Derfor skal du vælge et byg-selv drivhus

Hvis du ikke er interesseret i et almindeligt saml-selv drivhus, kan du vælge at bygge dit eget drivhus. Med den rette viden og de rette færdigheder kan du komme rigtigt langt med et byg-selv drivhus, og du kan ende med et flot resultat, som passer til din have. Dog er det typisk mere krævende, da en grundig planlægning af blandt andet fundament, indkøb af materialer og udførelse er nødvendig.

Sådan kommer du i gang med et byg-selv drivhus

Før du overhovedet går i gang, skal du have styr på plantegningen, finde den rette placering til drivhuset og indhente eventuelle byggetilladelser. Sidstnævnte er kun relevant, hvis du går med tankerne om et byg-selv drivhus, som er mere end 50 m2.

Med et byg-selv drivhus får du langt mere frihed end med et saml-selv drivhus fra byggemarkedet, og netop dét tiltaler mange. Du kan nemlig tilpasse det til din have og vælge præcis de materialer, du ønsker at bruge. For nogle er byg-selv drivhuse ikke altid et aktivt valg, eftersom der kan være forhold i haven, som gør, at man er nødt til at bygge sit drivhus op fra bunden. Der kan f.eks. være kraftige vindforhold, der gør, at drivhuset skal være ekstra modstandsdygtigt og udarbejdet i kraftigere materialer end normalt.

Udfordr dig selv

Hvis du skal i gang med at bygge et drivhus, kræver det dog, at du har et mindre kendskab til arbejde med metalprofiler og ligeledes det nødvendige værktøj til arbejdet. Hvis du endnu ikke har beskæftiget dig med byg-selv projekter, kan det hurtigt blive en krævende opgave at sætte sig ind i værktøjer, metoder og meget andet.

Omvendt kan du se det som en frisk udfordring, hvor du i sidste ende står med et unikt drivhus, som passer til dine behov og krav. Du skal dog sørge for at tjekke, om det kræver byggetilladelse eller anmeldelse til kommunen at bygge dit eget drivhus i haven. Derudover kan reparationer også være både omkostningsfulde, eftersom det sandsynligvis vil kræve speciel tilpasning og udarbejdelse af forskelligt tilbehør efter de brugerdefinerede mål på dit drivhus.

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto

Indlæser…