Rensesplit til rengøring af afløb

 

Rensesplitten er et særdeles effektivt værktøj til rengøring af afløbi hele husstanden. Måske du lige pludseligt står med et stoppet afløb i husstanden, hvor tilstopningen ikke er i vandlåsen, men derimod længere nede i afløbsrøret. Det er netop i sådan en situation, at en rensesplit er et effektivt og brugbart værktøj, som kan hjælpe dig med at fjerne propper og belægninger af skidt.

Hvis du står med et stoppet afløb i køkkenvasken, toilettet eller i brusenichen, skal du først og fremmest skylle det igennem med et par liter kogende vand for at fjerne det værste skidt og ligeledes undersøge, hvordan gennemløbet er. Herefter tjekker du vandlåsen, og viser det sig, at den er fyldt med skidt, sørger du for at fjerne dette. Vil vandet stadig ikke løbe igennem, når både øverste del af afløbet samt vandlåsen er rengjort, kan det tyde på, at problemet sidder længere nede i afløbet.

Relaterede produkter

Sådan bruger du en rensesplit


Det er netop her, at rensesplitten kommer ind i billedet. Med rensesplitten kan du nemlig føre et langt stykke metalbånd ned i dine forskellige afløb, indtil metalbåndet støder på noget, hvorefter du begynder at dreje på rensesplitten. Rensesplitten giver dig mulighed for at nå genstridige eller svært tilgængelige propper længere nede i afløbsrøret. Når du har drejet på rensesplitten et par gange, kan du forsøge at hælde noget vand i afløbet for at tjekke, hvorvidt propperne har løsnet sig.

Rensesplitten er klart at foretrække frem for syreholdige kemikalier, eftersom kaustisk soda, eddikesyre og afløbsrens alle risikerer at skade rør og samlinger i dine afløb. Der findes forskellige rensesplitter på markedet, og de kan alle sammen udføre det samme stykke arbejde. Spørgsmålet er blot, hvordan du ønsker at manøvrere rensesplitten. De findes nemlig både uden håndtag, med dobbeltgreb eller enkeltgreb samt med og uden børste.

Andre guides

 

Kontakt kundecenteret

Åbent alle dage indtil kl. 20
 
 

Returneringer og reklamationer

Læs mere om, hvordan det fungerer
Luk
Føj til favoritter

Føj til favoritter

Ved at tilføje produkter til Favoritter, kan du nemt få et overblik over udvalgte produkter!

Log ind eller opret konto