Værd at vide om valg af haveskur

 
Skal du holde fest eller en anden begivenhed? I så fald skal du ikke undervurdere, hvor stor betydning den rette belysning har for stemningen. Kulørte lamper, party-lyskæder og anden belysning til både indendørs og udendørs brug kan du bruge til at skabe lige den stemning, du ønsker.
 
Faktisk er brugen af lyskæder slet ikke begrænset til, når du skal holde fest. Mange børneværelser bliver mere seje og interessante med lyskæder. Du kan skabe en hyggelig stemning i stuen med de rette lyskæder. Men selvfølgelig kan party-lyskæder også bidrage til en endnu bedre stemning. Læs med herunder og få hjælp til at vælge den rigtige party-lyskæde til din næste fest.Du finder hele vores udvalg af belysning her.

Sådan vælger du party-lyskæder til udendørs brug


Hvis du skal holde en havefest, eller hvis du har et sted i din have, du har brug for lidt ekstra belysning til de varme sommernætter, så er en lyskæde eller party-lyskæde en rigtig god løsning.
 
Når det kommer tiludendørs brug af lys, så vil det være en god idé at bruge lyskæder, der ikke består af store glaspærer. De lyskæder med mange små pærer i glas er fine, men større glaspærer kan gå i stykker. Dette når festen for alvor tager fart, eller hvis vind og vejr rusker løs i kæderne.
 
Der skal man nok gå efter nogle plastiklyskæder, som kan tåle lidt af hvert. Her kan du sagtens finde nogle kulørte lyskæder, der passer som party-belysning.
 
En kulørt party-lyskæde er en sikker vinder, når du skal holde en havefest. Uanset om festen er under åben himmel eller i en pavillon, så er farverne med til at sætte skub i festen.
 
Men holder du en havefest, kan du med fordel fordele lyskæder og lamper forskellige steder i haven. På den måde kan du bruge hele din på forskellig vis, så folk får så god en aften som muligt.
 
Har du enbænk eller anden siddeplads i din have, kan du sætte hyggelig belysning op her. På den måde indbyder du til, at folk kan sidde og snakke og tage et break fra festen. Du kan bruge en kraftigere party-lyskæde eller anden belysning op der, hvor eventuelt skal spilles spil eller foretages en anden aktivitet. Her kan du med fordel også stille Hvis du krydrer belysningen med forskellige lamper og party-lyskæder, skal du nok skabe den helt rette stemning for dine gæster.

Relaterede produkter

Dette kan du også bruge en party-lyskæde til


Hvis du køber stort ind af lyskæder til din fest og bagefter er lidt i tvivl om, hvad du skal stille op med dem, så frygt ej. Der er masser af formål, du kan bruge dine party-lyskæder til, længe efter festen er slut.
 
Køber du en lyskæde med kulørte lamper, så skal du ikke smide den ud, bare fordi festen er slut. Din have, terrasse eller altan bliver kun hyggeligere af, at du pynter med den med en lyskæde. Alternativt kan du sætte din kulørte lyskæde op et andet sted i din have, hvis du, når mørket falder på, vil bevare noget lys udenfor.
 
LED-lyskæder med hvide lys er de mest almindelige lyskæder, du kan vælge. De er gode til at give mere generel belysning til din fest eller afgrænse det område, din gæster skal være på. Men du kan bruge hvide LED-lyskæder året rundt. Du kan bruge dem lige så godt om vinteren til julebelysning, som du kan bruge dem om sommeren til din fest, i din have eller i dit drivhus.

Andre guides

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto