Kom ukrudtet til livs med bedafgrænsning i plast


Ville det ikke være dejligt, hvis du kunne holde bedene lugefri hele sommeren? Det er faktisk muligt at komme de små, grønne djævle til livs i bedene med en effektiv bedafgrænsning. De kan både laves i træ, stål, natursten, palisader og plast. I denne guide kommer vi med gode råd til, hvorfor og hvordan du laver bedafgrænsninger i plast.

En diskret løsning


Bedafgrænsning i plast er en diskret løsning, som du kan skjule rigtig godt, og så er den ovenikøbet vedligeholdelsesfri. Der er altså ikke tale om en plastikinstallation, der ender som en øjebæ, eller en bedafgrænsning, der kræver meget vedligehold. Tværtimod.

En bedafgrænsning i plast er en mindre iøjnefaldende bedafgrænsning end dem i natursten, træ, stål eller palisader, og modsat bedafgrænsninger som palisader eller andre typer i træ kræver den ikke pleje for at holde sig pæn mange år frem. Plast henvender sig især til dem, der gerne vil have en bedafgrænsning, som blender ind i haven, som ikke sætter begrænsninger for græsslåning og bekæmpelse af ukrudt i resten af haven, og som ikke kræver vedligehold.

Det er eksempelvis svært at slå græsset imellem natursten og palisader, og du risikerer at ende med at bruge lige så meget tid på at slå og fjerne græsset derimellem, som du ville bruge på at luge ukrudt i selve bedene.

Relaterede produkter

Sådan kan bedafgrænsninger i plast placeres


En bedafgrænsning i plast er en diskret løsning til dig, der ikke vil have noget iøjnefaldende og et vedligeholdelsesfrit bed, som kan holde i mange år. Generelt har bedafgrænsninger i plast en levetid på minimum 30 år.

Du kan vælge en i farven grøn, således den matcher græsset. Den monteres dels over jorden, dels under. Ønsker du dog en endnu mere diskret og næsten usynlig bedafgrænsning i plast, kan du vælge plastbånd, som graves ned mellem græsplænen og bedet.

Når du alligevel er i færd med at anlægge bedafgrænsning i plast, kan du med fordel supplere den med en plantedug, herunder en fiberdug, som lægges ud over jorden i bedet. En fiberdug afskærmer effektivt planterne fra sollys, som netop er en vigtig næringskilde for ukrudt og græs, og den giver altså ukrudt og græs ringe betingelser for at overleve og formere sig.

Andre guides

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto