Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Mopper, klude & svampe (71)

Når du skal gøre rent, er det rart at have de rette redskaber. Det giver alt andet lige en bedre rengøring. I den forbindelse er det værd at anskaffe sig nogle gode mopper, klude og svampe, og det er alt sammen noget, du kan finde her hos ..

1-32 af 71 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 71 produkter

Gulvmoppe

Når du skal gøre rent, er det rart at have de rette redskaber. Det giver alt andet lige en bedre rengøring. I den forbindelse er det værd at anskaffe sig nogle gode mopper, klude og svampe, og det er alt sammen noget, du kan finde her hos BAUHAUS.

Vi har nemlig et bredt sortiment af rengøringstilbehør, som vil gøre din rengøring til en leg. Du finder især et stort udvalg af mopper, klude og svampe.

Gør gulvvasken nemmere med en gulvmoppe

Gulvvask er ikke altid så nemt og ligetil. Det kræver nemlig det helt rette udstyr, så alt kommer til at forløbe let og ubesværet. Rengøring behøver hverken være svært eller en sur tjans. Hvis du har udstyret i orden, så kan det blive lidt sjovere - for slet ikke at nævne at resultatet også bliver meget bedre.

Hos BAUHAUS finder du en række gode og effektive løsninger ud, der gør, at du kan få en effektiv rengøring, og at alle opgaverne klares med et godt resultat. Vi kan tilbyde forskellige løsninger og forskellige produkter. Fælles er dog, at alle produkter sikrer dig en god rengøring på forskellige gulvtyper.

En gulvmoppe skal kunne gøre jobbet godt, så du kan slippe for beskidte gulve. Dermed skal redskabet være solidt og holdbart, der giver produktet en længere levetid, så du ikke lige pludselig står med et skaft i to dele. Det kræver både gode materialer og gennemtestede løsninger, så du ikke bliver skuffet over din nye gulvmoppe.

Gulvmoppen skal naturligvis også passe til dine ønsker og behov, så du ikke vælger en løsning, som du ikke har brug for. Se også vores udvalg af sæbe og rengøringsmidler her. På den måde kan du nemlig få en god sæbe til gulvvasken.

Sådan vælger du den rette gulvmoppe

Der er flere mopper at vælge mellem her på siden, og de alle meget effektive, når blot du husker at udskifte vandet. Beskidt vand hjælper ikke ligefrem på rengøringen. De forskellige modeller er med til at spare din krop for umulige stillinger og usunde vrid. Ligeledes behøver du ikke lægge mange kræfter i arbejdet.

De enkelte gulvmopper vi har findes i forskellige prisklasser, og du skal selvfølgelig vælge den model, der passer til dine behov. Vi kan anbefale alle vores gulvmopper, og du kan regne med at kvaliteten er helt i top. Du kan også tage et kig på vores rengøringsartikler her. De rette rengøringsartikler er nemlig også nødvendige i forbindelse med rengøringen derhjemme.

Hvilken type gulvmoppe har du brug for?

  • Den klassiske gulvmoppe: Den gode, gammeldags gulvmoppe kan du nærmest sammenligne med en almindelig gulvklud på en gulvskrubbe. Det er på denne måde, at der er blevet vasket gulve i generationer. Men i dag findes der mere effektive løsninger. Med et gulvmoppesæt får du et samlet sæt bestående af både moppe med spand og en indbygget vrider. Så kan du nemt gå i gang med gulvvasken i stuen, køkkenet, badeværelset eller alle de steder, hvor du har vaskbare gulvoverflader i din bolig.
  • Fladmopper til en både tør og våd rengøring: Med en fladmoppe kan du få glæde af flere funktioner på samme tid. Her får du nemlig en gulvmoppe, som du kan benytte som en tørmoppe, hvis det skal gå hurtigt, eller hvis gulvet blot trænger til en hurtig overtørring. Men du kan også bruge en fladmoppe på samme måde som en almindelig gulvmoppe. Så slipper du nemlig for at vride og skylle moppen. Det kan du nemlig gøre i spandens indbyggede vrider.

 

Køb din gulvmoppe online hos BAUHAUS

Når du har fundet den rette gulvmoppe, så er det let og ligetil at bestille den direkte hjem til dig online hos BAUHAUS. Så kan du nemlig få glæde af rene gulve i din bolig. Vi leverer til både din egen adresse eller til dit lokale BAUHAUS byggevarehus med vores Click & Collect service. Det er helt op til dig, hvad du foretrækker.

Du kan også altid komme og besøge os i et BAUHAUS byggevarehus nær dig, hvis du vil se nærmere på vores udvalg af gulvmopper. Vores medarbejdere kan give dig yderligere information om produkterne, og de kan svare på dine spørgsmål. Så kan du nemlig være sikker på at få den helt rette gulvmoppe med hjem.

 

FAQ:

  1. Hvad bruger man en gulvmoppe til?
    Du bruger en gulvmoppe til at rengøre dine gulve derhjemme. Du kan vælge mellem flere forskellige typer, så det gælder om at vurdere, hvilke ønsker og behov du har til en gulvmoppe. Med en god moppe kan du gøre rengøringen derhjemme meget nemmere og mere bekvemmeligt. Se udvalget hos BAUHAUS, og bliv inspireret til at finde den rette gulvmoppe til dig.
  2. Hvilken moppe skal man vælge?
    Den type gulvmoppe som du skal vælge afhænger af, hvilke ønsker og behov du har til en moppe og til din rengøring derhjemme. Den klassiske gulvmoppe er et godt valg for mange. Med en fladmoppe kan du få en gulvmoppe, som du kan benytte som en tørmoppe, hvis det skal gå hurtigt, eller hvis gulvet skal have en hurtig overtørring.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.