspots, der skal sættes op i udhænget. Du kan dermed sætte et LED-spot op lige ved isoleringen, uden at det giver dig problemer.

Det gør det både nemmere og billigere at sætte LED-udendørsspots op i stedet for halogen – og er det rigtigt trængt med pladsen, kan du også vælge at faktisk bruge LED strips i steder for indbygningsspots. De behøver hverken sokkel eller holdere, og er ikke meget tykkere end den plaststrimmel, som LED-pærerne er indkapslede i. Så her kan du få lys på steder, hvor det før var umuligt.

Udendørs indbygningsspots

LED-indbygningsspots mange fordele kommer især til sin ret, når det drejer sig om indbygningsspots til udendørs brug. Her kan du få nedgravningsspots og spots til indbygning i væg eller udhæng, der kan sidde på steder, hvor det før var umuligt at have udendørs-spots.

Idet LED-pærerne holder så længe, kan du købe hermetisk lukkede spots, hvor der ikke kan trænge fugt ind. Den dag LED-pæren ikke virker mere, skal hele spottet ganske vist udskiftes. Men da det først sker om mange år, vil udgiften til udskiftningen være minimal set over pærens samlede levetid.

Samtidig fylder LED-spots væsentligt mindre, hvilket betyder du nemmere kan indbygge dem i for eksempel belægningen i din indkørsel. Du kan også nemmere sætte dem op som belysning og behøver ikke at bore så dybt ind i murværket, hvis du vælger at sætte indbygningsspots op på muren.

Ja, du kan tilmed få indbygningsspots til udhænget, der er så tynde, at de kan sættes op, uden at du behøver at bore hul i udhænget. Du kan sætte dem op nedenunder, næsten uden at det kan ses, at de sidder under udhænget, og kan så skjule kablerne i revnerne mellem brædderne i udhænget.

Udendørsspots er uafhængige af temperature

Hvis du nogensinde har sat en sparepære i dine udendørslamper, så ved du, at de holder op med at lyse, lige så snart at temperaturen dykker ned under et par minusgrader. Den slags undgår du med LED-belysning. De har nemlig ingen nedre temperaturgrænse – i hvert fald ikke frostgrader, vi nogensinde kommer til at opleve i Danmark.

Udendørsspots giver et mere retvisende indtryk i mørket

Du får også væsentlig flere muligheder for at vælge den helt rigtige farvenuance på lyset, når du vælger indbygningsspots til udendørsbelysning. For traditionelle pærer og halogener oftest giver et gulligt, varmt lys, så kan du få LED-spots i alle nuancer af hvidt lys – lige fra det varme, gyldne over det neutrale og til det kølige, blålige lys. Og så kan du faktisk også få LED-spots i utallige farver – og med indbyggede lyseffekter, hvis du synes, det kunne være interessant.

Det giver dig mulighed for at vælge en hvid nuance, der giver et retvisende indtryk af farven på jeres bolig, farverne på blomsterne og græsplænen i haven og et klart, stærkt lys, der viser jeres indkørsel og entre, som den virkelig ser ud.

Samtidig er der ikke nogen flimren eller farveforskel på grund af temperaturen på pæren eller omgivelserne. LED-lys lyser med samme farvenuance, fra du tænder dem, til du slukker dem – med mindre du har mulighed for at skifte farve på dem.

Farveskiftet kan i øvrigt fjernbetjenes trådløst, og de mest avancerede systemer har forskellige effekter, der både giver mulighed for at lave løbelys, farveskift og andre opmærksomhedsskabende effekter – perfekt til firmadomiciler ved motorvejen til når der skal være fest i haven om sommeren.

Kan du selv sætte indbygningsspot op?

Som udgangspunkt kan du selv sætte indbygningsspots op både udvendig og indvendig, så længe der allerede er etableret den fornødne el-installation. Så vil du udskifte gamle, halogenspots med nye økonomiske LED-spots, så kan du sagtens gøre det selv. Hvis du skal have etableret nye el-installationer eller arbejde med strøm i jorden, så skal du dog have fat i en autoriseret el-installatør.

Har du brug for en anden type lyskilde? Du finder alle produkter inden for belysning her.

Køb udendørsspots online hos BAUHAUS

Uanset hvor meget lys, du skal bruge udenfor, så kan finde de rette spots online hos BAUHAUS. Vælge den type spots, du har brug for, og bestil det hele hjem til dig i dag.

Har du brug for rådgivning i forhold til at vælge spots? Så er du altid meget velkommen til at ringe eller skrive til vores kundesupport, der sidder klar til at hjælpe dig med både små og store spørgsmål.

Indbygningsspots ude

Viser 26 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…