Indlæser

Drivhuse

Filtrer

104 produkter

Shopping Options
Pris
-
price link
Produkttype
 1. Drivhuse 88
 2. Minidrivhuse 5
 3. Orangerier 1
 4. Væksthuse 10
Varemærke
 1. Garden Life 6
 2. Halls 33
 3. Hortus 10
 4. Juliana 50
 5. Palram 2
Højde (mm)
 1. 208 2
 2. 276 2
 3. 400 1
 4. 450 1
 5. 750 1
 6. 790 1
 7. 850 2
 8. 1240 1
 9. 1280 1
 10. 1300 1
 11. 1420 1
 12. 1580 1
 13. 1950 4
 14. 2300 1
 15. 2460 2
 16. 2580 4
 17. 2610 1
 18. 3060 2
Sidehøjde
 1. 172 cm 1
Rudemateriale
 1. Polycarbonat 27
 2. PVC 5
 3. Sikkerhedsglas 32
 4. Standardglas 4
Størrelse
 1. 0,1-4,9 m² 10
 2. 5,0-9,9 m² 17
 3. 10,0-14,9 m² 10
 4. 12,9 m² 2
 5. 15,0-19,9 m² 3
 6. 20,0-24,9 m² 2
 7. Large 1
 8. Medium 1
 9. Small 1
Totalhøjde
 1. 267 cm 1

Alle produkter

 1. Hortus minidrivhus, stor
  Hortus minidrivhus, stor
  399,95 kr.
  Click & Collect Levering

104 produkter

Drivhuse til haven i mange modeller

Er du haveejer, og vil du gerne kunne dyrke dine egne grøntsager hele året, så er et drivhus alletiders investering. Hos BAUHAUS finder du mange modeller i forskellige størrelser, så du, uanset din tilgængelige plads og dine konkrete behov, kan glæde dig selv og resten af familien med et drivhus, hvor du kan hygge dig i mange timer med at nusse om dine forskellige planter. Du kan se alle vores bud på skønne drivhuse her på siden.

Et drivhus giver utallige muligheder for dig, der har grønne fingre eller blot interesse for at dyrke spiselige planter i din egen have. Et billigt drivhus, et billigt vægdrivhus eller et billigt orangeri er en rigtig god start, og hos BAUHAUS kommer du langt for pengene. Vi har nemlig mange forskellige typer af drivhuse, hvor du kan dyrke alt fra tomater og agurker til peberfrugter, chilier og diverse krydderurter, som kan bruges som ekstra smagsgiver i din mad, der uden tvivl vil smage endnu bedre, når den er tilberedt med hjemmedyrket grønt. Blandt vores forskellige typer af drivhuse og orangerier finder du eksempelvis følgende modeller:

 • Vægdrivhuse
 • Minidrivhuse
 • Et halvt drivhus
 • Drivhuse med ramme i træ
 • Drivhuse med ramme i aluminium

Uanset om du drømmer om et lille drivhus eller et stort drivhus, der er enhver gartner værdigt, kan du finde et drivhus, der matcher dine drømme, her hos os, hvor du finder både almindelige, stående drivhuse og drivhuse til væg. Gå på opdagelse i sortimentet, og find din favorit her, eller køb flere forskellige drivhuse til din have, hvis du er så heldig at have plads til dét.

 

Find et drivhus på tilbud online hos BAUHAUS

Beslutningen om køb af drivhus kan føles meget stor, og købet af et drivhus er da også lidt af en investering. Heldigvis har vi mange billige drivhuse hos BAUHAUS, og du kan sågar komme endnu længere for budgettet ved at holde godt øje med vores drivhuse på tilbud og derefter slå til på det helt rigtige tidspunkt. Hvad drømmer du om at dyrke i dit helt eget drivhus? Du kan hurtigt gøre drømmen til virkelighed ved at bestille dit nye drivhus online her fra sortimentet, hvor du finder mange flotte drivhuse til knivskarpe priser – også drivhuse på tilbud af høj kvalitet. Køb drivhus og eventuelt drivhustilbehør hos BAUHAUS – det vil du ikke fortryde.

Du kan se hele vores samlede sortiment inden for drivhuse, jord og planter lige her, hvor du også kan finde ”fyldet” til dit nye drivhus. Så er det bare at komme i gang med at drømme store drømme om planteliv i drivhuset, der lander hjemme i din have inden længe. Vores drivhuse er lette at samle, så du hurtigt kan komme i gang med at nyde din nyeste tilføjelse til haven. Her vil du uden tvivl komme til at nyde mange gode stunder i selskab med de planter, der skal vokse sig store og stærke i læ fra drivhusets flotte glasvægge.

Forlæng sommeren med et nyt drivhus

Det er skønt at nusse med køkkenhaven og blomsterbedet, men den danske sommer er desværre alt for kort. Det er i hvert fald den oplevelse, som mange haveejere har. Løsningen er naturligvis et drivhus, som giver ekstra læ og varme til planterne. På den måde starter sommeren i virkeligheden allerede om foråret og slutter først sidst på efteråret. Planterne elsker det og kvitterer med en langt hurtigere udvikling og bedre høst, end du er vant til.

Det er ikke nogen hemmelighed, at et drivhus er en investering. På den anden side er priserne på helt almindelige grøntsager, som for eksempel agurker og tomater, i dag så høje, at der hvert år kan spares rigtig mange penge på at være selvforsynende – og så smager det bare bedre, når grøntsagerne er helt friske fra egen høst.

Et drivhus kan blive omdrejningspunkt for en større produktion af planter og blomster, end du ellers ville have mulighed for at dyrke. Eksempelvis kan du lade dine planter forspire i drivhuset om foråret, før de plantes ud. På den måde forlænger du sæsonen helt ud i alle hjørner af haven. Tilsvarende kan de mest følsomme planter bringes i sikkerhed i drivhuset om efteråret, så de klarer sig i længere tid.

Vi har drivhuse til alle

Selvom du kun har en lille have eller måske endda slet ingen, behøver du bestemt ikke at opgive tanken om et drivhus. De fås nemlig i alle størrelser, og vi har en del forskellige minidrivhuse og væksthuse, som sagtens kan stilles op på terrassen eller altanen. Ved de små drivhuse er der typisk tale om modeller, som støtter sig op ad muren på dit hus. Det udnytter pladsen optimalt, og murværket hjælper samtidig med at akkumulere varmen og reducere de voldsomme temperaturudsving, der typisk kendetegner traditionelle drivhuse.

En endnu billigere og mindre pladskrævende løsning er de små væksthuse og minidrivhuse, som i princippet kan stilles op på altanen, hvis der ellers er tilstrækkeligt med solindfald. Her kan du pusle med frø og planter, selv om der måske ikke er plads eller råd til en egentlig have.

Har du parcelhus og masser af plads, bør du selvfølgelig overveje et ”rigtigt” drivhus med drivhusglas eller polycarbonatplader i stedet for PVC-plastdug. Det holder længere og klæder også haven bedre. Og så er der selvfølgelig mere plads. Vi har drivhuse med helt op til 25 kvadratmeter, hvor der rigtig er plads til at boltre sig med forskellige planter og nye eksperimenter.

Drivhuset er ikke kun til for planternes skyld

Selv om de fleste anser drivhuset for at være planternes domæne, skal du ikke være blind for, at både planter og drivhus i bund og grund er til for dig som ejer. I praksis går det dog begge veje. Du giver dine planter den fornødne pleje og omsorg, og til gengæld får du masser af glæde i sjælen. Mange betragter ligefrem nørklerierne i drivhuset som ren terapi efter en stresset arbejdsdag.

Dine planter får læ og varme, men det samme gør du som drivhusejer, og det gør det hele lidt sjovere – ikke mindst om foråret og om efteråret, hvor vejret kan være lidt surt fra tid til anden. Mange bruger faktisk også drivhuset som en lille udestue, og sørger du for at få købt drivhuset med ekstra god plads, er det faktisk en billig bolig nummer to. Med et lille cafebord og et par stole er du sikret mange skønne timer blandt velduftende urter, grøntsager og blomster. Det smarte ved et drivhus er jo, at det forlænger både sæsonen og aftenerne. Midt på sommeren er der måske trods alt for varmt, men på en gråvejrsdag er det perfekt at tilbringe tiden i drivhuset – selv når det ud på aftenen begynder at blive lidt køligt.

Drivhusglas – hvilke typer er bedst?

Traditionelt har drivhuse været konstrueret med tyndt, billigt glas, og det fungerer også helt fint – i hvert fald indtil det bliver stormvejr. Det er ikke sikkert, stormen er i stand til at rive glasset løs fra rammen, men et tyndt 3 mm drivhusglas holder ikke til ret meget og går let i stykker, hvis det rammes af nedfaldne grene eller andre flyvende objekter. For mange er løsningen hærdet glas, der giver en langt mere holdbar overflade. Hærdet glas er selvfølgelig lidt dyrere, men prisforskellen er ikke markant, når man samtidig tager de mange sparede ærgrelser og glasudskiftninger i betragtning.

Et forholdsvis nyt alternativ til drivhusglas er polycarbonat, som er meget robust og noget lettere end almindeligt glas. Mange af drivhusene i vores sortiment kan leveres med polycarbonatplader i stedet for den traditionelle løsning. Prismæssigt ligger polycarbonat på linje med hærdet glas. Klik eventuelt ind på det enkelte drivhus for at se mere om, hvilke materialetyper vi tilbyder til den pågældende model. Er du i tvivl, er du selvfølgelig altid velkommen til at spørge en af vores medarbejdere, som altid står til rådighed med hjælp og vejledning.

Husk også, at vi hos BAUHAUS tilbyder et stort udvalg af både jord, planter, gødning og meget andet, som du helt sikkert får brug for, når du skal i gang med at indrette og beplante dit nye drivhus.

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.