Filtrer på...

Luftmadrasser & pumper
Rating
Produkttype
Bredde
Længde
Farve
Primært materiale
Pris
DKK
Varemærke
Lager og levering
Sorteret efter:
Viser 8 produkter
Filter
Viser 8 produkter

Luftmadrasser

Mangler du en luftmadras, et liggeunderlag eller en pumpe? Så er du kommet til det rette sted. Hos BAUHAUS har vi et godt udvalg, der sikrer dig en god nats søvn, uanset hvor du er. Her på siden finder du alt, hvad du skal bruge for at skabe en komfortabel soveplads under dine udendørs oplevelser.

Komfortabel søvn med luftmadrasser fra BAUHAUS

Luftmadrasser er et praktisk og bekvemt alternativ til traditionelle madrasser. En luftmadras kan bruges til mange formål som for eksempel en ekstra seng til overnattende gæster eller en komfortabel soveplads i et telt. Luftmadrasser fra BAUHAUS egner sig således både til udendørs og indendørs brug.

Skal du til festival, på campingferie eller sove i shelter? Eller mangler du en praktisk gæsteseng? Så tag et kig på vores udvalg af luftmadrasser.

Pumper til luftmadrasser

Når du har fundet den rette luftmadras, skal du selvfølgelig også kunne pumpe madrassen op. Du kan både få manuelle og elektriske pumper, mens der også findes luftmadrasser med indbygget pumpe.

En manuel pumpe er ideel at tage med, hvis der ikke er adgang til elektricitet. Den er let at bruge og fylder ikke meget i bagagen. En elektrisk pumpe er perfekt, når du har adgang til en strømkilde, da den er hurtig og effektiv til at puste din luftmadras op. Den sparer dig for både tid og kræfter.

Sådan vælger du luftmadras og pumpe

Når du skal vælge en ny luftmadras og tilhørende pumpe, er der nogle faktorer, som du kan have med i dine overvejelser. Det kan gøre valget lettere og sikre, at du bestiller de rigtige produkter hjem. Du kan tage følgende faktorer i betragtning:

  • Størrelse og højde: Hvor mange personer skal sove på madrassen, og hvor meget plads har du til rådighed i dit telt eller campingområde? Der findes både enkelte luftmadrasser og dobbelt luftmadrasser.
  • Materiale og holdbarhed: Skal luftmadrassen bruges indendørs eller udendørs? Hvis madrassen skal bruges udendørs, skal du især være opmærksom på, om materialet er holdbart og slidstærkt. Du bør også undersøge din pumpes kvalitet for at sikre, at den kan holde til gentagen brug.
  • Pumpetype: Skal din pumpe være manuel eller elektrisk? Når det kommer til valg af pumpetype, er adgang til elektricitet en helt afgørende faktor.
  • Pris: Hvad er dit budget? Du skal selvfølgelig vælge en luftmadras og en pumpe, der passer til dit budget. Du bør dog samtidig prioritere kvalitet og holdbarhed for at sikre, at du får et produkt, der er værdien værd på lang sigt.

Få en enkel løsning med et liggeunderlag

Liggeunderlag kan være et populært alternativ til luftmadrasser – især for dem, der ønsker en lettere og mere kompakt løsning til camping og udendørs brug. De er nemme at transportere, hvilket gør dem ideelle til backpacking, vandreture og teltture. Liggeunderlaget er samtidig designet til at isolere mod kulde fra jorden, så du kan holde dig varm og komfortabel, når du sover udendørs.

Find alt udstyr til festival og camping hos BAUHAUS

BAUHAUS har alt, hvad du skal bruge, når det kommer til festival- og campingudstyr . Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter, der kan være med til at gøre din festival eller campingtur vellykket. Foruden luftmadrasser, liggeunderlag og pumper omfatter vores sortiment også telte, kølebokse, festivalstole, termoflasker og meget mere.

I vores udvalg finder du desuden produkter fra kendte mærker, der forbindes med kvalitet og holdbarhed. Det kan give dig vished om, at udstyret for eksempel kan modstå forskellige vejrforhold og tåle langvarig brug. Du finder blandt andet mærker som Outwell , Easy Camp og Stanley , der giver dig noget af det allerbedste camping- og festivaludstyr.

Uanset om du er en erfaren campist eller festivalgænger, eller om du er nybegynder og lige ved at udstyre dig til din første camping- eller festivaloplevelse, kan du finde alt det udstyr, du behøver hos os. Skulle du have behov for hjælp til at vælge telt, luftmadras, køleboks eller andet, så er vi altid klar til at hjælpe dig hos din lokale BAUHAUS . Det vigtigste for os er, at du bliver klædt ordentligt på til dit camping- eller festivaleventyr.

Luftmadrasser & pumper

Viser 8 produkter
 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
 
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto