Filter
Viser 12 produkter

Underlag

Underlag til stikkontakter er vigtige, når det kommer til at sikre trygge og pålidelige elinstallationer i hjemmet. Underlaget er en væsentlig del af enhver installation, og du skal placere det som et led mellem stikkontakten eller afbryderen og væggen. Hos BAUHAUS har vi et bredt sortiment bestående af lige netop underlag til stikkontakter og afbrydere. De kommer i forskellige størrelser og med plads til forskellige antal moduler.

Find et underlag, der passer til lige præcis din stikkontakt her på siden - uanset om dine nuværende stikkontakter blot trænger til en udskiftning eller du skal opsætte helt nye stikkontakter i dit nybyggede hus.

Underlag til montering på væggen

Du tænker måske ikke over det, men et underlag er faktisk en væsentlig del af dine stikkontakter og elinstallationer derhjemme. Underlaget er placeret mellem stikkontakten eller afbryderen og væggen, og formålet er at sikre en stabil og fast installation, så stikkontakten ikke bevæger sig eller falder ud. Underlaget forhindrer derfor ligeledes, at stikkontakten falder ud af væggen, når du eksempelvis trækker en ledning ud af stikket. Monteringen sker ved, at du først monterer underlaget, og derefter monterer du selve stikkontakten. Til slut afslutter du med en ramme.

Her hos BAUHAUS har vi et stort udvalg af underlag til både stikkontakter og afbrydere. Sortimentet varierer på følgende punkter:

  • Størrelse: Underlag kommer i forskellige størrelser, når det kommer til både længde, bredde og højde.
  • Moduler: Vores udvalg af underlag varierer også, når det kommer til, hvor mange moduler de har plads til. Nogle underlag har blot plads til et enkelt modul, hvor andre har plads til flere moduler.

Alle vores underlag kommer i enkle og diskrete designs, og deres materialer er lette at rengøre. Materialet er samtidig modstandsdygtigt overfor dagligt slid.

Hvis du foruden underlag også mangler stikkontakter eller afbrydere , kan du med fordel tage på opdagelse i vores store udvalg her hos BAUHAUS.

Vælg det rigtige underlag til din stikkontakt

Vi har herunder samlet vores bedste råd til, hvordan du får fat i de helt rette underlag til dit projekt. Og dette gælder uanset, om du selv står for at montere stikkontakterne i dit hus eller blot har til opgave at indkøbe materialerne, som en professionel elinstallatør derefter monterer.

  1. Indtænk placeringen. Det er først og fremmest vigtigt at indtænke placeringen af din stikkontakt og dermed også dit underlag. Skal den sidde et sted, hvor der altid er tørt, eller skal den sidde udendørs eller på badeværelset og derfor være vandtæt?
  2. Beslut størrelsen. Størrelsen på dit underlag skal selvfølgelig passe til din stikkontakt, når det kommer til længde, bredde og højde - og også antallet af moduler. Ønsker du blot et enkelt modul eller måske flere?

Når du både har styr på underlag og stikkontakt, er det oplagt at afslutte din elinstallation med en ramme .

Hos BAUHAUS har vi det hele. Se eksempelvis hele vores udvalg af produkter til el og belysning her, hvis du er på udkig efter noget bestemt til dit hjem.

Køb dit underlag hos BAUHAUS

Har du brug for hjælp til at finde det rette underlag? Så er du mere end velkommen til at besøge ét af vores BAUHAUS byggevarehuse, hvor vores medarbejdere altid står klar til at hjælpe dig med alle de spørgsmål, du måtte have. Du kan også altid kontakte vores kundeservice på enten mail, chat eller telefon her .

Er du klar til at bestille? Så kan du ordne det hele online, og hvordan vi skal levere dine underlag er helt op til dig. Måske vil du helst have leveret dine varer direkte hjem til hoveddøren, eller måske vil du helst afhente i et BAUHAUS byggevarehus nær dig via vores Click & Collect service? Mulighederne er mange, og leveringsmetoden er helt op til dig.

Underlag

Viser 12 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…