Fischer

Fischer producerer dybler, skruer og andre fæstningsløsninger i en høj kvalitet. Faktisk var det grundlæggeren af fabrikken, Artur Fischer, der var den første til at opfinde plastikdybler, der gjorde det nemt at montere skruer i vægge af mursten og beton. I dag har de en lang række forskellige løsninger. Rul op på siden og find dem, der passer til dit projekt.

Den tyske fabrik Fischer er særligt kendt for den grå, plastik dybel, der er helt uundværlig, hvis du skal sætte en skrue i en væg af beton eller mursten. Dyblen blev opfundet af fabrikkens grundlægger Artur Fischer i 1958. Før det var det nødvendigt at bruge for eksempel træstykker til at sikre, at en skrue sad ordentligt fast i en murstensvæg, men det løste dyblen med et slag.

Fischer producerer dog langt fra kun de grå dybler. Du finder også dybler til andre materialer og et stort udvalg af skruer og andre fæstningsløsninger i deres udvalg. Nogle af de meste berømte byggerier, hvor fæstningsløsningerne bliver brugt, er den københavnske metro, Øresundsbroen, Wembley Stadion og Burj Dubai, der er verdens højeste bygning.

Har du brug for en smart fæstningsløsning, kan du derfor være sikker på at kunne finde den blandt det store udvalg, vi fører af produkter fra Fischer.

Tre fordele ved produkter fra Fischer:

  • Gennemtænkt praktisk design
  • Nemt selv at sætte op
  • Fås til mange forskellige materialer

Gennemtænkt praktisk design

Dyblen er egentlig ikke særligt kompliceret, når du tænker over det: En plastik- eller metaldims med modhager, der gør, at den sidder bedre fast. Alligevel var der ikke nogen, der havde fundet på sådan en løsning, før Artur Fischer fik ideen i 1958.

At noget er simpelt, betyder dog ikke, at det ikke er både praktisk og genialt. Dyblen er nemlig med til at gøre det langt nemmere for dig at sætte skruer i en lang række forskellige materialer. Det giver en langt højere holdbarhed.

Sæt nemt selv dybler og skruer op

Produkterne fra Fischer bliver både brugt i industrien og af private. Derfor er det vigtigt, at de er nemme at sætte i, så du ikke bruger for meget tid på arbejdet, da det jo ikke er sjovt at bruge mere tid end højst nødvendigt på det.

Skruer, dybler og meget andet fra Fischer er netop nemme for dig selv at sætte op – uanset hvilket materiale det skal sidde i. 

Kan bruges til mange forskellige materialer

De første dybler i grå plast blev primært fremstillet for at kunne blive brugt i murværk og beton. I dag kan du dog få dybler og skruer til en lang række forskellige former for materialer. Det gør det nemt for dig at finde de rette til dit projekt.

Du kan for eksempel få metaldybler, der kan sættes i hule mure, der er beklædt med gipsplader, spånplader eller krydsfiner. I det tilfælde står du med et helt andet problem end ved beton og murværk; nemlig at det er nogle langt mere skrøbelige materialer. Løsningen er dog i høj grad den samme – en praktisk dybel, der sørger for, at skruen bliver siddende.

Sådan vælger du det rigtige produkt fra Fischer

Hvilket produkt fra Fischer, du skal vælge, kommer helt an på, hvilken form for projekt du er i gang med. Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at du vælger ud fra det materiale, du skal arbejde i. Der findes forskellige dybler alt efter, om du arbejder i et hårdt eller et blødt materiale.

Derudover skal du selvfølgelig også se på, hvilken længde du har brug for. Jo tungere emner skruen skal kunne bære eller holde sammen, des længere skal den være. Er du i tvivl om, hvor tungt materialet er, kan du eventuelt veje det. Det gør det også nemmere, hvis du kontakter os for at få hjælp til at vælge den rette.

Bland ikke gamle og nye skruer og dybler

Når du skal sætte noget op, bør du aldrig bruge nye skruer til gamle dybler eller omvendt. Tidligere var skruerne nemlig mere koniske, hvor de var tykkere ved hovedet. Det var dyblerne selvfølgelig fremstillet, så de passede til.

Hvis du blander de to, kommer du enten til at have en ny dybel, der er for smal til den gamle skrue, eller en gammel dybel, der er for bred til den nye skrue. Lige meget hvad får du altså et dårligere resultat.

De rette skruer og dybler fra Fischer gør arbejdet nemmere

Når du skal skrue noget op, vil du gerne kunne gøre det nemt og effektivt og være sikker på at få et resultat, der holder i lang tid fremover. Det kan du sikre dig, når du vælger produkter fra Fischer. Deres produkter er nemme for dig at skrue op, og du kan være sikker på, at du får et resultat, der holder.

Når du har fundet den rette form for dybler og skruer til dit projekt, kan du nemt bestille dem her hos BAUHAUS. Skal du bruge mange, eller har du ikke brug for dem lige nu, kan du bestille dem med levering til din adresse.

Har du derimod brug for dyblerne og skruerne nu, kan du vælge selv at hente dem. Når du bruger vores Click & Collect løsning, lægger vi dem klar til afhentning bare tre timer efter, at du har bestilt. Det er dog selvfølgelig kun en mulighed inden for vores åbningstid. Du sparer dermed tid i forhold til ikke at skulle rundt i byggemarkedet for at finde dem.

Rul op på siden og find nemt de skruer og dybler fra Fischer, som du skal bruge.

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto