Indlæser

Træ-, tag - & fliserens

(57)
Mangler du en god og effektiv rens til rensning af fliser, rensning af tag eller rensning af træ? Du har måske allerede prøvet forskellige produkter uden held, eller også er du på jagt efter det perfekte produkt, hvor rensningen bare ikke kan s..

1-32 af 57 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 57 produkter

FLISERENS, TAGRENS OG TRÆRENS

Mangler du en god og effektiv rens til rensning af fliser, rensning af tag eller rensning af træ? Du har måske allerede prøvet forskellige produkter uden held, eller også er du på jagt efter det perfekte produkt, hvor rensningen bare ikke kan slå fejl. Tag et kig på vores produkter til afrensning af fliser, tag og træmaterialer, og bestil det produkt, du står og mangler, allerede i dag. Du finder alle vores produkter nedenfor.

Hvordan kan du bedst rense fliser, når dine havefliser eller andre fliser udendørs trænger til en kærlig omgang? Rens af fliser kan være noget komplekst, og særligt rensning af terrassefliser kan trække tænder ud, hvis ikke du bruger det rigtige produkt og dermed får en effektiv afrensning af fliser i første forsøg. Det samme gælder for rensning af tag, hvor du skal bruge en god tagrens, og for rensning af træ, der kræver den bedste trærens på markedet. Heldigvis finder du alt i effektive renseprodukter til udendørs brug online her hos BAUHAUS. Vi har blandt andet følgende produkter i vores store udvalg:

 • Renseprodukter til rensning af fliser udendørs samt rensning af træ og rensning af tag
 • De bedste renseprodukter fra kendte mærker som Borup, Nilfisk, Jotun og Sadolin
 • Små og store dunke og sprayflasker med rens, så du kan tilpasse dit køb til dit præcise behov

Uanset hvad du står og mangler inden for rens til dit tag, dine fliser eller dit træværk, kan du derfor finde de perfekte produkter til formålet her hos os. Brug lidt tid på at overveje de forskellige muligheder, og vælg derefter den løsning inden for rens, der passer allerbedst til dine behov. Med renseprodukter fra BAUHAUS går rengøringen nemt, og du får altid et strålende resultat, der holder længe, hvis du sørger for at værne godt om dit materiale.

 

BRUG FLISERENS TIL EFFEKTIV AFRENSNING AF FLISER

Brug fliserens udendørs til afrensning af havefliser eller rensning af terrassefliser. Du kan benytte dig af følgende fremgangsmåde - med mindre instrukserne på produktet siger noget andet.

 1. Fej fliserne, og fjern eventuelt ukrudt.
 2. Gør fliserne våde.
 3. Fordel fliserensen.
 4. Lad det virke.
 5. Skrub fliserne med en kost.
 6. Skyl efter med rent vand.

Fliserens er særligt beregnet til netop udendørs fliser, så du kan få flotte fliser og slippe af med flisepest, alger og andet skidt, der på sigt kan ødelægge dine fliser, og som under alle omstændigheder ikke er kønt at se på, når du sidder på terrassen eller gerne vil nyde tiden i haven. Få det hellere fjernet med en fliserens fra BAUHAUS, før det bliver værre, og du måske ender med at skulle skifte dine fliser ud med nye.

Vi har også mange andre produkter til rengøring og pleje både udendørs og indendørs i boligen, så du kan give lidt kærlig opmærksomhed til både det, der ligger indenfor og udenfor hjemmets fire vægge. Du finder således alt i rengøringsprodukter online her hos os. Det gælder uanset, om du mangler produkter til den daglige rengøring, eller du står overfor en større hovedrengøring, der kræver nogle specielle produkter udover det sædvanlige, som du ikke lige har stående hjemme i skuret eller i garagen.

 

TRÆRENS TIL ALLE BEHOV

Træ er et sart naturmateriale, der nemt trækker skidt til sig, og derfor kan der fra tid til anden være brug for en omgang dybderens til dit træværk. Brug en trærens, der er særligt beregnet til rengøring af træ. En omgang med trærens udendørs kan også være en god idé, før du maler dit træ eller på anden måde behandler det, eksempelvis med udendørs maling og træbeskyttelse. Så sikrer du, at overfladen er helt ren og dermed klar til at modtage den ønskede behandling med det bedste resultat til følge.

 

TAGRENS TIL GRUNDIG RENSNING AF TAG

Der følger mange forpligtelser med at være husejer, for pludselig er det ikke kun det indre i din bolig, der tæller. Nej, du skal også tage dig af det ydre, herunder rensning af tag, så dit tag kan holde sig flot og sundt så længe som overhovedet muligt.

Når du skal rense dit tag for det skidt og de alger, der ofte samler sig her, skal du bruge en ordentlig tagrens af høj kvalitet. Det giver taget en længere levetid, og gør du arbejdet ordentligt, kan du se frem til ikke at skulle rense taget igen lige foreløbigt. Det er tidskrævende selv at ordne rensning af tag, men det er det hele værd, når du ser det flotte resultat. Nogle af de problemer, du slipper for, ved at rense dit tag med tagrens er blandt andet:

 • Algevækst på taget
 • Frostsprængninger på taget
 • Et tag der konstant ser beskidt ud

Det er langt billigere for dig at vedligeholde dit tag med løbende tagrens end at skulle investere i et nyt tag regelmæssigt, fordi det gamle ikke kan holde til mere. Særligt hvis du selv klarer rensningen af dit tag frem for at få professionelle til at ordne tagrensningen for dig. Samtidig får dit hus en højere værdi ved et eventuelt fremtidigt videresalg, hvis taget er vedligeholdt og ikke står foran en skiftning inden for de næste mange år.

 

KØB FLISERENS, TRÆRENS OG TAGRENS ONLINE HOS BAUHAUS

Alle vores renseprodukter er drøje i brug og lette at bruge for dig som privatperson. På den måde kan du nemt rengøre alt fra havefliser til tag og træprodukter – og det helt uden at skulle betale i dyre domme for, at en professionel kommer og ordner det for dig. Du sparer således både penge og besvær, og vi vil vove den påstand, at du kan skabe et lige så godt resultat med vores fliserens, trærens eller tagrens som det resultat, du får ud af at betale dig fra rensning af fliser, rensning af tag eller rensning af træ.

Bestil renseprodukter til udendørs brug online hos BAUHAUS, hvor du finder et bredt udvalg af renseprodukter til alle behov. Vælg en fliserens, en trærens eller en tagrens særligt til dine ønsker, og vedligehold både hus og have udendørs. Det forlænger levetiden på dit hjem, og du skubber store udgifter betragteligt ved at vedligeholde frem for at lade stå til. Læg din bestilling i dag, og lad os levere dine produkter til dig! Vi har 3 måneders fuld returret og altid hurtig levering lige til døren eller til dit valgte afhentningssted.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.